Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Nesivelsiu į čia užvirusias diskusijas (nes temos neseku nuo pradžių), bet man popsiniai kvepalai tai arba tie visi papigiai 'kvapeliai', kuriuos dažniausiai naudoja tos, ant kurių maikučių per visą krūtinę puikuojasi užrašas D&G, arba dar tie visi holivudo žvaigždučių kvapai, kurie iš tikro yra mėšlas (bent mano uoslei) ir didžioji dalis tų kvepalų 'mylėtojų' yra vėlgi tos pačios, ant kurių džinsų galinės kišenės puikuosis Versace etiketė (neslėpkim ir to fakto, kad tie 'firminiai' rūbeliai dažniausiai bus 'made in china' and 'bought in Gariunai').

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 03 20, 17:28)
Pacituosiu: diskusija verda  deja is tos matytos kolekcijos 90 proc turbut popsas jei nedaugiau, o ir visa laime sunykus ji jau labai  reikia gerai pagalvot ka pirkt, kad neismestu is ten, i kur pati isiprasiau 
ax.gif

Ir šiaip jau - kai kam "brungioji", o kai kam - nepažįstamas žmogus, tad familiarumų čia gal nereikėtų..?  nono.gif

oho kokia nelieciamybe smile.gif matai, zodziu nesugaudysi, kai jau issprusta tai issprusta biggrin.gif o beja, kas sake kad tas 90 proc nepatiko ar jau nebeturiu? smile.gif ir kaip matai naujus isigyt rupi ir tai diskusijas sukelia.
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2008 03 20, 16:36)
oho kokia nelieciamybe  smile.gif  matai, zodziu nesugaudysi, kai jau issprusta tai issprusta  biggrin.gif  o beja, kas sake kad tas 90 proc nepatiko ar jau nebeturiu?  smile.gif  ir kaip matai naujus isigyt rupi ir tai diskusijas sukelia.

Ne neliečiamybė, o elentariai mandagaus bendravimo be familiarumo "subtilybės" 4u.gif

O dėl to kas išsprūsta - visiems pasitaiko smile.gif Aš Jūsų kolekcijos konkrečiai niekur neminėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 03 20, 17:35)
Nesivelsiu į čia užvirusias diskusijas (nes temos neseku nuo pradžių), bet man popsiniai kvepalai tai arba tie visi papigiai 'kvapeliai', kuriuos dažniausiai naudoja tos, ant kurių maikučių per visą krūtinę puikuojasi užrašas D&G, arba dar tie visi holivudo žvaigždučių kvapai, kurie iš tikro yra mėšlas (bent mano uoslei) ir didžioji dalis tų kvepalų 'mylėtojų' yra vėlgi tos pačios, ant kurių džinsų galinės kišenės puikuosis Versace etiketė (neslėpkim ir to fakto, kad tie 'firminiai' rūbeliai dažniausiai bus 'made in china' and 'bought in Gariunai').
ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žinai, kaip tavo postą trumpai galima pavadint?
Nebrandi arogancija lotuliukas.gif
Sorry, bet labai prisijuokiau, labai jau mažvaikiškai kategoriškai čia pasitaškei biggrin.gif

Tolerancijos, gerbiamoji, tolerancijos, bet matyt dar paūgėt reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 03 20, 17:50)
Ne neliečiamybė, o elentariai mandagaus bendravimo be familiarumo "subtilybės"  4u.gif

O dėl to kas išsprūsta - visiems pasitaiko  smile.gif  Aš Jūsų kolekcijos konkrečiai niekur neminėjau  smile.gif

neminejai, graziai apejai ir savo nuomone primetei. va tau ir mandagus bendravimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2008 03 20, 16:59)
neminejai, graziai apejai ir savo nuomone primetei. va tau ir mandagus bendravimas  g.gif

Prašyčiau pacituoti, kuria savo žinute kažkam primečiau savo nuomonę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 20 kovo 2008 - 17:04
Merginos, noriu išgirsti jūsų nuomonę apie Laura Biagiotti Donna kvepalus. Šiandien juos uosčiau - patiko. Kaip jie laikosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 03 20, 16:49)
Sutinku ir aš. Tik kai perskaitau, kad SM kažkam taip išlavino skonį kvapų atžvilgiu, kad tas kažkas įnirtingai atsikratė visų "popsų" - irgi galima būtų pakomentuoti kaip savos nuomonės neturėjimą arba papraščiausią bandymą įtikti šioje temoje vyraujančiai nuomonei.

nedrysciau tokiu dalyku komentuoti zmogaus nepazinodama smile.gif
Atsakyti
Jooooooo, pilnatis nenumaldomai arteja.......
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 03 20, 15:07)
Jooooooo, pilnatis nenumaldomai arteja.......

Ryt prasideda?
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 03 20, 18:09)
Ryt prasideda?

Nakti veizejau, tai jau beveik pilnas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2008 03 20, 17:06)
nedrysciau tokiu dalyku komentuoti zmogaus nepazinodama  smile.gif

Ir kur gi mano komentare radote save paminėtą? smile.gif

... žinoma, kam pilnatis, kam PMS'as, kam šiaip diskusija cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 20 kovo 2008 - 17:14