Merginos, ka manot apie Diesel Fuel for life vyriskus? Kai juos pauosciau, tai jie man atrodo mielesni ir artimesni dusiai nei moteriski (nors ir sie patinka)
tamsta Kiaušiniene tikriausiai pati tokius klausimus dažnai uždavinėjat, kad gudri tokius paveiksliukus ,,dėti" p.s nemanau, kad klausimas ,,dumb"- nenuostabu, kad parfumerijos skyrelyje dažnai visokie nesusipratimai kyla, nes kimbama prie visko ir visur, gal šiek tiek daugiau tolerancijos reiktų, a
tamsta Kiaušiniene tikriausiai pati tokius klausimus dažnai uždavinėjat, kad gudri tokius paveiksliukus ,,dėti"
p.s nemanau, kad klausimas ,,dumb"- nenuostabu, kad parfumerijos skyrelyje dažnai visokie nesusipratimai kyla, nes kimbama prie visko ir visur, gal šiek tiek daugiau tolerancijos reiktų, a
Geriausias mano kada nors aptiktas parašas forume buvo pas vieną forumietę, kurios nicko dabar nebepamenu - "Neuždavinėk durnų klausimų prieš tai nepagooglinęs" Kaip dažnai norėčiau prisitaikyti jį sau, prieš sakydama ar rašydama kažką, bet ne- iš inercijos paklausiu, o paskui matau, kad po kiek laiko atsiranda tokių pačių kaip aš, užduodančių tą patį klausimą (na, kad ir "kas yra tie atomaizeriai")
Merginos, ka manot apie Diesel Fuel for life vyriskus? Kai juos pauosciau, tai jie man atrodo mielesni ir artimesni dusiai nei moteriski (nors ir sie patinka)
O tai dėl ko nenori pati išsibandyt? Amoro pilnos net ir mažos Sarmos, nueini, išsipurški ir susidarai nuomonę Nėra gi universalios nuomonės apie konkrečius kvepalus, man pavyzdžiui šitie nepatinka visiškai, o kitai gal - mėgstamiausias kvapas.
Merginos, ka manot apie Gucci "Envy" - ar juos priskiriat prie saldziu ar gaiviu kvepalu? Labai idomu butu isgirsti daugiau nuomoniu Kaip manot, ar tinkami vasarai?Pvz. mano vyras to kvapo beveik visai neuzuodzia - sako, kad labai jau silpnas kvapas (jau ne pirma karta tai girdziu, kai paklausiu, kaip jam kvepia ), o man - labai gerai ir gana stipriai jauciasi, tai galvoju, kazin kaip kiti tuos kvepalus jaucia
Merginos, ka manot apie Gucci "Envy" - ar juos priskiriat prie saldziu ar gaiviu kvepalu? Labai idomu butu isgirsti daugiau nuomoniu Kaip manot, ar tinkami vasarai?Pvz. mano vyras to kvapo beveik visai neuzuodzia - sako, kad labai jau silpnas kvapas (jau ne pirma karta tai girdziu, kai paklausiu, kaip jam kvepia ), o man - labai gerai ir gana stipriai jauciasi, tai galvoju, kazin kaip kiti tuos kvepalus jaucia
sis aromatas yra citrusu-medzio..gana stipriai jauciasi levanda..laikosi gana ilgai palyginus su kitais citrusiniais kvepalais..labai linksmas vasariskas kvapas... o saldaus tai jame tikrai nieko nejauciu ..tikrai priskirciau juos prie gaiviuju