Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Satori @ 2008 04 23, 19:49)
Gardenija  wub.gif

Dar gali pasiteirauti forumietės "Jurkinas" iš kur ji pirko savuosius Garcon'us..
Atsakyti
QUOTE(gita. @ 2008 04 23, 18:04)
prasau pagalbos, gal kuri galit apibudinti Marc Jacobs BLUSH INTENSE  , noriu pirkti, bet mano kaime ju Kristutej nera g.gif Va DAISY
tai labai patinka, o Marc Jacobs - MARC JACOBS - tai visai ne,  tai dabar nezinau net , gal i kuriuos kiek panasus jie? blush2.gif

Blush Intense - ryškūs gėliniai - jazmininiai kvepalai su medienos bazinėm natom. Sudėtingi, sodrūs, bet nesunkūs, ilgai laikosi. Labiausiai panašūs į Blush ir į Marc Jacobs Essence. Marc Jacobs Perfume kaip tyčia nesu uosčius, bet pagal aprašymus jie gerokai artimesni Blush Intense, negu Daisy. Pastarieji - gana lengvi, paprasti, malonūs gėliniai (ramunėlių?) kvepalai. Labiausiai tinkami vasaros dienai, poilsiui, darbui, jaunoms merginoms.
Jei Daisy patiko, o Marc Jacobs - ne, tai siūlyčiau nerizikuot ir neuosčius nepirkt. Nebent tikrai mėgsti jazminus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Satori @ 2008 04 23, 18:11)
Labas,
labiausiai tikiuosi senbuviu Afrikos ir biologes pagalbos. O galbut galetu ir kitos padet smile.gif
Labai ieskau comme des garsons kvepalu (visu rusiu). LT tikrai nera, o per ebay nenoriu. Gal kas turi kokiu nors ziniu, kuriu as nezinau?
Prasom padeti, bais reikia  4u.gif

Kad nepasirodyčiau bjauri kietaširdė, atsakau tongue.gif Bet negaliu padėt, nežinau, kur jie gyvena. Lietuvoj (Parfumexpresse) uosčiau COMME DES GARCONS2 - senas rašaluotas medinis stalas. Kvapas labiau įdomus, negu malonus (nors nesu tradicinių "malonių", "skanių" kvapų gerbėja). Dabar, man rodos, nebėra. Mano žinios tuo baigiasi. Užsieny vitrinoj mačiau 888 - deja, uždarytoj parduotuvėj verysad.gif
Atsakyti

Kad nepasirodyčiau bjauri kietaširdė, atsakau tongue.gif Bet negaliu padėt, nežinau, kur jie gyvena. Lietuvoj (Parfumexpresse) uosčiau COMME DES GARCONS2 - senas rašaluotas medinis stalas. Kvapas labiau įdomus, negu malonus (nors nesu tradicinių "malonių", "skanių" kvapų gerbėja). Dabar, man rodos, nebėra. Mano žinios tuo baigiasi. Užsieny vitrinoj mačiau 888 - deja, uždarytoj parduotuvėj verysad.gif
[/quote]

Jega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 04 23, 12:56)
ačiū 4u.gif pagooglinau, radau tokį Yves Rocher 4u.gif
user posted image
ir kaip supratau, kad nebrangūs kvepaliukai...kaži iš kur apsimoka užzisakyti g.gif
yves-rocher.com nerandu to kvapo  g.gif

Pas mane yra toks buteliukas, like keli lasai, galiu padovanoti 4u.gif
Atsakyti
nezinijau net kurioje temoje rasyt ax.gif
gavau kvepalus, KENZOm bet nezinau koks tai aromatas, gal kas atpazinsite tokius? noreciau juos parduoti bet nezinau net kainos ju...
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 24, 02:04)
nezinijau net kurioje temoje rasyt ax.gif
gavau kvepalus, KENZOm bet nezinau koks tai aromatas, gal kas atpazinsite tokius? noreciau juos parduoti bet nezinau net kainos ju...

tai kokie ten kenzo? g.gif gal paveiksliuka koki ikelk? ar siaip apibudink, kaip atrodo... rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.nytimes.c...amp;oref=slogin

Puikus straipsnis.

Labai linksma paskutine pastraipa. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 04 24, 07:44)
tai kokie ten kenzo?  g.gif gal paveiksliuka koki ikelk? ar siaip apibudink, kaip atrodo...  rolleyes.gif

susimoviau, nakti po darbo rasiau, tai pamirsau ikelt smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2008 04 24, 07:45)
Puikus straipsnis.

Ačiū. Su malonumu perskaičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 24, 08:58)
susimoviau, nakti po darbo rasiau, tai pamirsau ikelt smile.gif

user posted image

jei neklystu parfum d'ete, tik pagal mane jie nebegaminami, bet galiu labai klysti g.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(kazarniene @ 2008 04 24, 11:31)
jei neklystu parfum d'ete, tik pagal mane jie nebegaminami, bet galiu labai klysti  g.gif

manau neklystate , nes man bendradarbe viena irgi taip sake, kad nebegaminami, o geras antikvariata turiu
Atsakyti
O šitie jau yra pas mus pirkti, ar ne?

user posted image
Atsakyti