Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Seeme @ 2008 04 12, 17:40)
Cia klasikinis pavyzdys kaip net labai dideles korporacijos padaro klaidu, kurios brangiai kainuoja. Cultural understanding cool.gif

drinks_cheers.gif nezinau kaip dabar bet anksciau vokietijoj del kalbiniu priezasciu nebuvo pardavinejamas "Irish mist" likeris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 04 12, 17:46)
vokietijoj del kalbiniu priezasciu nebuvo pardavinejamas "Irish mist" likeris biggrin.gif

O čia tai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2008 04 11, 22:23)
http://club.passion....ic.php?t=104566

Kad ir sitas  smile.gif  Veliau kitu paieskosiu.

blink.gif Net puoda susvilinau beziuredama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VB_Glamour @ 2008 04 11, 16:50)
Siandien pagaliau pauosciau Akropoly ilgai lauktos naujienos- Moschino Hippy Fizz
user posted image ispudziai: pradzioj gaivi, labai intensyvi citrina, veliau pajauciau geliu puokste , o  pabaigai liko gaivuma su maza citrinos uzuomena  blush2.gif  smile.gif  Dar susipazinau ir su naujaisiais Kenzo (tikslaus pavadinimo neprisimenu, bet buteliukas kaip ir Amour serijos), tai pastarieji labai mane sudomino  ax.gif Del Moschino tai dar reiks pamastyti- nelabai  man ta geliu puokste patiko, ir seip kvapo tikejaus ispudingesnio, bet pradines natos tai  thumbup.gif  wub.gif  smile.gif Visgi patinka man tie citrusiukai  4u.gif

Ar Kenzo Amour ne toks buvo buteliukas? biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2008 04 12, 23:50)
Ar Kenzo Amour ne toks buvo buteliukas? biggrin.gif user posted image

toks, bet cia tie naujieji kenzo- indian holi (tikiuosi teisingai parasiau doh.gif ) smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Turiu keistą prašymą - klausimą biggrin.gif
Šiandien apturėjau progą praleisti kažkiek laiko labai arti laužo. Dabar sėdžiu jau namie ir kvepiu pati sau laužu, jo dūmais... "Veža" tas kvapas ax.gif
Gal žinot kokius nors kvepalus panašaus kvapo..? Laužo, laužo dūmų, kepamų šašlykų lotuliukas.gif , - žodžiu, - tokio "laukinio" laisvalaikio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 13 balandžio 2008 - 20:10
QUOTE(Rimaz @ 2008 04 13, 21:05)
Šiandien apturėjau progą praleisti kažkiek laiko labai arti laužo. Dabar sėdžiu jau namie ir kvepiu pati sau laužu, jo dūmais... "Veža" tas kvapas  ax.gif
Gal žinot kokius nors kvepalus panašaus kvapo..? Laužo, laužo dūmų, kepamų šašlykų  lotuliukas.gif , - žodžiu, - tokio "laukinio" laisvalaikio?

Kepamų šašlykų nežinau, bet dūmai užuodžiami kvepaluose, tinkamuose artėjant link dangaus vartų: YSL Nu, Donna Karan Black Cashmere, Juozas Statkevičius.
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 04 13, 21:05)
Sveikos. Turiu keistą prašymą - klausimą  biggrin.gif
Šiandien apturėjau progą praleisti kažkiek laiko labai arti laužo. Dabar sėdžiu jau namie ir kvepiu pati sau laužu, jo dūmais... "Veža" tas kvapas  ax.gif
Gal žinot kokius nors kvepalus panašaus kvapo..? Laužo, laužo dūmų, kepamų šašlykų  lotuliukas.gif , - žodžiu, - tokio "laukinio" laisvalaikio?

Man tai pakankamai "rūkytas" kvapas yra Bvlgari Black, Serge Lutens Daim Blond smile.gif
Atsakyti
Na ir nuo manęs - Shiseido Feminite Du Bois - rūkytos slyvos.
Atsakyti
Ačiū už pasiūlymus. Noriu būtent "rūkyto" kvapo smile.gif
Statkevičius atmetamas iš karto ax.gif Kitų sąrašiukas paruoštas. Nors jaučiu minimum pusės iš siūlomų nei kristianose, nei sarmose nerasiu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 13 balandžio 2008 - 20:41
Shiseido feminite du bois tikrai yra Akropolio sarmoje, yra ir Donna karan Black cashmiere. Tik mano nuomone reikia bandyti ant rieso, nes bent man ant lapelio nepatiko nei vieni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazarniene: 13 balandžio 2008 - 20:44
QUOTE(Rimaz @ 2008 04 13, 21:41)
Ačiū už pasiūlymus. Noriu būtent "rūkyto" kvapo smile.gif
Statkevičius atmetamas iš karto  ax.gif Kitų sąrašiukas paruoštas. Nors jaučiu minimum pusės iš siūlomų nei kristianose, nei sarmose nerasiu...  verysad.gif

Minerva su Africa pasiųlė LT asortimentą.
Atsakyti