Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Frosta @ 2008 04 21, 15:14)
Daugiau draugiškumo ir tolerancijos, mergaitės 4u.gif  4u.gif  4u.gif

to, kas sakoma raudonai paryškintu žodžiu, aš ir bandau siekti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(imaginaire @ 2008 04 21, 12:18)
to, kas sakoma raudonai paryškintu žodžiu, aš ir bandau siekti drinks_cheers.gif

Gal jau užteks? Ar dūsausime ir ginsimės iki 50 lapo 4u.gif
Gal kas galėtų paaiškinti, kodėl Jardins de Bagatelle priskiriamas Floral-Orange Tuberose grupei, nors tuberozų sudėtyje nėra? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 21 balandžio 2008 - 14:24
QUOTE(Africa @ 2008 04 21, 15:07)
imaginaire, aš irgi ne prieš  naujokes,  kurios tikrai daug žino ir išmano, bet  negi kartais šiame subforume nesinori perskaityti daugiau,  o ne tik wub wub bei "alpstu, dievinu", arba " šitie  man šlykštūs, vemt verčia".

na tai cia del to, kad bedras forumas, aprepia daug temu. tai kodel pakeitus pampersus, uzmigdzius vaika ir aptarus TV serialus neuzsukti cia ir neparasyti, kad labai dievini versace bright crystal biggrin.gif na, bet ir kitose temose tas pats darosi. nueikit paskaityti, kokios diskusijos 'verda' pvz tokioj temoj "mirties bausme, uz ar pries". zmogui neuztenka prabalsuoti, bet butina dar eilinisyk parasyti tuos pacius 'argumentus', kad ka tie zudikai uz musu pinigus gyvens. arba dar geriau, kai keli puslapiai is eiles eina tokiu postu: "uz", "uz", "uz", "uz"... tai nafik ta "uz" rasyt, jei jau prabalsavai doh.gif esi tokios nuomones kaip dauguma ir neturi ka ta tema daugiau pasakyti, nei "uz". tai va, tokios temos mane labiau biesina biggrin.gif o siaip tokios problemos nebutu, arba bent labai sumazetu jei parfumerija isvis turetu atskira foruma, todel tokiuose forumuose kaip basenotes ir nera praktiskai tokiu dalyku. tiesiog zmogus tingetu registruotis, kad pasiwubintu ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 21 balandžio 2008 - 14:28
Dar išdrįsiu paskutinį žodelį tart. smile.gif O ar teko jums lankytis kituose parfumeriniuose forumuose? Pvz., anglakalbių arba rusakalbių? Kiek man teko juos skaityti, visada atkreipiau dėmesį, kad ten rašo ir bendrauja tikrai pasikausčiusios , daug žinančios, apsiskaičiusios moterys. Ir neteko perskaityti jokių nusišnekėjimų...
Rizikuoju dabar būti žiauriai nuskalpuota, bet kai čia subforume rašoma , jog turiu 9 kvepalus, iš kurių dveji yra YSL Hydra Feel... Ar parfumerinis neišprusimas labiau gerbtinas parfumeriniame subforume, nei paniekainamai čia vadinamų "specių, visažinių" nuovoka?
JVana, o ar ne Jūs tik šio forumo "specių" dėka sužinojote apie Guerlain , Dior klasiką bei nišinę parfumeriją?
Atsakyti
Na štai, Comptoir Sud Pacifique (turbūt vėl klaidų privėliau? blush2.gif Ale neturiu savo mėginėlių po ranka, iš kurių galėčiau tokį sudėtinga mano smegenelėm pavadinima nurašyt) egzistavimas šioje žemėje jau pateisintas - jei ne kvepėti, tai bent sukelti tokias diskusijas apie toleranciją arba jos nebuvimą bigsmile.gif
Jei diskutuojam - reiškia mąstom cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 21 balandžio 2008 - 14:38
QUOTE(katalike @ 2008 04 21, 15:21)
o siaip tokios problemos nebutu, arba bent labai sumazetu jei parfumerija isvis turetu atskira foruma, todel tokiuose forumuose kaip basenotes ir nera praktiskai tokiu dalyku. tiesiog zmogus tingetu registruotis, kad pasiwubintu ir tiek.

Va, katalike, molodiec thumbup.gif
Seniai tyliai audžiu mintį, kad reikalingas pas mus toks a la nowsmellthis.com arba basenotes ar kažkoks tai boisdejasmin ir t.t.
Ten rinktųsi TIK parfumistės/ai ir būtų be jokių wub'ų, nesąmonių ir kitokių bereikalingų ginčų biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 04 21, 15:29)
Dar išdrįsiu paskutinį žodelį tart.  smile.gif  O ar teko jums lankytis kituose parfumeriniuose forumuose? Pvz.,  anglakalbių arba rusakalbių? Kiek man teko juos skaityti, visada atkreipiau dėmesį, kad ten rašo ir bendrauja tikrai pasikausčiusios ,  daug žinančios, apsiskaičiusios moterys.  Ir  neteko perskaityti jokių nusišnekėjimų...
Rizikuoju dabar būti žiauriai nuskalpuota, bet kai čia subforume  rašoma , jog turiu 9 kvepalus, iš kurių dveji yra YSL Hydra Feel...  Ar parfumerinis  neišprusimas  labiau gerbtinas parfumeriniame subforume, nei  paniekainamai čia vadinamų "specių, visažinių"  nuovoka?
JVana,  o ar ne Jūs tik šio forumo "specių" dėka sužinojote apie Guerlain , Dior klasiką  bei nišinę parfumeriją?

teko, uz tai ir auksciau parasiau, kad tai 'tik' prisiregistravimo problema. gal zmogus nesiregistruotu i automobilistu foruma, bet kadangi jau yra bendram forume tokia skiltis, kodel gi neparasius ten smile.gif)
Atsakyti
Auksinė mintis gimė. O kaip tie forumai atsiranda iš viso? Šaunu būtų turėt parfumerinį, o visus wubus ramiai čia palikt - visiems būtų geriau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 04 21, 14:51)
Auksinė mintis gimė. O kaip tie forumai atsiranda iš viso? Šaunu būtų turėt parfumerinį, o visus wubus ramiai čia palikt - visiems būtų geriau tongue.gif

Manau visai realus tokio forumo atsiradimas butu po kokios nors lietuviskos internetines parfumerijos parduotuves sparneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 21 balandžio 2008 - 14:57
QUOTE(kackac @ 2008 04 21, 14:57)
Manau visai realus tokio forumo atsiradimas butu po kokios nors lietuviskos internetines parfumerijos parduotuves sparneliu mirksiukas.gif

arba po kokiu domain (kaip pvz eforum) sparneliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE( PaneleKiausiniene @ 2008 04 21, 14:20)
Gal kas galėtų paaiškinti, kodėl Jardins de Bagatelle priskiriamas Floral-Orange Tuberose grupei, nors tuberozų sudėtyje nėra?  g.gif

PaneleKiausinienes klausimas pirmą kartą privertė mane suabejot osmoz.com unsure.gif Iš tiesų osmoz'as nenurodo, kad Jardins de Bagatelle sudėtyje yra tuberozų unsure.gif Visą dieną vakar ir dabar ieškojau paaiškinimo, kodėl tada šie kvepalai įtraukti osmoz'e į šią grupę? Gal jai priklausantys kvepalai neprivalo turėt savo sudėty tuberozos? Pastebėjau, kad tokia grupė yra tik osmoz'e, visur kitur šie kvepalai priskiriami "flower-oriental" arba "rich flowery" grupei g.gif
Šiaip šią grupę "įkūrė", jei taip galima išsireikšt, Robert'o Piguet'o kvepalai Fracas, bet pvz. ne osmoz'e, o kitur internete, jie priskiriami "flower-woody" arba tiesiog "flower" grupei g.gif
Taigi galutinai suspainiojau ir tada tik sugalvojau patikrinti Jardins de Bagatelle natas kituose internetiniuose puslapiuose apie parfumeriją.... ogi pasirodo, kad YRA tuberoza jų sudėty bigsmile.gif Natos skirtingose šaltiniuose nežymiai skyrėsi, bet tuberoza buvo visur smile.gif Išskyrus osmoz'ą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 22 balandžio 2008 - 19:06
QUOTE(BlackDee @ 2008 04 22, 20:06)
PaneleKiausinienes klausimas pirmą kartą privertė mane suabejot osmoz.com  unsure.gif Natos skirtingose šaltiniuose nežymiai skyrėsi, bet tuberoza buvo visur  smile.gif Išskyrus osmoz'ą  unsure.gif

Na ir tyrimą čia atlikai, Dee bigsmile.gif
Atsakyti