Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

po ilgos pertraukos vėl gavau pirkti Paul Smith -woman. kvepalai, kurie mane veža iš proto... jau kelis metus LT šio kvapo nėra - užsisakiau iš interneto.
tai dabar netgi persistengiu besikvėpindama - kaifuoju wub.gif

paul smith
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 04 04, 06:49)
user posted image

ar uostet naudojat kokie atsiliepimai.....?

o siuos ar uostet kas? ax.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šios dienos “uostinėjimo” reziume biggrin.gif

jautrias skaitytojas įspėju, kad tai tik subjektyvi mano nuomonė tongue.gif

DKNY “To go”
user posted image

Classified as a floral fragrance With the notes of orquideas narcissus, orange, tomato leaf, daffodils and white birch. A beautiful fresh scent perfect for summer. Giving a twist to the original DKNY Woman

Keista, bet man trenkia tokiu muileliu, kad šitas kvapas mano nosiai visiškai nepriimtinas, neužuodžiu jokių subtilybių jame, negaliu nieko išskirti MAN įdomaus, viską permuša tas muiliukas. ax.gif Nors gerai pagalvojus, tai man kvepia pamuilėmis, jausmas, lyg būtų išeita iš medinio namo kaime ir iš bliūdo išlietas muiluotas vanduo ant kieme augančių žolių. bigsmile.gif

Man pasirodė labai “šlapias” kvapas g.gif

Tos, kam patiko šitas kvapas, prašau atleisti už tokį “ūkišką” apibūdinimą. biggrin.gif

Hugo Boss “Essence de femme”
user posted image

Essence de Femme is a concentrated evening version of the original fragrance. The fruity floral scent includes notes of tangerine, blackcurrant, freesia, jasmine, lily, musk and lemon wood

Iš pradžių švelnus šiltas minkštas gėlių kvapas, praėjus maždaug 1,5 val atsiskleidė nuostabūs jazminai wub.gif

Mielai rinkčiausi šį kvapą romantiškam vakarui namuose, kai jaukiai susirangoma ant sofos, prisiglaudžiama prie mylimo žmogaus, ekrane mirguliuoja romantinis filmas, o rankoje garuoja žaliosios arbatos su jazminaičiais puodelis. ax.gif

“Juozas Statkevičius” by Juozas Statkevičius/ Josef Statkus
user posted image

Apeiginiai smilkalai –viena pirmųjų ir ašinė šių kvepalų nata.
Fabrice Pellegrinas sodrius smilkalus apgaubė baltųjų kinietiškų jazminų, narcizų, mėtos, pačiulių ir kalendros šydu.
Vanilė, sakai, prieskoniai, oda, kaučiukmedžio derva ir muskusas. pilkosios ambros kvapas. keli subtilūs baltųjų lelijų ir kilmingo Kašmyro medžio akcentai.

Na, ką čia ir bepridėsi. biggrin.gif Saldūs bažnytiniai smilkalai. Būtent saldūs. biggrin.gif Kai kam jie pasirodė baisulybių baisulybė. lotuliukas.gif Man mieli ir švelnūs. ax.gif Specifiniai, šilti, svaigūs. Damai su juodu šydu ir nėrinių lietsargiu tamsiame senamiesčio skersgatvyje.

padariau eksperimentą- šiek tiek suliejau JS su "Lalique Amethyst"- rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervela: 07 balandžio 2008 - 13:12
QUOTE(Gervela @ 2008 04 07, 14:10)
Šios dienos “uostinėjimo” reziume  biggrin.gif
DKNY “To go”

Ar turi jie kokio panasumio su paprastais DKNY? Kur, jei ne paslaptis, uostei? Europos Sarmoj nebuvo, Akroplyje pamirsau paziureti
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 07, 14:13)
1. Ar turi jie kokio panasumio su paprastais DKNY?

2. Kur, jei ne paslaptis, uostei?

1. Negaliu pasakyti, nesu tikra, kad tuos senuosius esu kada uosčiusi g.gif

2. tikrai ne Vilniuje mirksiukas.gif tongue.gif Kaune "SAVO" Sarmoj 4u.gif

dar sumąsčiau, kad jie kažkokiu šnapsu man trenkia g.gif unsure.gif gal savaitgalinė vodka iš manęs dar neišsigaravo unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 04 07, 15:22)
1. Negaliu pasakyti, nesu tikra, kad tuos senuosius esu kada uosčiusi g.gif

2. tikrai ne Vilniuje mirksiukas.gif  tongue.gif Kaune "SAVO" Sarmoj 4u.gif

dar sumąsčiau, kad jie kažkokiu šnapsu man trenkia g.gif  unsure.gif gal savaitgalinė vodka iš manęs dar neišsigaravo unsure.gif  lotuliukas.gif

Velnias, visada galvojau, kad tu vilniete rolleyes.gif
O vodke galejai uzuosti, nes senuosiuose DKNY yra ir atsakdyta vodke, ir pomidoru lapai (tai gal ir situose yra). Geris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 07 balandžio 2008 - 14:39
QUOTE(Nome @ 2008 04 07, 15:38)
Velnias, visada galvojau, kad tu vilniete  rolleyes.gif
O vodke galejai uzuosti, nes senuosiuose DKNY yra ir atsakdyta vodke, ir pomidoru lapai (tai gal ir situose yra). Geris  biggrin.gif

Man rodos abu kvapai yra vienas kvapas. Ar supratot mano mintį? smile.gif Parašė TO GO , tipo, atnaujino pakuotę ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 04 07, 16:00)
Man rodos  abu kvapai yra vienas kvapas.  Ar supratot mano mintį?  smile.gif  Parašė TO GO , tipo, atnaujino pakuotę  ir tiek.

Tada blogai, kad siteipos zmones apgaudineja. Negrazu.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 07, 16:24)
Tada blogai, kad siteipos zmones apgaudineja. Negrazu.

nesu 100 procentų tikra, nes TO GO neuosčiau, bet gamintojas pateikia identiškas senąjam kvapui natas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 07, 15:38)
1. Velnias, visada galvojau, kad tu vilniete  rolleyes.gif

2. Geris  biggrin.gif

1. niaaa, Kavianska mergikė flirt.gif

2. unsure.gif karsta.gif

QUOTE(Africa @ 2008 04 07, 16:00)
Parašė TO GO , tipo, atnaujino pakuotę  ir tiek.

ir padidino kainą bigsmile.gif nežinau tiksliai, bet būčiau linkusi taip manyti, nes naujienos visad brangesnės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 04 07, 13:10)
“Juozas Statkevičius” by Juozas Statkevičius/ Josef Statkus
user posted image

Apeiginiai smilkalai –viena pirmųjų ir ašinė šių kvepalų nata.
Fabrice Pellegrinas sodrius smilkalus apgaubė  baltųjų kinietiškų jazminų, narcizų, mėtos, pačiulių ir kalendros šydu.
Vanilė, sakai, prieskoniai, oda, kaučiukmedžio derva ir muskusas. pilkosios ambros kvapas.  keli subtilūs baltųjų lelijų ir kilmingo Kašmyro medžio akcentai.

Na, ką čia ir bepridėsi.  biggrin.gif Saldūs bažnytiniai smilkalai. Būtent saldūs. biggrin.gif  Kai kam jie pasirodė baisulybių baisulybė. lotuliukas.gif  Man mieli ir švelnūs. ax.gif  Specifiniai, šilti, svaigūs. Damai su juodu šydu ir nėrinių lietsargiu tamsiame senamiesčio skersgatvyje.

padariau eksperimentą- šiek tiek suliejau JS su "Lalique Amethyst"- rezultatas  thumbup.gif

na kai nudulksta jų pirminis kvapas, tai man pakvimpa nespalvotų peštukų grafitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 07, 13:47)
o siuos ar uostet kas?  ax.gif  blush2.gif

user posted image

Geras lotuliukas.gif
Ten buvo Leiber (dizainere Judith Leiber) ir kvepalai tuo paciu pavadinimu Leiber, eilinis vaisinis-geliu kompotelis tik brangus.
Atsakyti