Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

išbandžiau šiandien kelis kvapus, nežinau, ar kai kurie jų "kitokie", tad pasisakysiu šioje temoje biggrin.gif

nuostabus fantastiškas atradimas- Christian Lacroix "Tumulte" for Men (butent vyriškas, nes moteriškas - tai tikras nesusipratimas scare.gif)

gal daugumai jūsų jau ir žinomas, bet man buvo naujiena ax.gif kažkokia brangi mediena, dūmo mišinys (lyg būtų sumišęs tabako ir bažnytinių smilkalų kvapas), o kas nustebino- kad po poros valandų išlindo kažkoks minkštas saldumas g.gif

user posted image

Escada "Sentiment"- mielas, šiltas, nesudėtingas kvapas biggrin.gif kas man įdomu pasirodė, tai jog vienu metu priminė sausą kisielių dideliuose kubeliuose, iš kurių vaikystėje virdavo kisielių, o vaikai mėgdavo slapčia graužti jį sausą biggrin.gif

user posted image

Salvatore Ferragamo "Incanto Shine" (regis toks pavadinimas)- sproginėjantis džiaugsmingas "sultingas" kvapas biggrin.gif ne savo kvapu, o vaizdu kažkuo primena pilną raudonšonių obuolių, gelsvų kriaušių, mėlynų slyvų sodą biggrin.gif

user posted image

ir paskutinis - Shiseido "Féminité du Bois" (dar kartą, kad "blaivesne" nosim įvertinčiau).

spalva ir kvapas slyvų biggrin.gif tik slyvos tokios aprūkusios biggrin.gif ir degantis medis židiny, tiksliau kaimiškoj krosny, nes prisideda įkaitusių metalinių krosnies rinkių kvapas.

user posted image

uosčiau dar kažką, bet susimaišė ir kvapai, ir pavadinimai doh.gif

Atsakyti
Jep, labai geros šitos sutraiškytos musytės (aš čia apie Shiseido "Féminité du Bois")-čia mūsų vienai "nosytei" būtent šitaip jie kvepia
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 04 01, 20:40)
išbandžiau šiandien kelis kvapus, nežinau, ar kai kurie jų "kitokie", tad pasisakysiu šioje temoje biggrin.gif

nuostabus fantastiškas atradimas- Christian Lacroix "Tumulte" for Men (butent vyriškas, nes moteriškas - tai tikras nesusipratimas scare.gif)
ir paskutinis - Shiseido "Féminité du Bois" (dar kartą, kad "blaivesne" nosim įvertinčiau).

Forumo įtaka? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 01, 20:50)
Jep, labai geros šitos sutraiškytos musytės (aš čia apie Shiseido "Féminité du Bois")-čia mūsų vienai "nosytei" būtent šitaip jie kvepia

nu mano fantazija dar tiek neneša biggrin.gif ir sutraiškytų musyčių kažkaip neteko pauostyti lotuliukas.gif

QUOTE(Africa @ 2008 04 01, 20:53)
Forumo įtaka? mirksiukas.gif

santykinai biggrin.gif Shiseido teko iš vienos forumietės lobyno pauostyti, kadangi galva buvo susisukusi nuo kvapų gausos, tad norėjosi dar kartą pasitikslinti kvapą biggrin.gif O Tumulte- tiesiog pauosčiau bešliaužiodama palei lentynas (gražus buteliukas pasirodė lotuliukas.gif )- kadangi šalia buvo Lalique "Amethyst" (uogienėėėėėė), kurios ieškojau, tai ir pauosčiau ir Tumulte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 04 01, 20:40)

Salvatore Ferragamo "Incanto Shine" (regis toks pavadinimas)- sproginėjantis džiaugsmingas "sultingas" kvapas biggrin.gif ne savo kvapu, o vaizdu kažkuo primena pilną raudonšonių obuolių, gelsvų kriaušių, mėlynų slyvų sodą biggrin.gif

user posted image

Shine ar Heaven? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2008 04 01, 21:00)
Shine ar Heaven?  ax.gif

tiesą sakant, pati nebežinau blush2.gif galvoj skamba kad "shine", bet galvos nedėčiau, kurį uosčiau blush2.gif pamenu, kad Kauno Akropolio Sarmoj pačiam viršuje buvo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 04 01, 20:58)
nu mano fantazija dar tiek neneša biggrin.gif ir sutraiškytų musyčių kažkaip neteko pauostyti lotuliukas.gif
santykinai biggrin.gif Shiseido teko iš vienos forumietės lobyno pauostyti, kadangi galva buvo susisukusi nuo kvapų gausos, tad norėjosi dar kartą pasitikslinti kvapą biggrin.gif O Tumulte- tiesiog pauosčiau bešliaužiodama palei lentynas (gražus buteliukas pasirodė lotuliukas.gif )- kadangi šalia buvo Lalique "Amethyst" (uogienėėėėėė), kurios ieškojau, tai ir pauosčiau ir Tumulte biggrin.gif

Ir aš ją pažįstu... biggrin.gif O vyrišką Tumulte tai jau nuo pat jo atsiradimo dievinu. Ir vis grasinuosi nupirkti.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 04 01, 21:02)
O vyrišką Tumulte  tai jau nuo pat jo atsiradimo dievinu.  Ir vis grasinuosi nupirkti.

niekaip neapsisprendžiu, kuris vistik mieliausiai uostosi: ar YSL "Nu", ar DK "Black kashmere", ar ChL "Tumulte" biggrin.gif pirmus du jau turiu, tai mažu reiktų dar ir Tumulte į kompaniją doh.gif lotuliukas.gif ir atsivers dangaus vartai mano nuodėmingai sielai triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 04 01, 21:02)
tiesą sakant, pati nebežinau blush2.gif galvoj skamba kad "shine", bet galvos nedėčiau, kurį uosčiau blush2.gif pamenu, kad Kauno Akropolio Sarmoj pačiam viršuje buvo doh.gif  lotuliukas.gif

Pagal aprasyma suprasciau, kad kalba eina apie Heaven'a mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 04 01, 20:02)
Ir aš ją pažįstu...  biggrin.gif  O vyrišką Tumulte  tai jau nuo pat jo atsiradimo dievinu.  Ir vis grasinuosi nupirkti.

Turbūt ir aš pažįstu lotuliukas.gif Ir jai irgi seniai ir labai patinka tie patys Tumulte, kažkada net liaupsinamąjį traktatą parašė... Bet turbūt nepirks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 04 01, 23:35)
Turbūt  ir aš pažįstu lotuliukas.gif  Ir jai irgi  seniai ir labai patinka tie patys Tumulte, kažkada net liaupsinamąjį traktatą parašė... Bet turbūt nepirks tongue.gif

O kas abu gėrius užrodė? A? didis.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 04 02, 07:57)
O kas abu gėrius  užrodė? A?  didis.gif  laugh.gif

Dėl musyčių - laurų vainikas ir visi nuopelnai Africai ir vien tik jai. Esu vis dar dėkinga ir laiminga. O Tumulte, kiek prisimenu, mano pačios netyčinis atradimas. Bet jei sakysi kitaip, sutiksiu. Aš šiandien nuolaidi.

Beje, dabar testuoju Cenneth Cole Black ir DKNY Woman - dar sykį ačiū Africai. Išvados vėliau.
Atsakyti