Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(kazarniene @ 2008 04 13, 20:44)
Shiseido feminite du bois tikrai yra Akropolio sarmoje, yra ir Donna karan Black cashmiere. Tik mano nuomone reikia bandyti ant rieso, nes bent man ant lapelio nepatiko nei vieni.

Čia Kauno Akropoly? Gal bus tuomet ir Vilniuje, nors asortimentas dažnai skiriasi (Kaune didesnis pasirinkimas...vat tau ir sostine g.gif ).

Pasimokiau jau, kad visada kvapus reik bandyt ant odos (riešo). Tik ant odos arba atsiskleidžia visu grožiu, arba atbaido negrįžtamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 04 13, 21:47)
Čia Kauno Akropoly? Gal bus tuomet ir Vilniuje, nors asortimentas dažnai skiriasi (Kaune didesnis pasirinkimas...vat tau ir sostine  g.gif ).

Pasimokiau jau, kad visada kvapus reik bandyt ant odos (riešo). Tik ant odos arba atsiskleidžia visu grožiu, arba atbaido negrįžtamai  biggrin.gif

As radau Kaune, kiek zinau yra ir Vilniuje, centifolija juk uosto vis.
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2008 04 13, 20:48)
As radau Kaune, kiek zinau yra ir Vilniuje, centifolija juk uosto vis.

aciuks.gif
Ieškosiu. Ir iki Kawno nusigausiu jei reiks biggrin.gif
Atsakyti
black cashmere tikrai yra gedo pr. kristutej, o feminite du bois tikrai yra europos sarmoj. sakau su ta intencija, kad gal centras patogiau nei ozo g.smile.gif
Atsakyti
http://forum.aromart...read.php?t=3056

Gelines natos parfumerijoje. Klasifikacija.
Tikrai bus idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2008 04 14, 06:41)

Tikrai bus idomu  smile.gif

Aciu uz nuroda 4u.gif Su malonumu paskaiciau.
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2008 04 14, 06:41)

Tikrai bus idomu  smile.gif

Gera nuoroda, tik gal ją dar įdėk į "sudėtines dalis". Beje, ten BlackDee labai daug tokio pobūdžio informacijos yra įdėjus; tikiuos, kad nesutampa su šita bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 04 14, 08:23)
Gera nuoroda, tik gal ją dar įdėk į "sudėtines dalis". Beje, ten BlackDee labai daug tokio pobūdžio informacijos yra įdėjus; tikiuos, kad nesutampa su šita bigsmile.gif

Siaip mano info is kito saltinio tongue.gif Paziurejau, kad ir sioj nuorodoj ir tam mano sarase kartojasi kelios geles (2 ar 3), bet vis tiek idomu palyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 04 13, 22:23)
black cashmere tikrai yra gedo pr. kristutej, o feminite du bois tikrai yra europos sarmoj. sakau su ta intencija, kad gal centras patogiau nei ozo g.smile.gif
[

Kašmyras irgi yra Europos Sarmoj (padėtas prie Estee Lauder kremų, prie pat įėjimo į PC pro Sarmą) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 04 14, 09:45)
Siaip mano info is kito saltinio  tongue.gif  Paziurejau, kad ir sioj nuorodoj ir tam mano sarase kartojasi kelios geles (2 ar 3), bet vis tiek idomu palyginti  smile.gif

o gal gali ir juo pasidalinti? Labai įdomu kuo daugiau tokios informacijos paskaitinėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(imaginaire @ 2008 04 14, 11:18)
o gal gali ir juo pasidalinti? Labai įdomu kuo daugiau tokios informacijos paskaitinėti rolleyes.gif

"Sudėtinėse dalyse" ilgiausias paklodes BlackDee surašė, eikit ir skaitykit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 04 14, 13:15)
"Sudėtinėse dalyse" ilgiausias paklodes BlackDee surašė, eikit ir skaitykit tongue.gif

norėjau originalaus šaltinio - man tokie labiau prie dūšios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imaginaire: 14 balandžio 2008 - 13:46