Siandien pagaliau pauosciau Akropoly ilgai lauktos naujienos- Moschino Hippy Fizz ispudziai: pradzioj gaivi, labai intensyvi citrina, veliau pajauciau geliu puokste , o pabaigai liko gaivuma su maza citrinos uzuomena Dar susipazinau ir su naujaisiais Kenzo (tikslaus pavadinimo neprisimenu, bet buteliukas kaip ir Amour serijos), tai pastarieji labai mane sudomino Del Moschino tai dar reiks pamastyti- nelabai man ta geliu puokste patiko, ir seip kvapo tikejaus ispudingesnio, bet pradines natos tai Visgi patinka man tie citrusiukai
Sveikos. Turiu keistą prašymą - klausimą Šiandien apturėjau progą praleisti kažkiek laiko labai arti laužo. Dabar sėdžiu jau namie ir kvepiu pati sau laužu, jo dūmais... "Veža" tas kvapas Gal žinot kokius nors kvepalus panašaus kvapo..? Laužo, laužo dūmų, kepamų šašlykų , - žodžiu, - tokio "laukinio" laisvalaikio?
Šiandien apturėjau progą praleisti kažkiek laiko labai arti laužo. Dabar sėdžiu jau namie ir kvepiu pati sau laužu, jo dūmais... "Veža" tas kvapas
Gal žinot kokius nors kvepalus panašaus kvapo..? Laužo, laužo dūmų, kepamų šašlykų , - žodžiu, - tokio "laukinio" laisvalaikio?
Kepamų šašlykų nežinau, bet dūmai užuodžiami kvepaluose, tinkamuose artėjant link dangaus vartų: YSL Nu, Donna Karan Black Cashmere, Juozas Statkevičius.
Sveikos. Turiu keistą prašymą - klausimą
Šiandien apturėjau progą praleisti kažkiek laiko labai arti laužo. Dabar sėdžiu jau namie ir kvepiu pati sau laužu, jo dūmais... "Veža" tas kvapas
Gal žinot kokius nors kvepalus panašaus kvapo..? Laužo, laužo dūmų, kepamų šašlykų , - žodžiu, - tokio "laukinio" laisvalaikio?
Ačiū už pasiūlymus. Noriu būtent "rūkyto" kvapo Statkevičius atmetamas iš karto Kitų sąrašiukas paruoštas. Nors jaučiu minimum pusės iš siūlomų nei kristianose, nei sarmose nerasiu...
Shiseido feminite du bois tikrai yra Akropolio sarmoje, yra ir Donna karan Black cashmiere. Tik mano nuomone reikia bandyti ant rieso, nes bent man ant lapelio nepatiko nei vieni.
Ačiū už pasiūlymus. Noriu būtent "rūkyto" kvapo
Statkevičius atmetamas iš karto Kitų sąrašiukas paruoštas. Nors jaučiu minimum pusės iš siūlomų nei kristianose, nei sarmose nerasiu...