Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Sveikos, mergaičiukės! bigsmile.gif Rodos šimtą metų pas jus nebebuvau...Kažkada po ilgo laiko užėjau čia ir nebesuprantu, kas čia vyksta - ogi visiškai naujus namučius susikūrėt su tokia gausybe kambarių kambariukų!!! bigsmile.gif thumbup.gif Va dabar tai vienas malonumas čia skaitinėt, kada viskas tarsi "savam stalčiuke" ir niekur kapstytis nereikia! thumbup.gif Pamenu, kiek pastangų buvo dėta prašant atskiros temeles, ir, pasirodo, išsireikalavot! Šaunuoles!!!Su tuo ir sveikinu! thumbup.gif
Atsakyti
Siandien pauosciau Nina Ricci Nina Pretty obuoliuka wub.gif Gal perdozavus kvapu buvau, bet jie man nedaug kuo skiriasi, gal siek tiek lengvesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 05 22, 20:00)
Siandien pauosciau Nina Ricci Nina Pretty obuoliuka wub.gif Gal perdozavus kvapu buvau, bet jie man nedaug kuo skiriasi, gal siek tiek lengvesni g.gif

As siandiena irgi siuos pauosciau blush2.gif Taciau man jie tikrai skiriasi. Sie naujesnieji man pasirode gerokai lengvesni, taciau daugiau saldesni, o senieji saldus bet su rugstele wub.gif Visgi senieji Nina man labiau patinka, bet ir Pretty Nina nera blogi, gal kada ir isigysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VB_Glamour @ 2008 05 22, 21:18)
As siandiena irgi siuos pauosciau  blush2.gif Taciau man jie tikrai skiriasi. Sie naujesnieji man pasirode gerokai lengvesni, taciau daugiau saldesni, o senieji saldus bet  su rugstele  wub.gif Visgi senieji Nina man labiau patinka, bet ir Pretty Nina nera blogi, gal kada ir isigysiu  smile.gif

Tada reiks dar karta pauostyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2008 05 22, 18:07)
Sveikos, mergaičiukės! bigsmile.gif Rodos šimtą metų pas jus nebebuvau...Kažkada po ilgo laiko užėjau čia ir nebesuprantu, kas čia vyksta - ogi visiškai naujus namučius susikūrėt su tokia gausybe kambarių kambariukų!!! bigsmile.gif  thumbup.gif Va dabar tai vienas malonumas čia skaitinėt, kada viskas tarsi "savam stalčiuke" ir niekur kapstytis nereikia! thumbup.gif Pamenu, kiek pastangų buvo dėta prašant atskiros temeles, ir, pasirodo, išsireikalavot! Šaunuoles!!!Su tuo ir sveikinu! thumbup.gif

Labas labas. Smagu, kad grizai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 05 23, 06:27)
Labas labas. Smagu, kad grizai 4u.gif

Seeme, aciu uz silta priemima! blush2.gif
Po gimdymo kazkaip kvepalai pasitrauke i antra plana, o preita savaite parduotuvej pasipurskiau ant lapuku keleta kvepalu, ir vienas is ju taip stipriai patiko... wub.gif tai buvo Calvin Klein "Obsession night" wub.gif Kazkaip anksciau sios firmos kvepalai niekad netrauke, ir siu kvepalu net uosciusi nebuvau - kazkoks kvailas isitikinimas, kad neverta bandyt biggrin.gif O va dabar is to pirmo karto taip uzkibau, kad pamaciusi, kad viena forumiete nedideli kieki pardavineja, iskart nusipirkau ir siandien jau juos turiu wub.gif Nezinau, gal nusisnekesiu, bet man pacioj pradzioj jie labai primena Cacharel "Amor Amor" (labai jauciasi vaisiu saldumas su tokiu lengvu kartumu - net juokinga - juk as "Amor Amor" niekad nemegau! doh.gif ), o praejus kiek laiko islenda vanile (kuria as kvepaluose labai myliu wub.gif) ir tas "Amor Amor" kvapas tarsi transformuojasi i kazka taip zinoma... galiausiai prisiminiau ka - Rochas "Alchimie", o gal net Boucheron "Trouble" (man jie visad atrode turintys labai daug bendro) wub.gif wub.gif wub.gif
Na, bet cia tik mano pojuciai smile.gif
Zodziu esu labai patenkinta savo nauju pirkiniu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 05 22, 15:32)
Gal kuriai teko susidurti su L.Guinness kvepalais,ar verti demesio?
user posted image

Teko smile.gif Pats flakonas daug pasako apie savo turinį. Kvapas gėlinis, labai lengvas ir šaltokas, sakyčiau.
GinCherry juos turi, galėtų plačiau papasakoti.
Atsakyti

Tai ka cia ir papasakosi daugiau, labai taikliai apibudinai smile.gif gelinis, gan lengvas, bet vesus/saltas aromatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 05 23, 13:28)
Tai ka cia ir papasakosi daugiau, labai taikliai apibudinai smile.gif gelinis, gan lengvas, bet vesus/saltas aromatas smile.gif

Vilką mini, vilkas čia biggrin.gif
Atsakyti
aciuks.gif O gal dar pasakysit i koki kvapa panasesnis?
Atsakyti
Prašau patarimo smile.gif
Ieškau kvapo , panašaus į Cacharel Gloria (jų nebegamina, tad kiek domėjausi - gauti labai sunku, nemačiau nei duty free, nei parduovėse užsieny ar LT, aš turiu tik porą mažyyyčių miniukų...)
Gloria sudėtyje yra vyšnių ir amareto... Gal dėl to man jie kvepia vyšnių likeriu arba vyšnių uogiene su trupučių alkoholio biggrin.gif

Ar žinote kokį kvapą, kuris galėtų nors šiek tiek priminti Cacharel Gloria..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 23 gegužės 2008 - 18:27
QUOTE(Rimaz @ 2008 05 23, 18:26)
Gloria sudėtyje yra vyšnių ir amareto... Gal dėl to man jie kvepia vyšnių likeriu arba vyšnių uogiene su trupučių alkoholio  biggrin.gif

Ar žinote kokį kvapą, kuris galėtų nors šiek tiek priminti Cacharel Gloria..?

Vyšnių likerio kvapas turėtų priminti lotuliukas.gif
Dar gali pasidairyt į kvepalus, kurių natose, be vyšnių, minimas heliotropas. Jo kvapas gana vyšninis. Konkrečiai nežinau.
Atsakyti