Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

BlackDee, ačiū 4u.gif
Apsižiūrėjau, kad kvapo aprašyme osmozas mini tubezorą smile.gif
Atsakyti
Esu senbuve.Neprofe.Megstu edt ir kartais edp.Cia ateinu suzinoti daugiau.Atleiskite uz buvusius ir busimus mano nusisnekejimus.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 04 22, 19:34)
Esu senbuve.Neprofe.Megstu edt ir kartais edp.Cia ateinu suzinoti daugiau.Atleiskite uz buvusius ir busimus mano nusisnekejimus.

O kas čia per vieša išpažintis? lotuliukas.gif Tau, kaip ir visoms kitoms (tikiuos, kad ir man tame tarpe), neišvengiamai kartais pasakančioms "į lempą" (kitaip mes jau būtume gyvieji paminklai bigsmile.gif ), viskas atleista iš anksto. Amen bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 04 21, 13:29)
JVana,  o ar ne Jūs tik šio forumo "specių" dėka sužinojote apie Guerlain , Dior klasiką  bei nišinę parfumeriją?

Asmeniskai as zaviuosi BlackDee ir Biologes kvepalu issprusimu ir ziniomis.

Jus gerai nusimanote Chanel ir labai idomu pasiskaityti.

O daugiau taip man ir nekrito i akis kitu zinios, bet zmoniu pasisakymai tikrai netrukde. Man, regis, kuo daugiau besidominciu, tuo gyvesnis forumas.. Kad ir tu paciu klaidu.. Geriau zinancios gali patarti arba nereaguoti, jei nepatinka, ... bet ikasti ir issijuokti..

Tiek Jus, tiek as, tiek kitos mokosi. Ir savaime aisku, kad taktiska kritika labai naudinga, bet pasaipos ar grubumas man, regis, neturi buti toleruojamas..

Juk gyvenime taip buna.. veiksmas - reakcija - veiksmas - reakcija..

Atsakyti
Mano supratimu, tai visos bėdos kilo iš to, kad merginos nelabai supranta kandaus "senbuvių" humoro, įsižeidžia, o tada jau sunku nepaerzint smile.gif O "kandžiojasi" jos ir tarpusavy, naujokės nėra išskirtinės mirksiukas.gif
Vat ir kriminalas.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 04 23, 08:49)
Mano supratimu, tai visos bėdos kilo iš to, kad merginos nelabai supranta kandaus "senbuvių" humoro, įsižeidžia, o tada jau sunku nepaerzint smile.gif O "kandžiojasi" jos ir tarpusavy, naujokės nėra išskirtinės mirksiukas.gif
Vat ir kriminalas.

tai vadinama "kandžiu humoru"? Na, nežinau, man neapsiverstų liežuvis net gerai pažįstamus žmones pasiųsti. O čia siuntinėjamos akyse nematytos neregėtos dalyvės. Kelios citatos iš Guerlain temos (man visai nepanašu į humorą) (P.S. JVanos nepažįstu nei asmeniškai nei kaip kitaip, tiesiog buvo šlykštu skaityti taip išsirutuliojusią Guerlain temą):

QUOTE(kackac @ 2008 04 10, 21:47)
Jetau jetau, kas daros! Nu svieto pabaiga! JVana, mergaite, kandu sau i lupa, kad nepasakyc ko riebesnio, bet eik tu su savo L`eure Heure ir kitais "perliukais" kur nors toliau, nes sirdi skauda, kai kalbi apie pagarbos verta aromata ir net nesugebi jo pavadinimo tiksliai uzrasyti, nekalbant jau apie visa kita... Zinok, savikritika - geras dalykas mirksiukas.gif

QUOTE(kazarniene @ 2008 04 10, 23:11)
nezinau ka ir pasakyt  g.gif  negi pilnas lagaminas nepagarbiai suverstu kvepalu, kuriu galima isigyti bet kur, sitaip pakelia iki padebesu  g.gif  pasakysiu tik savo nuomone nieko nenoredama izeisti, daug mieliau yra bendrauti su top, kurios tiksliai zino ka turi, moka ne tik pavadinimus istarti ir parasyti, bet ir natas zino, jau nekalbu apie dar gilesnes zinias .

QUOTE(kackac @ 2008 04 11, 07:34)
Visu pirma, apgailestauju, kad prisiukslinom temoje. Visu antra,... JVana, butu liudna, jei nebutu juokinga. Turbut tikiesi, kad isizeisiu? Be reikalo, nes man taves nuosirdziai gaila. Ate bye1.gif

QUOTE(centifolija @ 2008 04 11, 10:08)
Oi tu JVana, JVana...  doh.gif

Nieko prieš tave ar tavo čiumodaną neturiu (nors tau, tikriausiai, ir kitaip atrodo), tik toks pastebėjimas: nelabai protinga kvepalų subforume didžiuotis savo parfumeriniu analfabetizmu

QUOTE(kazarniene @ 2008 04 11, 10:09)
cia TU vienintele TOP, o jei atrodo kitaip, ieskok bedos savyje  smile.gif
nors nesuprantu, paskaicius kitus tavo postus atrodo normali, sveikai mastanti moteris, nu bet cia kaip drebteli ka...

tai vos keletas "perliukų", daugiau - Guerlain temoje..

Ir savikritika jums pačioms nepamaišytų, mielosios. Siuntinėjimas, priekaištai dėl "parfumerinio analfabetizmo" ir pan...? unsure.gif Norėtųsi daugiau kritikos jūsų atžvilgiu prirašyti, bet nematau prasmės, jums vistiek nusispjaut, toliau savo ego regėjimas neneša.. Prieš kišdamos nosį į kaimynų daržą - žvilgtelkit į savąjį. O aš atsijungiu su visam, man nemalonu čia būti - manau tikrai nepasigesit, o tik džiaugsitės, kad nebeliko teisybės ieškotojos 4u.gif

Atsakyti
vajėėėzau, tai d vis dar nepraėjo tos nuoskaudos poniai? blink.gif Tikrai, ko gero, tada geriau čia nesilankyti jums.
O mes ir toliau čia būsime. Patinka kitiems ar ne. 4u.gif
Atsakyti
imaginaire, zinau, kad cia skaitinesi vistiek hihihi.gif bet anyway geras sprendimas laugh.gif gal paminklo tau ir nepastatys, bet laugh.gif
Atsakyti
Noriu užduoti klausimuką, būsiu dėkinga už pagalbą mirksiukas.gif
Neseniai gavau tokį rinkinuką su magnolijų kvapu- pienelis, losjonas, dušo gelis...man tas kvapas wub.gif wub.gif wub.gif
norėčiau ir kokio purškaliuko ar kvepaliukų magnolijų kvapo...gal ką galit pasiūlyti? ax.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imaginaire @ 2008 04 23, 10:30)

Kopijuoji postus iš jau gerokai įsisiautėjusio ginčo, o aš kalbėjau apie tai, nuo ko viskas prasidėjo. Žiūri tik iš savo varpinės mirksiukas.gif Tai čia ta vadinama teisybė, kurios ieškai? O kad parfmaniakės gins savo mylimus puslapius nagais ir ragais - nieko nuostabaus.

Au revoir.
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 04 23, 12:15)
Noriu užduoti klausimuką, būsiu dėkinga už pagalbą mirksiukas.gif
Neseniai gavau tokį rinkinuką su magnolijų kvapu- pienelis, losjonas, dušo gelis...man tas kvapas wub.gif  wub.gif  wub.gif
norėčiau ir kokio purškaliuko ar kvepaliukų magnolijų kvapo...gal ką galit pasiūlyti? ax.gif
ačiū 4u.gif

L'occitane magnolia eau du val smile.gif
user posted image
Atsakyti
ačiū, kazarniene...vat man kažkaip irgi atrodo, kad gal L`occitane gali turėti, nes kai buvau buvau užmačiusi, kad lyg vyšnių turėjo kvapo...magnolijos wub.gif kaip manot, ar tinka vasarai kvėpintis? blush2.gif
o kokia kainelė kažin? blush2.gif ar gerai laiko? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švelnutėlė: 23 balandžio 2008 - 11:34