Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Kamilija @ 2008 05 14, 20:21)
bandziau, ir ne viena karta sveiciau, ir ne viena para laikiau rolleyes.gif , neisigaruoja  vis tiek blyn   cool.gif
sakau, gal su kokia rugstele, net neisivaizduoju g.gif nenoriu sugadint geru kvepalu (kuomet jausis ankstesne priemaisa) cool.gif

man tai nesijaucia, kai padarau tokia procedura g.gif
kazkas berods bande su spiritu valyt, bet nieko apie tai negaliu pasakyt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 14, 13:29)
Kadangi, man jie perdem ikyriai erzinanciai saldus, tolygus vaniliniam cukrui, uz tai ir sakau barbiskas kvapas. Nors Kristiana raso:
Yves Saint Laurent - "CINEMA" 
MOTERIS...
Moteris, kurios verta laukti.
Ja žavisi visi.
Ir jai tai patinka.
Ji žino savo galias ir jai patinka gundymo žaidimai,
kuriuose spinduliuoja tik jos kerai…
Gundymas – tai dalelė meilės sau, kad būtum kitų labai geidžiama.
Ji – žvaigždė…
… BŪTENT JAI YVES SAINT LAURENT SUKŪRĖ CINÉMA...
Nusilenkdamas grožiui, malonumui ir gundymui,
CINÉMA, naujasis Yves Saint Laurent aromatas, atskleidžia žvaigždę kiekvienoje moteryje.
Jame pirmą kartą taip nuostabiai atskleidžiamas gėlių jausmingumas,
spalvinga žavesio ir moteriškumo puokštė, žėrinti auksu ir šviesa.
Aromatas žvaigždei – dangiškai moteriai, kuri nuolat dėmesio centre.
Elegantiška ir pasitikinti savimi, lydima blyksčių mirgėjimo…

Sakyciau pagal aprasyma tinkantys aktorems  assa.gif

As turiu edt, tai jis nera baisiai saldus. Pradzia citrusine, zaizaruojanti. O edp man nepatiko, per daug saldus.
Atsakyti
Ispudziai apie mano pazinti su Vivienne Westwood Libertine smile.gif Kvepalu pradines natos kerta i nosi astroku greipfrutu, bet tik akimirka (labai gaila), veliau ima svelniai saldeti, jauciu subtilu medienos akorda, persipynusi su gaivia zaluma, gelemis. Kvapas man pasirode labai idomus tuo, kad jame dera ir svelni gaiva, ir subtili siluma, ir Viviene Westwood budingas kvapo "apdulkejimas", t.y. toks sunkiai nusakomas kvapo suduslejimas, tarytum apsunkinimas, tai kazkas panasaus, lyg uostytum senas, storo audinio, ilgai kabojusias portjeras. As ji radau tik Viviene Westwood kvapaluose. Zinoma Libertine tu dulkiu jauciu labai nedaug, bet jos yra. O va Buduaras - persisotines situo sunkiu, kiek dusinanciu, bet man visai patinkanciu "sudulkejimu". Libertine mielai naudosiu pavasari - vasara.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 05 15, 08:43)
Ispudziai apie mano pazinti su Vivienne Westwood Libertine smile.gif 

Ačiū kackac už aprašymą. Libertine mane labai domina, bijojau, kad jie bus labai citrusiniai, bet iš tavo aprašymu supratau, kad nelabai bigsmile.gif Reiks turbūt jamt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 15, 09:50)
  Reiks turbūt jamt  rolleyes.gif

BlackDee, vis negana? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 05 15, 08:52)
BlackDee, vis negana? biggrin.gif  biggrin.gif

Man turbut niekada gana nebus doh.gif Aisku, nepulsiu is karto ju pirkti, ir taip virsijau savo leistinas normas doh.gif Bet i sarasha itrauksiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 15, 08:50)
Ačiū kackac už aprašymą. Libertine mane labai domina, bijojau, kad jie bus labai citrusiniai, bet iš tavo aprašymu supratau, kad nelabai  bigsmile.gif   Reiks turbūt jamt  rolleyes.gif

Neskubek, gal susistiksim "ant dienu", tai pati pauostysi. Kaip zinia, nosis - dalykas subtilus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 15 gegužės 2008 - 09:04
QUOTE(Pupsiukas @ 2008 05 14, 10:13)
na i drambliuka jis nelabai panasus, bent jau man, irgi daug prieskoniu, tik svelnesnis, maziau saldumo. Bet kvapas tikrai vertas demesio thumbup.gif , tik kad gauti sunku unsure.gif

Aciu tau wub.gif Bandysiu gaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 05 14, 13:42)
Cinema - ne vanilis cukrus  schmoll.gif prabangus, pudrinis, minkstas kvapas.

o ka ta kristiana raso, tai isvis, man rodos, nelabai kas ir skaito. tie aprasymai man grazus. bet tik tiek. nes is ju nei suzinai, kokia sudetis, nei kas ieina, nei gali paskaicius tos beletristikos kvapa isivaizduot. zo, informatyvumas lygus 0.
beje, ir prie sito pacio tekstuko, irasyk vietoj Cinema pavadinima bele koki kita, irgi puikiai tiktu  rolleyes.gif

Prabangus-tai prabangus, o man i vanilini cukru nesa ir sakyciau net per daug tos prabangos jauciasi doh.gif g.gif . Tik princesei-karalaitei flirt.gif rumuose sedet ir jais kvepet doh.gif rolleyes.gif (cia mano asmenine nuomone apie juos)
Na man tokios asociacijos del sio kvapo, kurio beje seniai neturiu, o gal cia taip uosle suzaide, kad laukiausi nestuke.gif ,kai juos gavau rolleyes.gif . ir taip jie mane nupurte pauoscius, kad vos link tualeto kambario nepatrauke karsta.gif . Gal dabar pabandzius ir pasikeistu nuomone.o turejau EDP atrodo,tai fuij gun_bandana.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 15 gegužės 2008 - 12:09
QUOTE(Kamilija @ 2008 05 14, 20:21)
bandziau, ir ne viena karta sveiciau, ir ne viena para laikiau rolleyes.gif , neisigaruoja  vis tiek blyn   cool.gif
sakau, gal su kokia rugstele, net neisivaizduoju g.gif nenoriu sugadint geru kvepalu (kuomet jausis ankstesne priemaisa) cool.gif

Reikėtų kartais tą muilo tirpalą papurškinėt, kad vamzdelio ir purkštuko vidus išsiplautų, ir išardyt atomaizerį (jei ardomas), visas dalis atskirai išplaut. Man vieni kvepalai nesunkiai išsiplovė (neatsimenu kokie), bet va su purškiamu mėginuku nuo Thiery Mugler Alien vargau gal savaitę - ploviau, keičiau, purškiau, ardžiau... Galų gale lyg ir išsiskalbė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 15 gegužės 2008 - 12:19
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 15, 13:08)
Prabangus-tai prabangus, o man i vanilini cukru nesa ir sakyciau net per daug tos prabangos jauciasi doh.gif  g.gif . Tik princesei-karalaitei flirt.gif rumuose sedet ir jais kvepet  doh.gif  rolleyes.gif  (cia mano asmenine nuomone apie juos)

Euforija22, rašei, kad Alienus labai myli. O jie ne princesiški-karalaitiški? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 05 15, 13:38)
Euforija22, rašei, kad Alienus labai myli. O jie ne princesiški-karalaitiški? g.gif

blush2.gif nezinau blush2.gif man jie labai limpa, o jei ir butu princesiski-karalaitiski,tai tiek to lotuliukas.gif Svarbiausia, kad labai patinka, pakelia nuotaika ir dazniausiai susilaukiu komplimentu jais pasikvepinusi. wub.gif
Atsakyti