Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Pupsiukas @ 2008 04 25, 20:12)
Parfum d"ete gaminami, cia senesnis variantas, dabar pakeistas ir buteliuko dizainas ir pats kvapas. Dabar ju galima rasti na nebent Usa internetinese parduotuvese , kaina apie 30 dol. berods uz 100 ml.

aciu uz info smile.gif
saugosiu savo antikvariata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 26, 09:41)
aciu uz info smile.gif
saugosiu savo antikvariata smile.gif

na, jis antikvariatas niekaip negali buti, tik antikvarinis daiktas:)) kada nors
Atsakyti
buvau parduotuvej ir priejo moteris, pasikvepinusi escada "magnetism" doh.gif vaje, lauke +17, o nuo jos "padave" tokiu saldumu, tai kad begau nuo jos lotuliukas.gif
jau kai nepataike pasirinkdama tokiu siltu oru kvapa blink.gif prasove juodai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolinė: 26 balandžio 2008 - 16:50
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 26, 17:49)
buvau parduotuvej ir priejo moteris, pasikvepinusi escada "magnetism" doh.gif  vaje, lauke +17, o nuo jos "padave" tokiu saldumu, tai kad begau nuo jos  lotuliukas.gif
jau kai nepataike pasirinkdama tokiu siltu oru kvapa blink.gif  prasove juodai cool.gif

nemanau, kad juodai prasove cool.gif +17-19 tai dar ne +30. net as tokiu oru 'pernesu' saldu, sodru kvapa. kartais gaivus buna ikyresni negu saldus. nzn, vejas yra, netvanku, tai ir nedusina.
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 26, 17:49)
buvau parduotuvej ir priejo moteris, pasikvepinusi escada "magnetism" doh.gif  vaje, lauke +17, o nuo jos "padave" tokiu saldumu, tai kad begau nuo jos  lotuliukas.gif
jau kai nepataike pasirinkdama tokiu siltu oru kvapa blink.gif  prasove juodai cool.gif

Jeigu žmogus komfortabiliai jaučiasi tokiam "saldžiam" kailyje, tai vadinasi nė kiek neprašovė biggrin.gif
Man tai nė kiek nemaišo joks kvepalų kvapas, bet kuriuo atveju net ir patys saldžiausi kvepalai karščiausią dieną yra žymiai geriau nei pavyzdžiui, "natūralus" kūno kvapelis, ypač jei kokia panelė nemato reikalo smarkiai kreipti dėmesio į asmens higieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 04 26, 21:57)
nemanau, kad juodai prasove cool.gif +17-19 tai dar ne +30. net as tokiu oru 'pernesu' saldu, sodru kvapa. kartais gaivus buna ikyresni negu saldus. nzn, vejas yra, netvanku, tai ir nedusina.

uuu, gal kiti salsteleje kvepalai skanu, bet man pastarieji escada kazkaip siltu oru schmoll.gif g.gif nepakente nosis parduotuvej to kvapo kazkaip. o beje, dar apie tuos "magnetus", ziuriu, kad lb daznai uzuodziu.. g.gif
smaugliau, tai kas be ko, mes net nekalbam apie prakaito ir t.t. kvapa nemalonu. bet esme ta, kad ir kvepalai gali dirginti kita zmogu. nors kai as einu pasipurskus astrokais kvepalais, buna dzin, kad kitiem nepatinka lotuliukas.gif tad ta moteri is dalies suprantu biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien Sarmoje suradau mano būsimą naują pirkinį - Perles de Lalique.

Nuostabus kvapas, nors ir neapibūdinsiu kuo kvepia ax.gif , bet žinau - kad jis privalo pas mane atsirasti biggrin.gif Šiek tiek priminė Shiseido Zen pirmines natas, bet Zen po kurio laiko gerokai pasikeičia ir tampa visai švelnutis, beveik gaivus, o Perles keičiasi gerokai mažiau...

Prieš kurį laiką temoje apie Dior kvepalus rašiau, kad man labai patinka Midnight Poison. Mano nosiai jie taip pat turi panašių natų kaip Zen (pačioje pradžioje) ir Perles - bazinėse natose. Pažiūrėjau jų visų sudėtį osMoz'e ir Fragrancita - į visų sudėti įeina pačiulė (angl. - patchouli). Gal žinovės paiškins, ar tai būtent pačiulės kvapas daro šiuos kvepalus šiek tiek panašius? (ar čia tik mano nosis taip "juokauja"? smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 27 balandžio 2008 - 18:36
QUOTE(Rimaz @ 2008 04 27, 18:34)
Šiandien Sarmoje suradau mano būsimą naują pirkinį - Perles de Lalique.

Nuostabus kvapas, nors ir neapibūdinsiu kuo kvepia  ax.gif , bet žinau - kad jis privalo pas mane atsirasti  biggrin.gif  Šiek tiek priminė Shiseido Zen pirmines natas, bet Zen po kurio laiko gerokai pasikeičia ir tampa visai švelnutis, beveik gaivus, o Perles keičiasi gerokai mažiau... 

Prieš kurį laiką temoje apie Dior kvepalus rašiau, kad man labai patinka Midnight Poison. Mano nosiai jie taip pat turi panašių natų kaip Zen (pačioje pradžioje) ir Perles - bazinėse natose. Pažiūrėjau jų visų sudėtį osMoz'e ir Fragrancita - į visų sudėti įeina pačiulė (angl. - patchouli). Gal žinovės paiškins, ar tai būtent pačiulės kvapas daro šiuos kvepalus šiek tiek panašius? (ar čia tik mano nosis taip "juokauja"? smile.gif )

Sveikinu su geru pasirinkimu drinks_cheers.gif

Iš tiesų, kai pauosčiau Zen pirmą kartą, man taip pat kilo asociacijos su Perlais smile.gif Tokios pat asociacijos kilo pauosčius Midnight Poison ir YSL Elle.
Tikrai Zen ir Midnight Poison gali būti panašūs pradžioj, kadangi turi pradinėse natose du beveik vienodus citrusus smile.gif
Perlų niekaip perprasti negaliu, kas ten juose taip kvepia, nes pradinėse natose yra tik bulgariška rožė g.gif bazinėse - taip, pačiulė visur, bet man Zen'ai bazėj daug švelnesni už Perlus. Kaip pati rašei - Perlai keičiai mažiau g.gif bet kažkas sieja šiuos 4 kvapus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 27 balandžio 2008 - 20:57
QUOTE(BlackDee @ 2008 04 27, 20:53)
Sveikinu su geru pasirinkimu  drinks_cheers.gif

Iš tiesų, kai pauosčiau Zen pirmą kartą, man taip pat kilo asociacijos su Perlais smile.gif Tokios pat asociacijos kilo pauosčius Midnight Poison ir YSL Elle.
Tikrai Zen ir Midnight Poison gali būti panašūs pradžioj, kadangi turi pradinėse natose du beveik vienodus citrusus  smile.gif
Perlų niekaip perprasti negaliu, kas ten juose taip kvepia, nes pradinėse natose yra tik bulgariška rožė  g.gif  bazinėse - taip, pačiulė visur, bet man Zen'ai bazėj daug švelnesni už Perlus. Kaip pati rašei - Perlai keičiai mažiau  g.gif  bet kažkas sieja šiuos 4 kvapus  smile.gif

Taip, YSL Elle irgi prie šios kompanijos tinka, bet kažkas juose mane šiek tiek erzina - sau jų nepirkčiau (testavau tik vieną kartą, gal reiktų dar išbandyt..?). Nors Elle ir Midnight Poison mano nosiai labiausiai panašūs, bet kadangi testavau ne vienu metu, sunku tiksliai pasakyti, ar ženkliai skiriasi. Reiks išbandyt kartu...
O Zen - patys švelniausi iš visų bazinėse natose, o man kaip tik jų "pradžia" labiausiai ir patinka. O kai "nusivadėja" - šiek tiek primena Coco Mademoiselle edp, kurią mėgstu ir naudoju, bet dviejų panašių kvapų vargu ar man reikia...
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 04 27, 21:11)
Taip, YSL Elle irgi prie šios kompanijos tinka, bet kažkas juose mane šiek tiek erzina - sau jų nepirkčiau (testavau tik vieną kartą, gal reiktų dar išbandyt..?). Nors Elle ir Midnight Poison mano nosiai labiausiai panašūs, bet kadangi testavau ne vienu metu, sunku tiksliai pasakyti, ar ženkliai skiriasi. Reiks išbandyt kartu...
O Zen - patys švelniausi iš visų bazinėse natose, o man kaip tik jų "pradžia" labiausiai ir patinka. O kai "nusivadėja" - šiek tiek primena Coco Mademoiselle edp, kurią mėgstu ir naudoju, bet dviejų panašių kvapų vargu ar man reikia...

Elle ir Midnight Poison kure tie patys parfumerai smile.gif Taciau is siu 4 Elle laikosi silpniausiai, Zen susvelneja i pabaiga, Perles, mano manymu, laikosi labai ilgai beveik nepakite, o vat Midnight Poison testavau tik viena karta, todel negaliu pasakyt nieko g.gif
Atsakyti
Prašysiu pagalbos 4u.gif
Kas žinote šių kvapukų kvapą, prašau apibūdinti. Nes žadu pirkti neuosčiusi ax.gif Į ką maždaug panašus šis kvapas, gaivus, saldus, ar ilgai laikosi g.gif Mieste, kuriam gyvenu nėra galimybės jų pauostyti verysad.gif

user posted image

dėkinga atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilija @ 2008 04 28, 09:18)
Prašysiu pagalbos 4u.gif
Kas žinote šių kvapukų kvapą, prašau apibūdinti. Nes žadu pirkti neuosčiusi ax.gif Į ką maždaug panašus šis kvapas, gaivus, saldus, ar ilgai laikosi  g.gif Mieste, kuriam gyvenu nėra galimybės jų pauostyti verysad.gif

dėkinga atsakiusioms 4u.gif

Cacharel LouLou - fantastiškai geras kvapas, tačiau būtent toms, kurios mėgsta klasikinius, sunkesnius, ryškius, svaigius kvapus. Man jie - patys nuostabiausi visų laikų mano turėti vakaro kvepalai. Laikosi ypač gerai, puikūs šleifiniai kvepalai, bet jei esi lengvų ir gaivių kvapų mėgėja, nuo LouLou uždusi biggrin.gif

Šie kvepalai - 80-ųjų metų hitas ir tikrai neįsipaišo į šiuolaikinių popsiukų ratą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 28 balandžio 2008 - 08:47