Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(BlackDee @ 2008 04 03, 16:01)
Man jie trūputį panašūs  g.gif  Turiu abu - tai Lovely'je man gėlės dar kažkiek lenda, orchidėjos turbūt  g.gif

Sutinku, yra Lovely kažkas gėlinio, kas daro juo švelnesnius, bet mano nosis visur labai jautriai užuodžia muskusą, tai jis man abiejuose lenda į pirmas eiles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 04 03, 15:46)
Visą dieną vaikštant išsikvėpinus Narciso Rodrigues For Her
neapleidžia deja vu jausmas, kad tikrai šitą kvapą labai gerai ir seniai žinau ir staiga - bingo, ogi SJP Lovely

viens prie vieno biggrin.gif

Aišku, stebėtis gal ir nereikėtų, abu kvepalai - muskuso grynuoliai, tik jeigu vyriškio sukurtasis yra ryškus ir griežtas, tai Lovely - gerokai minkštesnis, bet vis tiek muskusas yra muskusas... biggrin.gif

Visiškai sutinku. Esu ne kartą rašiusi ir kalbėjusi apie jų panašumus. Beje, man Lovely daug labiau patinka. ax.gif Jei reikėtų pirkti, tai imčiau tik jį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 03 balandžio 2008 - 15:09
QUOTE(Africa @ 2008 04 03, 16:08)
Visiškai sutinku. Esu ne kartą rašiusi ir kalbėjusi apie jų panašumus.  Beje, man Lovely daug labiau patinka.  ax.gif  Jei reikėtų pirkti, tai imčiau tik  jį...

Akurat drinks_cheers.gif
Užtat ir džiaugiuosi turėdama užslėpus rinkinuką Lovely edp 30 ml ir kūno losjoną (neva tai pavasariui), o NR nusipirkau čia SM tik atomaizerį nedicką pabandymui:D Manau, kad naudosiu jį ilgai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 04 03, 15:29)
Nesibarkit, kad su tokiu klausimu čia lendu, bet gal žinot, kur Kaune galėčiau Shiseido Relaxing Fragrance gauti? Ar Lietuvoj tik kosmetika prekiauja?

Yra didžiosiose Sarmose, bent jau Vilniuje - Akropoly ir Europoje. Beje, ne mažiau įdomus man Energizing fragrance, tokioj mieloj rusvoj klizmutėje. Švelnūs žoliniai citrusai.
Atsakyti
user posted image

ar uostet naudojat kokie atsiliepimai.....?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 04 03, 16:29)
Nesibarkit, kad su tokiu klausimu čia lendu, bet gal žinot, kur Kaune galėčiau Shiseido Relaxing Fragrance gauti? Ar Lietuvoj tik kosmetika prekiauja?

Yra tik Akropolio Sarmoje smile.gif Labai silpnučiai, nors maloniai visokiais bazilikais kvepia.
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 04 04, 07:05)
Yra tik Akropolio Sarmoje smile.gif Labai silpnučiai, nors maloniai visokiais bazilikais kvepia.

Kaip tik dabar mano bazilikas (kaip ir rozmarinas, petrazole, krapai, melisa bei ciobrelis) ant palanges sudygo, zaliuoja... Kvepia is tiesu relaxing. Tik nezinau, ar ir pati noriu taip kvepeti.
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 04 04, 07:49)
user posted image

ar uostet naudojat kokie atsiliepimai.....?

o kaip vadinasi? smile.gif
Atsakyti
Merginos,kur galeciau pauostyt Micheal Kors Island?
Atsakyti
ferragamo

Na, žinovės, prašau apšviesti kas čia per kvepaliukai?
F by Ferragamo
Ar jų galima kur nors gauti?
Atsakyti
QUOTE(Daivve @ 2008 04 07, 11:24)
ferragamo

Na, žinovės, prašau apšviesti kas čia per kvepaliukai?
F by Ferragamo
Ar jų galima kur nors gauti?

Kiekvienoj Sarmoj didesnėj stovi biggrin.gif
Atsakyti
Aišku... mūsų kaime nėra Sarmos... verysad.gif reiks didmiestį siekt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti