Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(WWWitch @ 2008 04 23, 20:32)
Pas mane yra toks buteliukas, like keli lasai, galiu padovanoti  4u.gif

4u.gif ačiū 4u.gif bet aš klaipėdietė blush2.gif kaži ar galėčiau kažkaip jį pasiimt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 04 25, 10:53)
O šitie jau yra pas mus pirkti, ar ne?

user posted image

Jei čia NOA Fleur, tai ne naujiena. Pasirodęs 2003/4m. , buvo ir pas mus parduotuvėse.
Vienas šaltinis nurodo tokias natas:

Scent Type: Soft Floral
Top Notes: Coriander Leaves, Green Blackcurrant Leaves, Peony, Bulgarian Rose, Egyptian Hibiscus, Nutmeg, Coffee, White Musk, Benzoin
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 25 balandžio 2008 - 11:45
QUOTE(Africa @ 2008 04 25, 13:42)
Jei čia NOA Fleur, tai  ne naujiena. Pasirodęs 2003/4m. , buvo ir pas mus parduotuvėse.
Vienas šaltinis nurodo tokias natas:

Scent Type: Soft Floral
Top Notes: Coriander Leaves, Green Blackcurrant Leaves, Peony, Bulgarian Rose, Egyptian Hibiscus, Nutmeg, Coffee, White Musk, Benzoin

Kažkaip sudėtis sudomino, nes ieškau dabar sau kažko gaivaus ir įdomaus. Vakar netyčia vienoj lietuviškoj interpardėj pamačiau, tai ir užkliuvo akis. Bet gal ir vėl koks kompotėlis g.gif
Atsakyti
user posted imageKenzo - Kashaya

Gal kas uostėt? Koks kvapas? blush2.gif
Papildyta:
P.s Jantra, o tas kvapas tai anglomania, šiandien pauosčiau parfume e. ir apsvaigau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astisius: 25 balandžio 2008 - 18:20
QUOTE(astisius @ 2008 04 25, 19:21)
user posted imageKenzo - Kashaya

Gal kas uostėt? Koks kvapas? blush2.gif

kai kas sake kad kates myzaliukais smirda atrodo smile.gif o man rudeniniais slapiais lapais kvepia smile.gif truputi dziovintais vaisiais
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 24, 08:58)
susimoviau, nakti po darbo rasiau, tai pamirsau ikelt smile.gif

user posted image

QUOTE(kazarniene @ 2008 04 24, 11:31)
jei neklystu parfum d'ete, tik pagal mane jie nebegaminami, bet galiu labai klysti  g.gif

Parfum d"ete gaminami, cia senesnis variantas, dabar pakeistas ir buteliuko dizainas ir pats kvapas. Dabar ju galima rasti na nebent Usa internetinese parduotuvese , kaina apie 30 dol. berods uz 100 ml.
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2008 04 25, 19:35)
kai kas sake kad kates myzaliukais smirda atrodo  smile.gif  o man rudeniniais slapiais lapais kvepia  smile.gif  truputi dziovintais vaisiais

biggrin.gif

O aš jokių lapų neužuodžiu. Daug daug vaisių, gerai prinokusių, su dominuojančiu persiku+karstelėjusios gėlės. Vėliau sušvelnėja, gražiai nusaldėja, išlenda vanilė su ambra (nors labai jau nedraugauju su ambra, bet šitam deriny labai patinka mano nosiai) smile.gif
Reziume: mielai kvepinuosi ir MAN patinka smile.gif
Atsakyti
O tai kur juos perkat? Aš apie Kenzo? Kristutei klausiau šiandien, pauostyt norėjau, tai pirmą kartą girdi....
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2008 04 25, 20:12)
Parfum d"ete gaminami, cia senesnis variantas, dabar pakeistas ir buteliuko dizainas ir pats kvapas. Dabar ju galima rasti na nebent Usa internetinese parduotuvese , kaina apie 30 dol. berods uz 100 ml.

taip taip, dabartiniai atrodo taip:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Gardenija @ 2008 04 25, 20:12)
O aš jokių lapų neužuodžiu. Daug daug vaisių, gerai prinokusių, su dominuojančiu persiku+karstelėjusios gėlės. Vėliau sušvelnėja, gražiai nusaldėja, išlenda vanilė su ambra (nors labai jau nedraugauju su ambra, bet šitam deriny labai patinka mano nosiai) smile.gif
Reziume: mielai kvepinuosi ir MAN patinka smile.gif

va va, ant liezuvio galo buvo, taigi persikai dar doh.gif
Atsakyti
Siandiena Sarmoj aptikau naujuosius vyr. ir mot. Paco Rabanne "Ultrared".

user posted image
Tiek vyriski tiek moteriski man ir maniskiui labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif kvapas- saldziai gaivus, vaisinis, nu toks sexy, skanutis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VB_Glamour: 25 balandžio 2008 - 20:30
QUOTE(astisius @ 2008 04 25, 20:34)
O tai kur juos perkat? Aš apie Kenzo? Kristutei klausiau šiandien, pauostyt norėjau, tai pirmą kartą girdi....

Tai kad Kristutei simta metu ju nebera, ir lyg kiek girdejau nebegaminami jie g.gif , o gaila.....Galima isigyti kai kuriose internet. parduotuvese 4u.gif
Atsakyti
Vakar gavau dovanu Paco Robane " Ultraviolet" wub.gif
Atsakyti