Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Rimaz @ 2008 05 23, 19:26)
Prašau patarimo  smile.gif
Ieškau kvapo , panašaus į Cacharel Gloria (jų nebegamina, tad kiek domėjausi - gauti labai sunku, nemačiau nei duty free, nei parduovėse užsieny ar LT, aš turiu tik porą mažyyyčių miniukų...)
Gloria sudėtyje yra vyšnių ir amareto... Gal dėl to man jie kvepia vyšnių likeriu arba vyšnių uogiene su trupučių alkoholio  biggrin.gif

Ar žinote kokį kvapą, kuris galėtų nors šiek tiek priminti Cacharel Gloria..?

O gal Ted Lapidus Woman? g.gif Pauostyti galima pas mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 05 23, 18:26)
Prašau patarimo  smile.gif
Ieškau kvapo , panašaus į Cacharel Gloria (jų nebegamina, tad kiek domėjausi - gauti labai sunku, nemačiau nei duty free, nei parduovėse užsieny ar LT, aš turiu tik porą mažyyyčių miniukų...)

Ar žinote kokį kvapą, kuris galėtų nors šiek tiek priminti Cacharel Gloria..?

Rimaz kai kuriose užsienio e-parduotuvėse yra, pvz. UK čia mirksiukas.gif JAV taip pat kai kur yra, gali per kažką užsakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 05 23, 18:36)
Vyšnių likerio kvapas turėtų priminti lotuliukas.gif
Dar gali pasidairyt į kvepalus, kurių natose, be vyšnių, minimas heliotropas. Jo kvapas gana vyšninis. Konkrečiai nežinau.

Aga, reikės buteliuką likeriuko nusipirkt biggrin.gif
Ačiū už patarimą dėl heliotropo (kad ir kas jis bebūtų), bandysiu ieškoti.

QUOTE(BlackDee @ 2008 05 23, 18:44)
Rimaz  kai kuriose užsienio e-parduotuvėse yra, pvz. UK čia  mirksiukas.gif  JAV taip pat kai kur yra, gali per kažką užsakyt  smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 05 21, 23:10)
siandien susipazinau su gaultier2 kvapu.mane stebina kad jis unisex nes mano nuomone tai saldus moteriski kvepalai...

O man visai ne-net sakyciau labiau vyriski, nors kvepinuosi ir as ir MB.Siaip geras saldus kvapas. Labai ilgai kvepia,net vyrui grizus po darbo uzuodziu, kad jais kvepia, o pasikvepines buna tik ryte. sakyciau tai super geras mano pirkinys thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 05 23, 14:05)
aciuks.gif O gal dar pasakysit i koki kvapa panasesnis?

Man i Remember Me Dior... ax.gif
Papildyta:
oj, as cia atsakiau apie L.Guinness kvepalus
Papildyta:
Gal kas turi Guerlan "Love is all" ir galetu apibudinti/... smile.gif
O del Cacharel Gloria.. g.gif
siaip Premier Jour Frisson d'Ete Nina Ricci turi vysniu ir amaretto savo sudety mirksiukas.gif Bet kiek jie panasus unsure.gif
Atsakyti
Domina cacharel promesse kvapas,saldumo kazin rasta?
Atsakyti
QUOTE(Kamilija @ 2008 05 24, 18:03)
Domina cacharel promesse kvapas,saldumo kazin rasta?

Netgi per daug man ten saldumo schmoll.gif
Atsakyti
As kazkaip neseniai net keleta uosciau kvepalu, kur man sukele asociacijas su amaretu, bet kazin ar pades blush2.gif kazkuris is Comptoir Sud Pacifique (gal Black Dee pades), Serge Lutens Un Bois Vanille ir Estee Lauder naujieji Bronze Beauty. daugiau neatsimenu.
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 05 25, 13:33)
kazkuris is Comptoir Sud Pacifique (gal Black Dee pades)

Iš CSP Vanille Amande kvepia amaretto su vanile mirksiukas.gif

Le Baiser du Dragon Cartier'o pradinėse natose turi amaretto, bet nesaldaus smile.gif
Atsakyti
Vakar nakti grizom is kelioniu ir kelioniu metu pastebejau, kad turtingose salyse kaip Belgija ir Liuksemburgas dauguma moteru (gana solidziai ir prabangiai atrodanciu) devejo Guerlain ir Chanel kvepalus.
Ju isvaizda ir solidi elegancija visu pirma pagaudavo mano demesi, o prasilenkiant nuolat uzuosdavau Guerlain L'Heure Bleue kvepalus ir Chanel'ius kaip Coco Chanel, Allure smile.gif
As dar gyvenime nesu tiek Guerlain'u ir Chanel'iu prisiuoscius gatvese smile.gif Susidare ispudis, kad kvepalai devimi kaip mada ar kaip gero tono zenklas.. Tiesiog asmeniskai atrode kiek keista, kad sitiek moteru turi ta pati skoni.. smile.gif

Kas papiktino, kad maciau dauguma dar neuostytu Guerlain'u, bet nebuvo testeriu.. verysad.gif Idomu dar ir tai, kad didesnese Briuselio parduotuvese yra stendai pagal kompanijas, bet juose isdelioti daugiau "kompotiniai"/ modernus kvepalai kaip Guerlain Insolence, bet tokie kaip Mitsouko, Nahema radau uzkistus su apskritai priesingoje sales puseje su kitais kvepalais kaip Salvador Dali ar Davidof Cool Water.. Man atrode, kad visi Guerlainai turetu buti vienoje vietoje, graziai isdelioti prie Guerlain stendo ir prezentuojami asistenciu, o ne palikti likimo valiai tarp kitu kvepalu..
Briuselio mieste kvepalu kainos visumoje buvo aukstesnes nei Dubline..

Susipazinau su L'or De Torrente EDP.. Nugis labai patiko kava kavute, bet kaina kandziojosi siek tiek..

Tikejausi rasti raritetu, bet neradau..

Galejau ju rasti Liuksemburge, bet parduotuves buvo uzdarytos (buvome Sekmadieni), o parduotuves rekte reke prabanga.. Nagus griauziau pamacius DIDELE Sephora parduotuve..

Dziaugiuosi, kad Kiolne turejau proga susipazinti su Kenneth Cole kvepalais. Cia taip graziai aprasytais forume. Isties labai patiko gelinis derinys smile.gif Taip pat nosis labai linko i Aqua Di Parma Iris EDP.. Bet man juose truko sleifinio atsiskleidimo, nors kvepalai atskleidzia nuostabiai svelnu irisu kvapa.. Rinkausi kvepalus tarp Aqua Di Parma Iris ir Hermes 24 Faubourg. Hermes nugalejo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 05 25, 13:33)
As kazkaip neseniai net keleta uosciau kvepalu, kur man sukele asociacijas su amaretu, bet kazin ar pades blush2.gif kazkuris is Comptoir Sud Pacifique (gal Black Dee pades), Serge Lutens Un Bois Vanille ir Estee Lauder naujieji Bronze Beauty. daugiau neatsimenu.

Man amaretu kvepia Armani Emporio Night smile.gif

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 05 28, 14:24)
Tikejausi rasti raritetu, bet neradau..
atsiprašau už kvailą klausimą blush2.gif o kas tai yra.... blush2.gif
Atsakyti