Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Merginos, kokie tai realiai kvapai? Braskese akcija dabar, galvoju ar rizikuoti perkant neuoscius blush2.gif g.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Turiu Cristobal'į. Labai geri, prieskoniniai kvepalai. Man asmeniškai kvepia jazminais ir prieskoniais, bet prieskonių daugiau, nei gėlių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 01, 13:42)
Turiu Cristobal'į. Labai geri, prieskoniniai kvepalai. Man asmeniškai kvepia jazminais ir prieskoniais, bet prieskonių daugiau, nei gėlių  rolleyes.gif

Dekui, tai tada man nelabai tiks 4u.gif
Atsakyti
Eau de Crisobal neuosčiau, bet į Cristobal teko kartą nosį įkišti. Pasinaudojau aš ta braškių akcija rolleyes.gif Keista, bet jazminų aš ten neužuodžiau blink.gif (kita vertus, tą dieną tiek visko prisiuosčiau, kad tas neužuodimas jau neturėtų labai stebinti).
Atsakyti
QUOTE(gita. @ 2008 05 01, 13:19)
Domina Chopard Madness kvepalai, gal galetumet apibudinti ax.gif

Savotiški. Didelę dalį žmonių jų kvapas nerealiai erzina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 05 02, 01:01)
Savotiški. Didelę dalį žmonių jų kvapas nerealiai erzina smile.gif

aciu, nu tada nerizikuosiu ju pirkti neuoscius 4u.gif
Atsakyti
Pažadėjau parašyti apie naujausius mano kolekcijoje Armani Mania user posted image

top notes

Bergamot, Orange Blossom
*
Heart note

Guaiacum, Cloves, Nutmeg
*
base note

Musk, Saffran, Vanilla

Rusiškame forume dar minimas irisas, kuris neva priduoda kvapui jausmingumo ax.gif Ko gero, tik papurškus būtent jis ir abiejuose kvapuose top'e esantis Orange Blossom sudaro panašumo įspūdį į Prada Infusion D'Iris rolleyes.gif Nes pirma mintis buvo, kad vienų tik ką atsikračiau, o čia dar kiti biggrin.gif Smilkalas nepyktybiškas, net jei pasipurkštum 6 - 8 k. biggrin.gif Tiesa, prieskonių kol kas neužuodžiau, nors minimi gvazdikėliai. Švelnus ir lengvas kvapas kasdienai išskirtinesnių kvapų mėgėjoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 05 06, 20:01)
Švelnus ir lengvas kvapas kasdienai  išskirtinesnių kvapų mėgėjoms 4u.gif

Tai nei smilkalų, nei medienos nėr? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 06, 21:02)
Tai nei smilkalų, nei medienos nėr?  unsure.gif

Smilkalas yra, bet nepyktybiškas, prislopintas - nėr ko lyginti su DK Juoduoju kašmyru ar Juozuko kvapu schmoll.gif Jei nori dieną smilkti biggrin.gif , tai būtų dieninis variantas. Su mediena taipogi. Ši Mania - labiau klasikinis oriental-spicy variantas g.gif Aišku, seniau šį kvapą turinčios galėtų plačiau pakomentuoti, testuosiu iš naujo g.gif
O jei labai didelė pagunda jama, būtų galima sustikti pauostymui - negaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 05 07, 07:59)
Smilkalas yra, bet nepyktybiškas, prislopintas - nėr ko lyginti su DK Juoduoju kašmyru ar Juozuko kvapu schmoll.gif Jei nori dieną smilkti biggrin.gif , tai būtų dieninis variantas. Su mediena taipogi. Ši Mania - labiau klasikinis oriental-spicy variantas g.gif Aišku, seniau šį kvapą turinčios galėtų plačiau pakomentuoti, testuosiu iš naujo g.gif
O jei labai didelė pagunda jama, būtų galima sustikti pauostymui - negaila biggrin.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 05 07, 07:59)
Smilkalas yra, bet nepyktybiškas, prislopintas - nėr ko lyginti su DK Juoduoju kašmyru ar Juozuko kvapu

Paaiškinkit, kaip čia taip yra: Juodasis kašmyras yra vienas iš mano favoritų, o nuo Juozuko atšokau vos kamštelį pauosčiusi blink.gif Nors apeiginiai smilkalai Juodajam kašmyre labai ryškūs unsure.gif
Atsakyti
Gal ir kvaila klausima uzduosiu, ir galbut i i konkretaus atsakymo netgi ir negali buti, bet vis delto... Kokios natos lemia pudrini, "sausą" kvapą? blush2.gif
Atsakyti