Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(mercedes @ 2008 05 08, 13:36)

o pilną pavadinimą galima DC ? neiššifruoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2008 05 08, 15:21)
o pilną pavadinimą galima DC  ?  neiššifruoju  g.gif

jau išsiaiškinau . ačiū
Atsakyti
Gal kazkas galetu apibudinti ISSEY MIYAKE "L'EAU D'ISSEY" arba ISSEY MIYAKE "LE FEU D'ISSEY LIGHT" 4u.gif
Atsakyti
as siandien uosciau Krasnaja Moskva. is mano turimu iskart 24 faubourg primine, tik maziau subtilesnis kvapas. bet geras. tas tabakas mmm... jau galvojau pirkti blush2.gif bet per daug man to 40ml ir dar nepurskiamas. o gal ten odekolonas isvis blush2.gif

buteliukas toks
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 12 gegužės 2008 - 09:49
QUOTE(katalike @ 2008 05 12, 09:45)
as siandien uosciau Krasnaja Moskva. is mano turimu iskart 24 faubourg primine, tik maziau subtilesnis kvapas. bet geras. tas tabakas mmm... jau galvojau pirkti blush2.gif bet per daug man to 40ml ir dar nepurskiamas. o gal ten odekolonas isvis blush2.gif

buteliukas toks
user posted image

Na, jei buteliukas toks, tai gal ten 40 ml gryno parfumo? biggrin.gif
Atsakyti
gerai sakai. ojej tada, nu nesilpnas nesilpnas... bet ten ne parancuziskai parasyta, o taip tiesiog krasnaja moskva, o yra tas parfum ar nera, neatkreipiau demesio blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 12 gegužės 2008 - 10:00
Sveikos 4u.gif
Gal kas turite YSL Cinema ir galėtumėte apie šį kvapą papasakoti?
Ir dar - ar yra YSL Opium gerbėjų? Nes mano aplinkoje visi (išskyrus MB) mano, kad šitas kvapas tai jau... Atseit per sunkus, aš per jauna ir t.t.
O man šis kvapas nuo vaikystės pats pačiausias (mama kažkada turėjo)..
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2008 05 12, 08:58)
Gal kazkas galetu apibudinti ISSEY MIYAKE "L'EAU D'ISSEY" arba ISSEY MIYAKE "LE FEU D'ISSEY LIGHT"  4u.gif

Pakankamai švelnūs, vasariški smile.gif Man patiko 4u.gif
Atsakyti
HELP 4u.gif ! Gal kas galetu apibudint Kenzo TIger kvapa ? Jau taip patiko Kenzo drambliukas, kad dabar mirk gyvenk ir tigro noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 05 13, 17:27)
Pakankamai švelnūs, vasariški smile.gif Man patiko  4u.gif

dar reiketu prideti, jog laabai gaivus wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 05 13, 17:59)
HELP 4u.gif ! Gal kas galetu apibudint Kenzo TIger kvapa ? Jau taip patiko Kenzo drambliukas, kad dabar mirk gyvenk ir tigro noriu lotuliukas.gif

verysad.gif Negi nieks nezino?
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 05 13, 22:09)
verysad.gif Negi nieks nezino?

na i drambliuka jis nelabai panasus, bent jau man, irgi daug prieskoniu, tik svelnesnis, maziau saldumo. Bet kvapas tikrai vertas demesio thumbup.gif , tik kad gauti sunku unsure.gif
Atsakyti