Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(biologė @ 2008 04 02, 09:10)
Dėl musyčių - laurų vainikas ir visi nuopelnai Africai ir vien tik jai. Esu vis dar dėkinga ir laiminga. O Tumulte, kiek prisimenu, mano pačios netyčinis atradimas. Bet jei sakysi kitaip, sutiksiu. Aš šiandien nuolaidi.

Beje, dabar testuoju Cenneth Cole Black ir DKNY Woman - dar sykį ačiū Africai. Išvados vėliau.

Chi, chi. Tai kad nieks apie Tumulte nekalbėjot, kol aš nepaliaupsinau. mirksiukas.gif
Kas čia dabar, užėja man didybės manija . lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 02 balandžio 2008 - 08:20
Vakar Europos Sarmoj užmačiau DKNY "To Go" novyną. Bet testerio tai nebuvo schmoll.gif, stovėjo tik vienas nuliūdęs butelaitis. Jeigu kur nors pamatysite, kur galima pauostyt, prašomės pasidalyti su kitomis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 04 02, 09:53)
Vakar Europos Sarmoj užmačiau DKNY "To Go" novyną. Bet testerio tai nebuvo  schmoll.gif, stovėjo tik vienas nuliūdęs butelaitis. Jeigu kur nors pamatysite, kur galima pauostyt, prašomės pasidalyti su kitomis  bigsmile.gif

Kauno Nekropolio Sarmoj blink.gif
Atsakyti
Kagi, kagi... Metu darbus ir lekiu ant Kowno Sarmos lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kadangi esu vėpla, ką man kątik parodė biologė, patikslinu: domina apsiuostymas Vilniuje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 04 02, 11:15)
Kauno Nekropolio Sarmoj  blink.gif

Ar radai skirtumų su paprastu DKNY? Aš neuosčiau to naujo, bet kažkodėl manau, kad tai tas pats, tik raidelių gražesnių prikeverzota. g.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 04 02, 10:23)
Kagi, kagi... Metu darbus ir lekiu ant Kowno Sarmos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kadangi esu vėpla, ką man kątik parodė biologė, patikslinu: domina apsiuostymas Vilniuje  doh.gif

Atlėk, susimytinsim thumbup.gif Kad tu vilnietė, žinojau, bet parašiau ne tau ką nors parodydama, o jei gal dar kokiai kowianskai įdomu...
Papildyta:
QUOTE(Africa @ 2008 04 02, 10:24)
Ar radai skirtumų su paprastu DKNY? Aš neuosčiau to naujo, bet kažkodėl manau, kad tai tas pats, tik raidelių gražesnių prikeverzota.  g.gif

Tu man visažinei pasakyk, kuris tas paprastas? Obuoliukai? Neacimenu nė vieno, nors mažiausiai du esu uosčius. Reiškias, tas "to go" geresnis. Pomidoriškai-vodkinis, kurį dabar testuoju? Nuo to tai skirias į blogąją pusę. Pomidorinis man patinka.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 04 02, 12:28)
Tu man visažinei pasakyk, kuris tas paprastas? Obuoliukai? Neacimenu nė vieno, nors mažiausiai du esu uosčius. Reiškias, tas "to go" geresnis. Pomidoriškai-vodkinis, kurį dabar testuoju? Nuo to tai skirias į blogąją pusę. Pomidorinis man patinka.

Paprastas tai ir yra tas be užrašo To GO - naujo ir mandro. Tai tas mano atsiųstas ir yra paprastas, be TO GO. Ar tas paprastas panašus į TO GO? biggrin.gif Obuoliukų aš nevertinu, nepriimu, nemėgstu.
Atsakyti
Netyčia Sarmoje Gedimino pr. padariau atradimą - Menard L'eau de Kasaneka bigsmile.gif
user posted image

„Užkabino“buteliuko grožis ir negirdėtas vardas, žodžiu, raritetas tongue.gif Dar vienas dūminis - prieskoninis kvapas, kuriuo susižavėjau.

Natos: Hamanasu (Japanese Rose), Basil, Ginger, Nutmeg, Cardamom, Bergamot, Orange, Carnation, Heliotrope, Jasmine, Ambrette Seed (Hibiscus Family), Sandalwood, Vetiver, Cedar, Vanilla, Musk.

Pati nelabai moku aprašyti kvapą, bet radau išsamų atsiliepimą .
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 04 02, 13:11)
Netyčia Sarmoje Gedimino pr. padariau atradimą - Menard L'eau de Kasaneka  bigsmile.gif
user posted image

„Užkabino“buteliuko grožis ir negirdėtas vardas, žodžiu, raritetas tongue.gif Dar vienas dūminis -  prieskoninis kvapas, kuriuo susižavėjau. 

Natos: Hamanasu (Japanese Rose), Basil, Ginger, Nutmeg, Cardamom, Bergamot, Orange, Carnation, Heliotrope, Jasmine, Ambrette Seed (Hibiscus Family), Sandalwood, Vetiver, Cedar, Vanilla, Musk.

Pati nelabai moku aprašyti kvapą, bet radau išsamų atsiliepimą .

sitie ir mano aki buvo patrauke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VB_Glamour: 02 balandžio 2008 - 12:49
QUOTE(Africa @ 2008 04 02, 12:00)
Paprastas tai ir yra tas be užrašo To GO -  naujo ir  mandro.  Tai tas mano atsiųstas ir yra paprastas, be TO GO.    Ar tas paprastas panašus į TO GO?  biggrin.gif Obuoliukų aš nevertinu, nepriimu, nemėgstu. 

Panašumo yra. Bet tą to go tik pauosčiau, pasirodė pusėtinas, ant odos nebandžiau. Gal vis tik tas paprastas geresnis, savitesnis, išraiškingesnis, o "to go" popsiškesnė versija. Bet abiejų pagret nepabandžius negaliu garantuot...
Ir išvis kvepalus turiu pabandyt ant odos, neskubėdama, kitų tuo metu neuostydama, per dienelę... - tada tik susidarau nuomonę, o "ant smūgio" nei natų atskiriu, nei galiu ką nuspręst...
Papildyta:
QUOTE(FREDUCI @ 2008 04 02, 12:11)
Netyčia Sarmoje Gedimino pr. padariau atradimą - Menard L'eau de Kasaneka  bigsmile.gif
„Užkabino“buteliuko grožis ir negirdėtas vardas, žodžiu, raritetas tongue.gif Dar vienas dūminis -  prieskoninis kvapas, kuriuo susižavėjau. 

Taigis... aš irgi viena tų atradėjų tongue.gif Nors mūsų kaimo Sarmoj testeris buvo tik EDT. Matyt, niekas nesitiki, kad EDP kas niors ryšis pirkti (338 lt, jei gerai atsimenu, už 50 ml. EDT pigesnis, bet irgi gerokai virs 200...)
O kvapas tai geeeras...
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 04 02, 14:22)
Taigis... aš irgi viena tų atradėjų tongue.gif

Ir tau didybės manija? smile.gif Užkrečiamas dalykas, vienok...
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 04 02, 13:22)
Taigis... aš irgi viena tų atradėjų tongue.gif Nors mūsų kaimo Sarmoj testeris buvo tik EDT. Matyt, niekas nesitiki, kad EDP kas niors ryšis pirkti (338 lt, jei gerai atsimenu, už 50 ml. EDT pigesnis, bet irgi gerokai virs 200...)
O kvapas tai geeeras...

Ko gero ir aš EDT uosčiau, nes kvapas man pasirodė ne itin ilgai besilaikantis... g.gif Dar svarsčiau jamti, bet pajamiau Guerlain My Insolence, kurį vėliau vistiek atidaviau mamai blush2.gif
Atsakyti