Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Smauglius @ 2008 04 28, 09:44)
Cacharel LouLou - fantastiškai geras kvapas, tačiau būtent toms, kurios mėgsta klasikinius, sunkesnius, ryškius, svaigius kvapus. Man jie - patys nuostabiausi visų laikų mano turėti vakaro kvepalai. Laikosi ypač gerai, puikūs šleifiniai kvepalai, bet jei esi lengvų ir gaivių kvapų mėgėja, nuo LouLou uždusi biggrin.gif

Šie kvepalai - 80-ųjų metų hitas ir tikrai neįsipaišo į šiuolaikinių popsiukų ratą biggrin.gif

ačiūkas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamilija: 28 balandžio 2008 - 09:02
Ar galėtumėt pasakyti, kuo skiriasi "5th Avenue After Five" nuo tiesiog "5th Avenue"? Ar patiktų After Five moteriai, dievinančiai paprastų Avenue kvapą? smile.gif Ir dar - norėjau sužinoti, kuo kvepia Miss Sixty Elixir?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emute: 28 balandžio 2008 - 14:54
bandau susidragauti su dior addict. niu niekaip dabar neiseina. nereikejo diena man ju pasipurkst blink.gif bet nelaukiau vakaro, o diena jis man per sunkus g.gif
dior poison..hm, prilipo iskart blush2.gif

Papildyta:
user posted image
beje, kas draugauja su siuo? hm.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 28, 16:06)
bandau susidragauti su dior addict. niu niekaip dabar neiseina. nereikejo diena man ju pasipurkst blink.gif  bet nelaukiau vakaro, o diena jis man per sunkus g.gif

Addict man paciai labai patinka. vanile, cinamonas, svieziu bandeliu krautuvele biggrin.gif . tik, deja, jis man skaniai atsiskleidzia ir kvepia ant kitu unsure.gif bandziau ilga laika su juo susidraugauti, teko atsisveikinti. nes ant mano odos islysdavo kazkoks kartumas, astrumelis, kas tiesiog pradejo erzinti.
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 04 28, 17:15)
Addict man paciai labai patinka. vanile, cinamonas, svieziu bandeliu krautuvele  biggrin.gif . tik, deja, jis man skaniai atsiskleidzia ir kvepia ant kitu  unsure.gif bandziau ilga laika su juo susidraugauti, teko atsisveikinti. nes ant mano odos islysdavo kazkoks kartumas, astrumelis, kas tiesiog pradejo erzinti.

o, ant manosios odos, man taip saldziai. gal taip ir turi but. bet , manau, jais pasikvepinau, ne laiku ir ne vietoj smile.gif bet kvapas gana skanus, jei galima taip paprastai pasakyti. tik man rodos, as ziema, rudeni juos istrauksiu vel.db lai stovi. nebent vesioomis dienomis
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 28, 16:17)
o, ant manosios odos, man taip saldziai. gal taip ir turi but. bet , manau, jais pasikvepinau, ne laiku ir ne vietoj smile.gif  bet kvapas gana skanus, jei galima taip paprastai pasakyti. tik man rodos, as ziema, rudeni juos istrauksiu vel.db lai stovi. nebent vesioomis dienomis

mano manymu, Addictui tinkamiausias butu ziemos speigas, saltas, bjaurokas oras, kai norisi silumos
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 04 28, 17:20)
mano manymu, Addictui tinkamiausias butu ziemos speigas, saltas, bjaurokas oras, kai norisi silumos

sutinku. toks kaledu kvapas
Atsakyti
QUOTE(emute @ 2008 04 28, 15:52)
Ar galėtumėt pasakyti, kuo skiriasi "5th Avenue After Five" nuo tiesiog "5th Avenue"? Ar patiktų After Five moteriai, dievinančiai paprastų Avenue kvapą?  smile.gif  Ir dar - norėjau sužinoti, kuo kvepia Miss Sixty Elixir?

Abieju kvapu panasus bazinis skambesys, bet pradzia man ju skirtinga. Asmeniskai man idomesnis klasikinis variantas, neretas atvejis kai prisiekusi 5th avenue gerbeja nuo after Five rauke nosi. Taigi , viskas labai individualu. Siap kvapas neikyrus, netgi neutralus sakyciau.

[quote=Obuolinė,2008 04 28, 16:06]
bandau susidragauti su dior addict. niu niekaip dabar neiseina. nereikejo diena man ju pasipurkst blink.gif bet nelaukiau vakaro, o diena jis man per sunkus g.gif

Papildyta:
user posted image
[/quote
Sis kvapas , bent jau man, yra labai rafinuotas, elegantiskas, ir... ipareigojantis ax.gif Astrokas pradzioje, saltas ., laaabai gerai issilaikantis, man asmeniskai kiek per grieztas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2008 04 28, 18:15)
Papildyta:
user posted image
[/quote
Sis kvapas , bent jau man,  yra labai rafinuotas, elegantiskas, ir... ipareigojantis ax.gif Astrokas pradzioje, saltas ., laaabai gerai issilaikantis, man asmeniskai kiek per grieztas g.gif

hm.tikejaus, kad bus svelnus ir neipareigojantis kvapas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 28, 17:21)
hm.tikejaus, kad bus svelnus ir neipareigojantis kvapas g.gif

Gali pabandyti ji PE mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image domina ,kuris iš tų "skanesnis" g.gif pasidalinkite patirtim?user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamilija: 01 gegužės 2008 - 08:17
Domina Chopard Madness kvepalai, gal galetumet apibudinti ax.gif
Atsakyti