Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Africa @ 2008 04 02, 13:42)
Ir tau didybės manija?  smile.gif Užkrečiamas dalykas,  vienok...

Nesigviešk užkrėtėjos laurų. Man įgimta rolleyes.gif
Atsakyti
Nugis pasipasakosiu nelabai vykusius įspūdžius iš Ange ou Demon Tender testavimo. Užsipurškusi ant riešų sėdžiu, klaviatūrą kankinu, darbingą vaidinu. Staiga, kai dvelktelėjo... Krūptelėjau, susigūžiau; misliju, ex po 5 metų atsirado ir stovi už nugaros. Net šiurpuliai nubėgo. Galvoju, šakutės man. Tfu. Bet niekaip neatgaminu, kuo jis kvėpindavosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 02 balandžio 2008 - 14:50
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 04 02, 15:50)
Nugis pasipasakosiu nelabai vykusius įspūdžius iš Ange ou Demon Tender testavimo. Užsipurškusi ant riešų sėdžiu, klaviatūrą kankinu, darbingą vaidinu. Staiga, kai dvelktelėjo... Krūptelėjau, susigūžiau; misliju, ex po 5 metų atsirado ir stovi už nugaros. Net šiurpuliai nubėgo.  Galvoju, šakutės man. Tfu.  Bet niekaip neatgaminu, kuo jis kvėpindavosi  g.gif

oho , geras demonas buvo matyt , ir dar su sakutem unsure.gif
as ir pasipurskus jais sedziu man senuosius poison'us pradzioje primine .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 04 01, 18:10)
niekaip neapsisprendžiu, kuris vistik mieliausiai uostosi: ar YSL "Nu", ar DK "Black kashmere", ar ChL "Tumulte" biggrin.gif pirmus du jau turiu, tai mažu reiktų dar ir Tumulte į kompaniją doh.gif  lotuliukas.gif ir atsivers dangaus vartai mano nuodėmingai sielai triniti.gif

turbut stipriausi kvepalai kuriuos esu uoscius tai 'ysl nu'.......man jie panasus su prada by prada.....jau tokio stiprumo abu kad numirusi prikels.. biggrin.gif
QUOTE(biologė @ 2008 04 02, 06:10)
Dėl musyčių - laurų vainikas ir visi nuopelnai Africai ir vien tik jai. Esu vis dar dėkinga ir laiminga. O Tumulte, kiek prisimenu, mano pačios netyčinis atradimas. Bet jei sakysi kitaip, sutiksiu. Aš šiandien nuolaidi.

Beje, dabar testuoju Cenneth Cole Black ir DKNY Woman - dar sykį ačiū Africai. Išvados vėliau.

kenneth cole black...turejau vieni is pirmesniu kvepalu....tai neprisipratinau... g.gif ....turejau ir kenneth cole auksinei bonkutei......"nelimpa" man kenneh cole kvepalai.. schmoll.gif

seniau kai pauosciau dior addict tai sakiau nu ir stiprumas kvepalu......kaip poison......bet vakar pasipurskiau ant rankos......ir isimylejau kvapa..... wub.gif teko pirkti... rolleyes.gif

ir dar nusipirkau nina ricci obuoliuka.....vasarai lengvas kvapas bus pats tas...... thumbup.gif

as pastebejau kad man visi kveplai turi kazka skanuas.. g.gif visi kvapai patinka...negaliu pasakyti ar patinka saldus ar rugstus ar stiprus...skirtingai progai skirtingas ir kvapas.... g.gif

taip kad mano "kolekcijoje" yra visokiu kvepalu...nuo "kompotu" iki is koto vercianciu... biggrin.gif ir visi man jie saviti.... g.gif
Atsakyti
Vakar testavau dvejus VERSACE kvepalus:"Bright Crystal" ir "Versace"(tuos naujausius,staciakampej bonkutej su versace zenklu ),ir ka gi,priejau isvados,kad visdelto nei vieni Versace kvepalai man nepatinka ir netinka.O taip tikejausi tokiu lengvu,pavasariu kvepianciu kvepalu,prisiskaiciau cia forume,kad lyg liepom kvepia tie naujieji Versace,bet neistolo jokio lengvumo neuzuodziau.Abu kvepalai man pasirode geliu puokstes,tokios astrios,sunkios,net galva isiskaudejo,kas visada man ivyksta,kai netinka kvepalai...
Atsakyti
dar šiandien apturėjau progą "pabendrauti" su GHOST - "SUMMER FLIRT" (Limited edition) biggrin.gif

user posted image

pirmas įspūdis- Escada stiliaus kompotėlis biggrin.gif bet nedidelėmis dozėmis saldus vaisinis - uoginis kompotas juk būna skanu atsigerti, kai norisi saldumo biggrin.gif

pirmas įspūdis- avietės ir persikas biggrin.gif o toliau- man vienodai, neskiriu aš sirupe išmirkytų vaisių lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Gervela @ 2008 04 01, 20:40)
Salvatore Ferragamo "Incanto Shine" (regis toks pavadinimas)- sproginėjantis džiaugsmingas "sultingas" kvapas biggrin.gif ne savo kvapu, o vaizdu kažkuo primena pilną raudonšonių obuolių, gelsvų kriaušių, mėlynų slyvų sodą biggrin.gif

user posted image

QUOTE(WWWitch @ 2008 04 01, 21:00)
Shine ar Heaven?  ax.gif

šiandien specialiai pasitikslinau-vistik "Incanto Shine" biggrin.gif buvau blogą paveiksliuką įdėjusi doh.gif

user posted image
Atsakyti
Atiduodu Jūsų teismui:
user posted image
Balmain "Vent vert":
Kadangi buvau be galo seniai uosčiusi, tai, galima sakyti, uosčiau kaip visiškai naują kvapą. Pauosčius priminė kažką labai, labai pažįstamo. O nugaravus pirminiam kvapui, pasidarė labai panašus į Burberry London, bet be jokių sausmedžių ir kitų saldumų: nežinau, kas juo sieja, nes pagal aprašymą visiškai skirtingi kvapai, bet Balmainas teisingai kartus.. Nors ir žalias doh.gif
Atsakyti
Nesibarkit, kad su tokiu klausimu čia lendu, bet gal žinot, kur Kaune galėčiau Shiseido Relaxing Fragrance gauti? Ar Lietuvoj tik kosmetika prekiauja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 03 balandžio 2008 - 14:30
Visą dieną vaikštant išsikvėpinus Narciso Rodrigues For Her
user posted image

neapleidžia deja vu jausmas, kad tikrai šitą kvapą labai gerai ir seniai žinau ir staiga - bingo, ogi SJP Lovely

user posted image

viens prie vieno biggrin.gif

Aišku, stebėtis gal ir nereikėtų, abu kvepalai - muskuso grynuoliai, tik jeigu vyriškio sukurtasis yra ryškus ir griežtas, tai Lovely - gerokai minkštesnis, bet vis tiek muskusas yra muskusas... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 03 balandžio 2008 - 14:51
QUOTE(jbs @ 2008 04 03, 15:29)
Nesibarkit, kad su tokiu klausimu čia lendu, bet gal žinot, kur Kaune galėčiau Shiseido Relaxing Fragrance gauti? Ar Lietuvoj tik kosmetika prekiauja?

Man tai jie grynu gryniausias wc gaiviklis,atleisk kad taip sakau bet sitie pirmieji man butent tokia asociacija sukele..
Uosciau Sarmoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 04 03, 14:48)
Man tai jie grynu gryniausias wc gaiviklis,atleisk kad taip sakau bet sitie pirmieji man butent tokia asociacija sukele..
Uosciau Sarmoje 4u.gif

Rimtai? blink.gif Reikės užsukti į Sarmą. Tikiuosi rasti ir pati susipažinti su kvapu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 04 03, 14:46)
Visą dieną vaikštant išsikvėpinus Narciso Rodrigues For Her
user posted image

neapleidžia deja vu jausmas, kad tikrai šitą kvapą labai gerai ir seniai žinau ir staiga - bingo, ogi SJP Lovely

user posted image

viens prie vieno biggrin.gif

Aišku, stebėtis gal ir nereikėtų, abu kvepalai - muskuso grynuoliai, tik jeigu vyriškio sukurtasis yra ryškus ir griežtas, tai Lovely - gerokai minkštesnis, bet vis tiek muskusas yra muskusas... biggrin.gif

Man jie trūputį panašūs g.gif Turiu abu - tai Lovely'je man gėlės dar kažkiek lenda, orchidėjos turbūt g.gif
Atsakyti