Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(aplsncks @ 2008 05 12, 14:53)
Sveikos 4u.gif
Gal kas turite YSL Cinema ir galėtumėte apie šį kvapą papasakoti?
Ir dar - ar yra YSL Opium gerbėjų? Nes mano aplinkoje visi (išskyrus MB) mano, kad šitas kvapas tai jau... Atseit per sunkus, aš per jauna ir t.t.
O man šis kvapas nuo vaikystės pats pačiausias (mama kažkada turėjo)..

YSL Cinema saldus kvapas.Man kazkiek panasus I CB Balenciaga. Na toks jau saldus barbiskas net pavadinciau.Man nepatiko,nors megstu saldzius, kazko juose truksta, o gal per daug lotuliukas.gif
O YSL Opium, tai toks tikrai moteriskas stiprus kvapas, kuris man irgi nepatinka, nes per daug astrus tooks, kaip ir Chanel Allure primena man jis cool.gif
Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2008 05 12, 09:58)
Gal kazkas galetu apibudinti ISSEY MIYAKE "L'EAU D'ISSEY" arba ISSEY MIYAKE "LE FEU D'ISSEY LIGHT"   4u.gif

Turejau Issey miyaki leau dissey ir vel noriu.Kvapas labai geras: gaivus ir gaivinantis, toks saltas,bet kartu labai traukiantis. wub.gif Bent man tai vienas is nedaugelio kvapu, kuri galeciau uostyti diena nakti-nenusibostu, neikyrus, bet specifinis toks, su niekuo nesumaisyciau, deja siuo metu neturiu ju, reiks ateiciai pasizvalgyti. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 14 gegužės 2008 - 11:37
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 14, 12:23)
YSL Cinema saldus kvapas.Man kazkiek panasus I CB Balenciaga. Na toks jau saldus barbiskas net pavadinciau.Man nepatiko,nors megstu saldus, kazko juose truksta o gal per daug  lotuliukas.gif
O YSL Opium, tai toks tikrai moteriskas stiprus kvapas, kuris man irgi nepatinka, nes per daug astrus tooks, kaip ir Chanel Allure primena man jis  cool.gif

Na, nesutinku dėl Cinema. Barbiški tai man visokie saldaininiai, bonbonkėm kvepiantys, o Cinema - medis, pudra ir vanilė. Visai šaunūs rudeniui mirksiukas.gif
O Opium'as - stipriai rytietiški, prieskoniniai, bent jau man - su niekuo nesumaišomi. Super ax.gif Bet pakankamai specifiniai, ne bet kam tinka ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2008 04 25, 19:21)
user posted imageKenzo - Kashaya

Gal kas uostėt? Koks kvapas? blush2.gif
Papildyta:

Kaip tik turiu atomaizeryje Kashaya, na nepasakyciau jog labai patiko, toks saldziai rugstokas kvapelis mano nuomone rudeneliui, kai lapai krenta. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2008 05 14, 12:28)
Na, nesutinku dėl Cinema. Barbiški tai man visokie saldaininiai, bonbonkėm kvepiantys, o Cinema - medis, pudra ir vanilė. Visai šaunūs rudeniui  mirksiukas.gif
O Opium'as - stipriai rytietiški, prieskoniniai, bent jau man - su niekuo nesumaišomi. Super  ax.gif Bet pakankamai specifiniai, ne bet kam tinka ir patinka.

Jau vien Cinemos reklamoje elegantiska lelyte i barbe panasi lotuliukas.gif ,o gal i Barbora Radvilaite lotuliukas.gif (saunus vakarykstes serijos is "Moterys meluoja geriau" Matronos jaunikaicio komplimentas) cool.gif rolleyes.gif 4u.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 14 gegužės 2008 - 11:43
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 14, 12:39)
Jau vien Cinemos reklamoje elegantiska lelyte i barbe panasi  lotuliukas.gif ,o gal i Barbora Radvilaite  lotuliukas.gif  (saunus vakarykstes serijos is  "Moterys meluoja geriau" Matronos jaunikaicio komplimentas)  cool.gif  rolleyes.gif  4u.gif  yahoo.gif

Tada mūsų supratimas apie barbiškumą - labai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 05 14, 12:46)
Tada mūsų supratimas apie barbiškumą - labai skiriasi.

Kadangi, man jie perdem ikyriai erzinanciai saldus, tolygus vaniliniam cukrui, uz tai ir sakau barbiskas kvapas. Nors Kristiana raso:
Yves Saint Laurent - "CINEMA"
MOTERIS...
Moteris, kurios verta laukti.
Ja žavisi visi.
Ir jai tai patinka.
Ji žino savo galias ir jai patinka gundymo žaidimai,
kuriuose spinduliuoja tik jos kerai…
Gundymas – tai dalelė meilės sau, kad būtum kitų labai geidžiama.
Ji – žvaigždė…
… BŪTENT JAI YVES SAINT LAURENT SUKŪRĖ CINÉMA...
Nusilenkdamas grožiui, malonumui ir gundymui,
CINÉMA, naujasis Yves Saint Laurent aromatas, atskleidžia žvaigždę kiekvienoje moteryje.
Jame pirmą kartą taip nuostabiai atskleidžiamas gėlių jausmingumas,
spalvinga žavesio ir moteriškumo puokštė, žėrinti auksu ir šviesa.
Aromatas žvaigždei – dangiškai moteriai, kuri nuolat dėmesio centre.
Elegantiška ir pasitikinti savimi, lydima blyksčių mirgėjimo…

Sakyciau pagal aprasyma tinkantys aktorems assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 14, 13:29)
Kadangi, man jie perdem ikyriai erzinanciai saldus, tolygus vaniliniam cukrui, uz tai ir sakau barbiskas kvapas. Nors Kristiana raso:

Cinema - ne vanilis cukrus schmoll.gif prabangus, pudrinis, minkstas kvapas.

o ka ta kristiana raso, tai isvis, man rodos, nelabai kas ir skaito. tie aprasymai man grazus. bet tik tiek. nes is ju nei suzinai, kokia sudetis, nei kas ieina, nei gali paskaicius tos beletristikos kvapa isivaizduot. zo, informatyvumas lygus 0.
beje, ir prie sito pacio tekstuko, irasyk vietoj Cinema pavadinima bele koki kita, irgi puikiai tiktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 05 14, 12:28)
Na, nesutinku dėl Cinema. Barbiški tai man visokie saldaininiai, bonbonkėm kvepiantys, o Cinema - medis, pudra ir vanilė. Visai šaunūs rudeniui  mirksiukas.gif

pritariu Evah , Cinema tikrai puikus kvapas
o reklamos foto tai dėl skonio ir barbiškumo supratimo nesiginčysim . man asmeniškai labai graži moteris

Atsakyti
...gal nebus labai off topic ax.gif
norejau paklausti, kaip isvalyti atomaizeri g.gif kadangi jauciasi buvusiu stipriu kvepalu kvapas rolleyes.gif kazkur esu skaiciusi ,kad atomaizerius reikia valyti, pries "supilant" kitam kvapui, bet kaip ir su kuo -nezinau mastau.gif ,
busiu dekinga parasiusioms ,kurios zino 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamilija: 14 gegužės 2008 - 18:04
QUOTE(Kamilija @ 2008 05 14, 18:01)
...gal nebus labai off topic ax.gif 
norejau paklausti, kaip isvalyti atomaizeri  g.gif kadangi jauciasi buvusiu stipriu kvepalu kvapas rolleyes.gif kazkur esu skaiciusi ,kad atomaizerius reikia valyti, pries "supilant" kitam kvapui, bet kaip ir su kuo -nezinau  mastau.gif ,
busiu dekinga parasiusioms ,kurios zino 4u.gif

Reikia ji pamirkyt vandeny su sampunu kokiu ar indu plovikliu kokia para ar pusantros smile.gif Paskui padeti dziuti atidaryta irgi kokiai parai.
Atsakyti
Merginos, ar visi Cacharel kvapai yra link saldesniu? Pauosciau Amor Amor tai net galvele susisuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 05 14, 19:04)
Merginos, ar visi Cacharel kvapai yra link saldesniu? Pauosciau Amor Amor tai net galvele susisuko wub.gif

Ne ne visi, tik tie, kur "link kompoteliu", tokie kaip Amor Amor su visom savo versijom, Promesse siek tiek, Noa fleur..... O pvz. Lou Lou, Eden, Anais Anais nera saldus, jie labai geliniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 14, 19:15)
Reikia ji pamirkyt vandeny su sampunu kokiu ar indu plovikliu kokia para ar pusantros  smile.gif Paskui padeti dziuti atidaryta irgi kokiai parai.

bandziau, ir ne viena karta sveiciau, ir ne viena para laikiau rolleyes.gif , neisigaruoja vis tiek blyn cool.gif
sakau, gal su kokia rugstele, net neisivaizduoju g.gif nenoriu sugadint geru kvepalu (kuomet jausis ankstesne priemaisa) cool.gif
Atsakyti