Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 04 23, 12:33)
ačiū, kazarniene...vat man kažkaip irgi atrodo, kad gal L`occitane gali turėti, nes kai buvau buvau užmačiusi, kad lyg vyšnių turėjo kvapo...magnolijos wub.gif kaip manot, ar tinka vasarai kvėpintis? blush2.gif
o kokia kainelė kažin? blush2.gif ar gerai laiko? ax.gif

Dar yra Yves Rocher magnolijų monoaromatas.
Atsakyti
Man atrodo, kad dar Yves Rocher turi magnolijų kvapą. Dėl kainos ir patvarumo nieko negaliu pasakyti, neteko dar susipažinti smile.gif
Atsakyti
Ant rubo laiko neitiketinai kaip L'occitane, kainos nepamenu, bet jei yra Yves Rocher, ten tikrai bus pigiau.
Atsakyti
ačiū 4u.gif pagooglinau, radau tokį Yves Rocher 4u.gif
user posted image
ir kaip supratau, kad nebrangūs kvepaliukai...kaži iš kur apsimoka užzisakyti g.gif
yves-rocher.com nerandu to kvapo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švelnutėlė: 23 balandžio 2008 - 12:00
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 04 23, 12:56)
ačiū 4u.gif pagooglinau, radau tokį Yves Rocher 4u.gif
user posted image
ir kaip supratau, kad nebrangūs kvepaliukai...kaži iš kur apsimoka užzisakyti g.gif
yves-rocher.com nerandu to kvapo  g.gif

kiek žinau, šie kvepaliukia jau nebegaminami. unsure.gif nebent išparduotuvėje pas ką nors likę ir nebenaudojami, arba kokiam ėbėjuje gal būtų.

L'occitane kainytės būtų maždaug tokios:20 ml -59 lt, 125 ml- apie 130 lt.
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 04 23, 13:15)
norėčiau ir kokio purškaliuko ar kvepaliukų magnolijų kvapo...gal ką galit pasiūlyti? ax.gif
ačiū 4u.gif

L`occitane jau nebeturi. Pernai vasarą buvo išpardavimas ir 20ml. atidavinėjo po 39lt.

Yra dar L'Erbolario

user posted image

http://www.erbolario...&...&parent=c32
Atsakyti
prasau pagalbos, gal kuri galit apibudinti Marc Jacobs BLUSH INTENSE , noriu pirkti, bet mano kaime ju Kristutej nera g.gif Va DAISY
tai labai patinka, o Marc Jacobs - MARC JACOBS - tai visai ne, tai dabar nezinau net , gal i kuriuos kiek panasus jie? blush2.gif
Atsakyti
Labas,
labiausiai tikiuosi senbuviu Afrikos ir biologes pagalbos. O galbut galetu ir kitos padet smile.gif
Labai ieskau comme des garsons kvepalu (visu rusiu). LT tikrai nera, o per ebay nenoriu. Gal kas turi kokiu nors ziniu, kuriu as nezinau?
Prasom padeti, bais reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satori: 23 balandžio 2008 - 18:11
QUOTE(Satori @ 2008 04 23, 19:11)
Labas,
labiausiai tikiuosi senbuviu Afrikos ir biologes pagalbos. O galbut galetu ir kitos padet smile.gif
Labai ieskau comme des garsons kvepalu (visu rusiu). LT tikrai nera, o per ebay nenoriu. Gal kas turi kokiu nors ziniu, kuriu as nezinau?
Prasom padeti, bais reikia  4u.gif

http://www.1stperfum...es-garcons.html
http://www.overstockperfume.com
http://www.escentual...2/Catalog/10013
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 23 balandžio 2008 - 18:27
QUOTE(gita. @ 2008 04 23, 17:04)
prasau pagalbos, gal kuri galit apibudinti Marc Jacobs BLUSH INTENSE  , noriu pirkti, bet mano kaime ju Kristutej nera g.gif Va DAISY
tai labai patinka, o Marc Jacobs - MARC JACOBS - tai visai ne,  tai dabar nezinau net , gal i kuriuos kiek panasus jie? blush2.gif

Jie vienas nuo kito skiriasi kaip diena nuo nakties smile.gif

Marc Jacobs Perfume yra gana skirtingas kvapas nuo visu kitu. Netradicinis. Daug zaliu natu,yra lengvas astrumas (man jis patinka).

Marc Blush Intense yra labai gaivus gelinis kvapas. Daug jazmino. Manau labai tinkamas vasarai.

Marc Jacobs Daisy kvepalai yra geliu ir medzio kvapu kombinacija. Kiek teko pauostyti, tai kvepaluose daug geliniu kvapu, o bazinese natose jauciau subtilia vanile.

Kadangi jie skyriasi, Jums turbut vertetu pauostyti pries perkant. Nors turiu pasakyti ar vargu kam tas kvapas gali labai nepatikti. Marc Blush Intense bent jau man yra nepretezingas kvapas ir sukurtas placiai auditorijai. Paprastas, lengvutis ir be to neblogai laiko.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 04 23, 19:22)
Jie vienas nuo kito skiriasi kaip diena nuo nakties smile.gif

Marc Jacobs Perfume yra gana skirtingas kvapas nuo visu kitu. Netradicinis. Daug zaliu natu,yra lengvas astrumas (man jis patinka).

Marc Blush Intense yra labai gaivus gelinis kvapas. Daug jazmino. Manau labai tinkamas vasarai.

Marc Jacobs Daisy kvepalai yra geliu ir medzio kvapu kombinacija. Kiek teko pauostyti, tai kvepaluose daug geliniu kvapu, o bazinese natose jauciau subtilia vanile.

Kadangi jie skyriasi, Jums turbut vertetu pauostyti pries perkant. Nors turiu pasakyti ar vargu kam tas kvapas gali labai nepatikti. Marc Blush Intense bent jau man yra nepretezingas kvapas ir sukurtas placiai auditorijai. Paprastas, lengvutis ir be to neblogai laiko.

labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 04 23, 20:22)

Gardenija wub.gif
Atsakyti