Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(imaginaire @ 2008 04 21, 14:44)
nepamirškit - šis forumas ne jūsų nuosavybė, teisę pasisakyti turi VISOS, klaidos pastebimos taip pat VISŲ, užuiti ir išguiti naujokių neturit jokios teisės..

KLAUSAU, tamsta mokytoja. pioneer.gif

PS. Jeigu jau čia VISOS tokios lygios, kodėl jaučiatės lygesnė už kitas ir diktuojate taisykles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 04 21, 14:53)
PS. Jeigu jau čia VISOS tokios lygios, kodėl jaučiatės lygesnė už kitas ir diktuojate taisykles?  g.gif

aš už naujokes - žiaurokas įspūdis susidaro kai stebi iš šono: ateina naujokė, nelabai išmananti apie parfumeriją, lepteli ką netyčia iš nežinojimo ar netyčia, tuomet matom - pareina senbuvės bigsmile.gif vargšė naujokė kitą kartą oi kaip galvos ką rašyti.. o gal ir visai neberašys, bijos būti išjuokta unsure.gif
lygesnė nesijaučiu - tiesiog man nusispjaut kaip būsiu "sudirbta" - parfumerijoj aš ne naujokė, o ir gyvenime ne vieną pūdą druskos teko suvalgyt.. Tiesiog aš už naujokes..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imaginaire: 21 balandžio 2008 - 13:59
QUOTE(imaginaire @ 2008 04 21, 14:53)

esu linkusi nesutikti, susidaro visai priešinga nuomonė stebint forumą iš šalies

net mintis nebuvo kilusi.
Idomu butu suzinoti konkrecius faktus g.gif
Atsakyti
Nu tai viskas gerai, aš ir už naujokes, ir už senbuves, ir baikim čia vieną kartą tą patį per tą patį
Papildyta:
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 21, 14:59)
Idomu butu suzinoti konkrecius faktus  g.gif

riurikai, nebesiplėtojam ta tema, jau net nervas ima-nebegaliu dirbti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 21 balandžio 2008 - 14:09
o kas tos senbuves isvis?smile.gif kas sedejo cia dar pries atskiro subforumo isskyrima? tai ir as sedejau:) ir supermamai az rasinejau, ir prie pasiulymu forumui su kitomis prasinejau, kad atskira sukurtu. taip kad prasom nekalbet uz visas senbuves tongue.gif p.s. apsidrausdama pridesiu, kad tikrai nesijauciu sioj srity labai isprususi, t.y. mano atveju 'senbuvis' nera lygus 'daug zinanciam'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 21 balandžio 2008 - 14:10
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 21, 14:59)
net mintis nebuvo kilusi.
Idomu butu suzinoti konkrecius faktus  g.gif

konkretūs faktai buvo matomi pastarąsias kelias savaites parfumerijos forume - visos kaip pasiutusios, "nagais ragais" ginama teritorija. Jūs juk čia kaip namie, o aš neturiu tiek laiko kapstytis ir ieškoti konkrečių žinučių (pinigai kvepalams iš dangaus nekrenta) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(imaginaire @ 2008 04 21, 14:58)
... tuomet matom - pareina senbuvės bigsmile.gif ...

Panašu, kad matom tik tai, ką norim mirksiukas.gif
Ačiū už dėmesį. Daugiau nebeturiu ką pasakyti
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 04 21, 15:03)
o kas tos senbuves isvis?smile.gif kas sedejo cia dar pries atskiro subforumo isskyrima? tai ir as sedejau:) ir supermamai az rasinejau, ir prie pasiulymu forumui su kitomis prasinejau, kad atskira sukurtu. taip kad prasom nekalbet uz visas senbuves tongue.gif

katalike, turiu atsiprašyti tavęs blush2.gif turi savo tvirtą nuomonę ir neini paskui minią, pagarba 4u.gif senbuvėm vadinau tas, kurios kiekvienam šio forumo balagane eina išvien, besikartojantys nickai bado akis..
Atsakyti
imaginaire, aš irgi ne prieš naujokes, kurios tikrai daug žino ir išmano, bet negi kartais šiame subforume nesinori perskaityti daugiau, o ne tik wub wub bei "alpstu, dievinu", arba " šitie man šlykštūs, vemt verčia".
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 04 21, 15:07)
imaginaire, aš irgi ne prieš  naujokes,  kurios tikrai daug žino ir išmano, bet  negi kartais šiame subforume nesinori perskaityti daugiau,  o ne tik wub wub bei "alpstu, dievinu", arba " šitie  man šlykštūs, vemt verčia".

Žinoma kad norisi - tačiau kiekvienai (jeigu tik ji norės) profesionalesnis kvapo suvokimas ateina su laiku. Bet būna ir išsamesnių pasisakymų - pvz. nesuprantu kam reikėjo sukelti šaršalą Guerlain'o temoj kai kažkuri dalyvė rimčiau aprašinėjo savo įspūdžius ir suklydo rašydama kvepalų pavadinimą.
Manau šiai diskusijai pabaigos nėra, be to teršiam forumą.
Atsakyti
Paskutiniu metu parfumerijos subforume vien rietenos, purvų drabstymas viena kitai, spam'as... doh.gif Labai gaila... verysad.gif Niekaip nesuprantu, kam reikia sukelti tiek bereikalingų diskusijų?
Daugiau draugiškumo ir tolerancijos, mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas tiesa, tas ne melas.. ax.gif

Atsakyti