Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Tikiuosi, kad atsiras zinanciu ar pamenanciu Van Cleef & Arpels FIRST kvapa. Prasau, pasidalinkite mintimis, ispudziais ir asociacijomis. O gal pas kazka net atsiras vienas laselis man?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 07, 18:48)
na kai nudulksta jų pirminis kvapas, tai man pakvimpa nespalvotų peštukų grafitu smile.gif

Ten kvepia ne grafitas, o mediena, iš kurios padarytas pieštukas lotuliukas.gif
Atsakyti
uu, sveikuols, net nezinau, ar tinkama subforuma pasirinkau blush2.gif
zodziu, turiu klausima. ar escada "magnetism" tiktu siltam sezonui?nes kvapas saldokas..mielai isklausysiu visus patarimus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 08, 19:41)
uu, sveikuols, net nezinau, ar tinkama subforuma pasirinkau blush2.gif
zodziu, turiu klausima. ar escada "magnetism" tiktu siltam sezonui?nes kvapas saldokas..mielai isklausysiu visus patarimus bigsmile.gif

man tai jis gerokai per astrus siltajam sezonui (turiu omeny vasara, kai +20) , bet manau, jog cia kiekvienam zmogui individualiai yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VB_Glamour: 08 balandžio 2008 - 21:19
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 08, 19:41)

schmoll.gif nors ziurint, koks dar tas siltumas. jei kokis +30, tai manau, paciai butu su tokiu saldumu wacko.gif
Atsakyti
Su magnetizmu vasarą jausčiausi kaip susvilęs cukraus gabalas.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 04 09, 12:38)

jau as ir pavasari jauciuos tokia su juo..manau, vasarai jo neimsiu schmoll.gif geriau ralph lauren ralph blush2.gif
Atsakyti
šiandienos atradimas - Opium by Yves Saint Laurent for Women biggrin.gif

user posted image

keista, kaip su metais keičiasi žmogus, jo pojūčiai, suvokimas. Prieš kelis metus atšokdavau nuo šio kvapo, o dabar sukėlė labai įdomių pojūčių. Dar kvėpintis šiuo kvapu negalėčiau- per sunkus man (dar trūksta brandos man ax.gif ),tačiau uostyti ir mėgautis aš jau pasirengusi. biggrin.gif

Pirmas įspūdis- medis, medus ir lengas dūmo ir smilkalų mišinys. Jausmas, kad šis kvapas tyliai nusileidžia ant moters tarsi sunki aksominė užuolaida teatre- taip tyliai, minkštai,bet kartu ir kiek slegiančiai.

Didybės įspūdis. Kvapas, sukeliantis pagarbą. Tai kvapas ypatingoms progoms, net negaliu įsivaizduoti, kokia tai būtų asmeninė šventė, kad norėtųsi dėvėti šį kvapą kaip aksomo drabužį.
Minkštas deginamo gintaro kvapas, šiek tiek pipirų, aštrių prieskonių, kažkur tolimoj kvepia keistos gėlės.

Echhhhhh……. wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif man irgi patinka, bet pati bent kol kas nenaudoju. na, miniatiūros tai tiiikrai norėčiau. maloniai slegiantis aromatas, tiesmukas, bet prabangus. rudeniui pats tas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 04 09, 11:38)

taikliai pasakyta thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 04 10, 14:44)
šiandienos atradimas - Opium by Yves Saint Laurent for Women  biggrin.gif

user posted image

Tikrai nuostabus ir verti demesio kvepalai. Rinkciausi PARFUM.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 04 10, 15:55)
rudeniui pats tas ax.gif

žinok, tiksliai- dabar suvokiau, kada norėčiau juo kvėpintis- vaikštant po lapų prikritusį mišką ar parką, kai tokia salsva drėgme kvepia, šlapia, kiek sudvisusiais lapais, sena grybiena, šlapiais medžiais, vot, tada tas kvapas šildytų mane drinks_cheers.gif

QUOTE(kackac @ 2008 04 10, 22:02)
Tikrai nuostabus ir verti demesio kvepalai. Rinkciausi PARFUM.

vat tuo mane ir žavi Opium, kad galima jais tiesiog gėrėtis wub.gif tuo tikslu ir pasipildys mano "talpioji" spintelė Opiumo nedideliu kiekiu,kad galėčiau susirangyti ant grindų ir uostyti lengvai šypsodamasi biggrin.gif
Atsakyti