Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 04 12, 10:22)
Taigi, Eau des Merveilles. Šiltam saulėtui orui man per sausas. Bet va šiandienai, kai apniukę, šlapia, kvapas labai limpa. Jaukus, bet ne per saldus  smile.gif

Elixir Eau des Merveilles.
Bet po valandos ar dviejų - išlenda kažkoks nelabai moteriškas aštrumas.

Lb graziai aprasei 4u.gif
tik del paprastojo merveilles nenoreciau sutikti, kad jis siltam orui netinka. esu ji bandziusi, galima sakyti, skirtingom temperaturom. tai geriausiai, tiesiog atgaivinanciai atsiskleide butent per siltus orus... taip tik siand jai ir kvepiu. saulute sviecia, +20 kazkur, tai pats tas...
aisku, nosytes skirtingos, tad pasakiau tik savo nuomone blush2.gif

Elixiras - apelsinu kremas biggrin.gif o tas tiesa, kad islenda astrumelis. gal tuo metu net ir vyriskus primena... bet tas astrumelis greit isnyksta bent jau man...
QUOTE(Kamilija @ 2008 04 12, 11:50)
Merginos, domina Jūsų nuomone apie Mochino Couture 4u.gif
nes žadu pirkti neuosčius : doh.gif  Neturiu galimybės pauostyt blush2.gif  rolleyes.gif

del kvapo ne ka galiu ir pasakyt, bet del laikymo tai buvau skaicius daug atsiliepimu butent apie juos, kad prastokai issilaiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(siosa @ 2008 04 12, 15:12)
pagooglinau , pasirodo yra ir antrasis variantas ...matyt kitoje kalboje demonai isversti  mastau.gif

Nu bet pažiūrėjau, kad ir buteliukai skiriasi, ne tik užrašas ant dėžutės.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 12, 15:22)
Nu bet pažiūrėjau, kad ir buteliukai skiriasi, ne tik užrašas ant dėžutės.

Ange ou Etrange reiskia Angelas arba Pasalietis (suprask svetimas) smile.gif Mano ziniomis sie kvepalai yra tie patys Ange ou Demon, tik pavadinimas buvo pakeistas Arabu/musulmonu salims, kur zodis demonas del tam tikru religiniu priezasciu netinkamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 04 12, 17:28)
pavadinimas buvo pakeistas Arabu/musulmonu salims, kur zodis demonas  del tam tikru religiniu priezasciu netinkamas 4u.gif

Ačiū, saulele, už info. Mane subalamutino tai, kad rusų tinklapy aromat.ru pardavinėjami ir tie, ir tie. Už tai pagalvojau, kad čia skirtingi kvapai
Nu bet ir natos lyg ne visai įdentiškos g.gif :
Demono-Начальная нота: тимьян, калабрийский мандарин, шафран. Нота «сердца»: орхидея, иланг-иланг, лилия. Конечная нота: бобы тонка, розовое дерево, ваниль, кора дуба.
Pašaliečio-Верхние ноты: тимьян, шафран, мандарин. Ноты “сердца”: лилия. Базовые ноты: палисандр, ваниль, древесина дуба.
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 04 12, 16:28)
Ange ou Etrange reiskia Angelas arba Pasalietis (suprask svetimas) smile.gif Mano ziniomis sie kvepalai yra tie patys Ange ou Demon, tik pavadinimas buvo pakeistas Arabu/musulmonu salims, kur zodis demonas  del tam tikru religiniu priezasciu netinkamas 4u.gif

wow blink.gif F_A, gi Tamsta vaikščiojanti enciklopedija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 12, 16:36)
Ačiū, saulele, už info. Mane subalamutino tai, kad rusų tinklapy aromat.ru pardavinėjami ir tie, ir tie. Už tai pagalvojau, kad čia skirtingi kvapai
Nu bet ir natos lyg ne visai įdentiškos  g.gif :
Demono-Начальная нота: тимьян, калабрийский мандарин, шафран. Нота «сердца»: орхидея, иланг-иланг, лилия. Конечная нота: бобы тонка, розовое дерево, ваниль, кора дуба.
Pašaliečio-Верхние ноты: тимьян, шафран, мандарин. Ноты “сердца”: лилия. Базовые ноты: палисандр, ваниль, древесина дуба.

Visgi manau tai tie patys kvepalai g.gif ziurek brangioji, Ange ou Demon (Etrange):
pvz CIA!, dar sicia!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 12 balandžio 2008 - 16:41
QUOTE(F_A @ 2008 04 12, 17:37)
Visgi manau tai tie patys kvepalai g.gif

Nu gerai-patikėsiu tavim, ne rusais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 12, 16:37)
Nu gerai-patikėsiu tavim, ne rusais  lotuliukas.gif

Papildziau savo zinute rolleyes.gif ir va dar vienas IRODYMAS - kvepalu Ange ou Demon aprasyme ivairiomis kalbomis, puslapio beveik paciam gale rasi aprasyma arabu rasmenimis ir tarp ju Ange ou Etrange 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 12 balandžio 2008 - 16:45
QUOTE(F_A @ 2008 04 12, 17:39)
Papildziau savo zinute rolleyes.gif

Tikiu tikiu, bet tu pažiūrėk čia ir čia
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 12, 16:44)
Tikiu tikiu, bet tu pažiūrėk čia ir čia

matau, gal puslapio turetojai neapsiziurejo g.gif Dar va pvz Saudu arabijos avialinijos parduoda Ange ou Etrange:
http://data.saudiair...h_page=products
na ir dasimusimui World Duty Free produktu sarase Ange ou demon/Ange ou etrange kaip tas pats kvapas SICIA!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 12 balandžio 2008 - 16:55
QUOTE(Nome @ 2008 04 12, 13:12)
Ar galit mergos man paaiškinti ar čia skirtingi kvapai? Antrųjų nėra tekę matyti
Gerai įsižiūrėkit į užrašus ant dėžutės:
Ange ou Demon (Givenchy) 
user posted image

Ange Ou Etrange (Givenchy) 
user posted image

Cia klasikinis pavyzdys kaip net labai dideles korporacijos padaro klaidu, kurios brangiai kainuoja. Cultural understanding cool.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2008 04 12, 05:23)
http://club.passion....ic.php?t=104566

Kad ir sitas  smile.gif  Veliau kitu paieskosiu.

Aciu uz nuoroda smile.gif

Buvo labai idomu pasiziureti! 4u.gif
Atsakyti