Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(imaginaire @ 2008 04 21, 14:10)
iš tiesų - labai grubi BlackDee klaida (ir toli gražu ne spausdinimo skubant)..

Ar būtina dėl to dabar užsiciklinti? Sodinsim BlackDee ant kuolo, sudeginsim ant laužo ar užteks rykščių per padus? Ar turi ateiti visos čia dažniau pasireiškiančios ir į ją dabar mesti po akmenį. g.gif

PS. Aš jos klaidos nė nepastebėjau, nes kalbos apie kokosinius kvepalus manęs nedomina. Sąrašą labai ramiai praskipinau. Mea culpa
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 04 21, 14:21)
1. Ar būtina dėl to dabar užsiciklinti?
2. PS. Aš jos klaidos nė nepastebėjau,

1. Būtina, o kaip kitaip lotuliukas.gif
2. Todėl nepastebėjai, kad ji senbuvė, o va kokia naujokė wub.gif wub.gif wub.gif būtų sudirbta.
P. s. aš čia iš anksto parašiau tai, ką tuoj visos advokataujančios parašys.
Atsakyti
Supratau. Ajnu pati tada gal ant kuolo pasėdėsiu verysad.gif
Atsakyti
kaip gražu - visos senbuvės atbėgo ginti BlackDee bigsmile.gif kaip miela, maliooonu.. wub.gif wacko.gif Senbuvė štai ginama, o bet kuri naujokė su tokia klaida seniausia būtų buvusi išguita - o jūs juk nežinot, gal naujokė išties apie parfumeriją žino kur kas daugiau nei tos, kurios kasdien mirksta SM? mirksiukas.gif tai, kad pvz. šiandien prisijungiau SM dar nereiškia, kad tai pirma diena kai pradėjau domėtis parfumerija.. Na, o jeigu kabinėjamės prie klaidų - tai kabinėjamės ir prie naujokių, ir prie senbuvių, nematau priežasčių kodėl turėtų būti kitaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imaginaire: 21 balandžio 2008 - 13:36
QUOTE(imaginaire @ 2008 04 21, 14:33)
kaip gražu - visos senbuvės atbėgo ginti BlackDee bigsmile.gif kaip miela, maliooonu..  wub.gif wacko.gif Senbuvė štai ginama, o bet kuri naujokė su tokia klaida seniausia būtų buvusi išguita - o jūs juk nežinot, gal ji išties apie parfumeriją žino kur kas daugiau nei tos, kurios kasdien mirksta SM? mirksiukas.gif tai, kad pvz. šiandien prisijungiau SM dar nereiškia, kad tai pirma diena kai pradėjau domėtis parfumerija.. Na, o jeigu kabinėjamės prie klaidų - tai kabinėjamės ir prie naujokių, ir prie senbuvių, nematau priežasčių kodėl turėtų būti kitaip  smile.gif

tamsta jauciates nepilnaverte? Jauciat kompleksa kazkoki? Pilnatis ar siaip nera ka veikti? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(centifolija @ 2008 04 21, 14:28)
Supratau. Ajnu pati tada gal ant kuolo pasėdėsiu  verysad.gif

jo, aik nusibausk, geritai tik mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 21, 14:26)
2. Todėl nepastebėjai, kad ji senbuvė, o va kokia naujokė  wub.gif  wub.gif  wub.gif būtų sudirbta.

O naujokė šiame forume būtinai turi būti visai žalia parfumerijoj, kad jūs įsivaizduojat turinčios teisę ją užuiti? Kartoju - SM nėra pasaulio centras ir patirtis bei žinios įgyjamos ne tik čia..
Atsakyti
Baikit jau irnesakyk.gif Nu, padariau tą klaidą per skubėjimą, pripažįstu blush2.gif
ir ant imaginaire nepykstu wub.gif labai ačiū, kad pastebėjot ir pataisėt 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 21 balandžio 2008 - 13:41
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 21, 14:39)
tamsta jauciates nepilnaverte? Jauciat kompleksa kazkoki? Pilnatis ar siaip nera ka veikti?  unsure.gif

kaip miela wub.gif cool.gif
neturiu jokių asmeninių ar psichologinių problemų - ačiū už rūpestį smile.gif tiesiog man nepatinka besiformuojanti šio forumo politika (senbuvių dėka..)
nepamirškit - šis forumas ne jūsų nuosavybė, teisę pasisakyti turi VISOS, klaidos pastebimos taip pat VISŲ, užuiti ir išguiti naujokių neturit jokios teisės..
Atsakyti
QUOTE(imaginaire @ 2008 04 21, 14:33)
Na, o jeigu kabinėjamės prie klaidų - tai kabinėjamės ir prie naujokių, ir prie senbuvių, nematau priežasčių kodėl turėtų būti kitaip  smile.gif

Tai viskas tvarkoj-kabinėjamės. Bet ameniškai AŠ neturiu prie ko kabintis, nes apie tai ką rašė (su klaidom ar be) neturiu nei menkiausio supratimo
Atsakyti
O aš labiausiai myliu Shanell Aliure Sensuel. wub.gif
Oi, aciprašau, nečia parašiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(imaginaire @ 2008 04 21, 14:44)
kaip miela wub.gif  cool.gif
neturiu jokių asmeninių ar psichologinių problemų - ačiū už rūpestį smile.gif tiesiog man nepatinka besiformuojanti šio forumo politika (senbuvių dėka..)
nepamirškit - šis forumas ne jūsų nuosavybė, teisę pasisakyti turi VISOS, klaidos pastebimos taip pat VISŲ, užuiti ir išguiti naujokių neturit jokios teisės..

jokios cia nera politikos, niekas nelaiko forumo nuosavybe. Jei yra tarpusavyje artimiau bendraujanciu zmogeliu ratas, tai nereiskia, jog yra rezgamas samokslas pries kitus dalyvius ir pan.
Cia jau asmenines kiekvieno problemos, jei kazkieno artimesnis bendravimas kliuna, zeidzia ar issaukia kazkoki nepilnavertiskumo jausma.
Niekas "negime" senbuviu, nepamirstam to.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 04 21, 14:48)
O aš labiausiai myliu  Shanell Aliure Sensuel.      wub.gif
Oi, aciprašau, nečia parašiau.  blush2.gif

saunuolė melgytė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 21, 14:50)
jokios cia nera politikos, niekas nelaiko forumo nuosavybe. Jei yra tarpusavyje artimiau bendraujanciu zmogeliu ratas, tai nereiskia, jog yra rezgamas samokslas pries kitus dalyvius ir pan.
Cia jau asmenines kiekvieno problemos, jei kazkieno artimesnis bendravimas kliuna, zeidzia ar issaukia kazkoki nepilnavertiskumo jausma.
Niekas "negime" senbuviu, nepamirstam to.

esu linkusi nesutikti, susidaro visai priešinga nuomonė stebint forumą iš šalies
Atsakyti