Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Morepink @ 2008 05 01, 13:33)
Merginos, kokie tai realiai kvapai? Braskese akcija dabar, galvoju ar rizikuoti perkant neuoscius blush2.gif  g.gif
user posted imageuser posted image

labai atsiprašau, bet gal galite pasakyti man tokiai tundrai, kur čia akcija? ax.gif
man tie geltoni cristobal yra labai nuostabūs wub.gif
Atsakyti
Akcija yra čia: www.strawberrynet.com
Prie dovanų Motinos dienai (jeigu dar nesibaigė ta akcija)
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2008 05 07, 13:49)
Gal ir kvaila klausima uzduosiu, ir galbut i i konkretaus atsakymo netgi ir negali buti, bet vis delto... Kokios natos lemia pudrini, "sausą" kvapą? blush2.gif

Jeigu skaitai rusiškai, tai siūlau čia paskaityti, gal rasi sau atsakyma smile.gif
CIA
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 05 07, 16:39)
Jeigu skaitai rusiškai, tai siūlau čia paskaityti, gal rasi sau atsakyma smile.gif
CIA

Dekui, bet rusiskai deja neskaitau verysad.gif Angliskai butu geriau..
Atsakyti
Merginos,dabar pasidare labai populiaru nupurksti kvepalus i atomaizerius.Paaiskinkit jus man tundrai pati procesa blush2.gif As jau pusvalandi medituoju ir niekaip nepagaunu principo,atomaizeris tai niekur neatsisuka...
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 05 08, 11:25)
Merginos,dabar pasidare labai populiaru nupurksti kvepalus i atomaizerius.Paaiskinkit jus man tundrai pati procesa  blush2.gif As jau pusvalandi medituoju ir niekaip nepagaunu principo,atomaizeris tai niekur neatsisuka...

Netikęs tada "atomaizeris" biggrin.gif
Šiaip atomaizeris- daiktas atsukamas, į kurį labai lengva pripurkšti kvepalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 05 08, 11:47)
Netikęs tada "atomaizeris" biggrin.gif
Šiaip atomaizeris- daiktas atsukamas, į kurį labai lengva pripurkšti kvepalus smile.gif

aciuks.gif Einu sukioti...
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 05 08, 11:49)
aciuks.gif Einu sukioti...

O koks tavo atomaizeris? Gal toks spalvotas iš DC?
Jei taip, tai ten reikia pirma nuimti apatinę (tą plastmasinę) atomaizerio dalį, o paskui jau lengvai atsisuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 05 08, 11:56)
Jei taip, tai ten reikia pirma nuimti apatinę (tą plastmasinę) atomaizerio dalį, o paskui jau lengvai atsisuka smile.gif

Taip,is ten mirksiukas.gif Bijojau as ta plastmase sulauzyti,bet jau viskas tvarkoje.Gal zinai koks ten kiekis,nes man atrodo,kad apie 4-5ml?
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 05 08, 11:58)
Taip,is ten  mirksiukas.gif Bijojau as ta plastmase sulauzyti,bet jau viskas tvarkoje.Gal zinai koks ten kiekis,nes man atrodo,kad apie 4-5ml?

Cheche biggrin.gif Ten ~8-10ml smile.gif Matavau su švirkštu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 05 08, 11:56)

O ka reiskia DC? Cia Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2008 05 08, 13:09)
O ka reiskia DC? Cia Vilniuje?

schmoll.gif UK
Atsakyti