Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Nome @ 2008 03 30, 18:04)
Tai dabar jau žinosi  lotuliukas.gif

Tai jo, sis straipsnis atvere man akis bigsmile.gif
Atsakyti
Ką rimtai reikia kvepalų buteliuką sunaudot per 6 mėn nuo flakono atidarymo? blink.gif Ir kaip tai įmanoma, kai ant lentynėlės periodiškai būna 12-16 kvepalų buteliukų? Ir visi pradėti naudoti? Maniau, kad per 3 metus reikia sunaudot atidarytą flakonėlį. Kita vertus, koks ten ir "atidarymas" irnesakyk.gif Juk net dulkei patekti nėra kaip į pradėtą naudot kvepalų buteliuką doh.gif Paaiškinkit man kas nors protingai. Jei labai taupiai naudoju kvepalus, kurių seniai nebegamina, tai aš čia jau persenusį ir tik išmetimui tinkamą produktą naudoju? Bet nei kvapas, nei spalva, nei tuo labiau konsistencija nepasikeitė. Tai kodėl būtina per 6-18 mėn. sunaudot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 30 kovo 2008 - 20:42
QUOTE(jbs @ 2008 03 30, 20:42)
Ką rimtai reikia kvepalų buteliuką sunaudot per 6 mėn nuo flakono atidarymo?

Nereikia. Atsipalaiduok ir kvėpinkis savo grožiais nestresuodama bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 03 30, 22:42)
Ką rimtai reikia kvepalų buteliuką sunaudot per 6 mėn nuo flakono atidarymo?  blink.gif  Ir kaip tai įmanoma, kai ant lentynėlės periodiškai būna 12-16 kvepalų buteliukų? Ir visi  pradėti naudoti? Maniau, kad per 3 metus reikia sunaudot atidarytą flakonėlį. Kita vertus, koks ten ir "atidarymas" irnesakyk.gif Juk net dulkei patekti nėra kaip į pradėtą naudot kvepalų buteliuką  doh.gif  Paaiškinkit man kas nors protingai. Jei labai taupiai naudoju kvepalus, kurių seniai nebegamina, tai aš čia jau persenusį ir tik išmetimui tinkamą produktą naudoju? Bet nei kvapas, nei spalva, nei tuo labiau konsistencija nepasikeitė. Tai kodėl būtina per 6-18 mėn. sunaudot?

sveikos merginos smile.gif as taip pat perskaicius straipsni negalejau patiketi,kad kvepalai galioja taip trumpai.nors as napamenu kur skaiciau berods www.nowsmellthis.com(reiketu vel ikisti nosi ir apsisviesti) kad galiojimo laikas priklauso nuo to ar tai EDP,EDT ar parfumas...EDT galiojimo laikas trumpiausias atrodo 12-15 men. smile.gif o "gryni"galioja ilgiausiai iki 5 metu net.. thumbup.gif
Atsakyti
Negali būti bigsmile.gif bigsmile.gif

O kas atsitinka, kai baigiasi galiojimas? Surūgsta?
Atsakyti
Raminkitės, merginos, nereikia tikėt viskuo, kas kur parašyta... Nes kitaip pacituosiu straipsnį iš lietuviškos spaudos, kuriame tvirtinama, kad kvepalai (čia turi omeny EDP ir EDT, ne parfumus) gali sugest per kelias savaites lotuliukas.gif Ot tada, jei jau tokios patiklios, visas savo kolekcijas į šiukšliavežes pakrausit doh.gif
Papildyta:
QUOTE(centifolija @ 2008 03 30, 21:17)
O kas atsitinka, kai baigiasi galiojimas? Surūgsta?

Nu. Sekančia dieną po nurodytos datos pavirsta kefyru.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 03 30, 22:24)
Nu. Sekančia dieną po nurodytos datos pavirsta kefyru.

schmoll.gif schmoll.gif , ne kefyru, o rūgpieniu, nes surūgsta gi
Atsakyti
Baikit jūs čia apie pieno pramonę kalbėti. blink.gif Čia ne vieta melžėjoms. Čia kvepaliukų tema. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 30 kovo 2008 - 21:38
QUOTE(Africa @ 2008 03 30, 21:37)
Baikit jūs čia apie pieno pramonę kalbėti.  blink.gif  Čia ne vieta melžėjoms.  Čia  kvepaliukų  tema.  rolleyes.gif

kvepaliukų.. ir šiaip saldybių mylėtojoms... wub.gif wub.gif wub.gif feee.. apsiseiliavau per daug blink.gif
Atsakyti
Viskas čia suprantama. Atvėrė akis moterims, kad va, jūsų visi kvepalai prarūgę, meskit lauk ir eikit naujų pirkt rolleyes.gif
Atsakyti
As kazkur skaiciau, kad iki metu laiko naudojami purskiami kvepalai netures kontakto su oru.
Veliau del oro patekimo i buteliuka prades keisti kvapa.
Siaip turiu 3 metu senumo kvepaliukus ir man esminio skirtumo nesijaucia.
Vis delto tikiu, kad kvepalai ne vynas, kad su metais geretu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 03 31, 18:20)
Siaip turiu 3 metu senumo kvepaliukus ir man esminio skirtumo nesijaucia.

Mano mamčius turi kvepalus, kuriems turbūt jau dvidešimt metų tikrai yra - kvepia gerai, neprarūgę smile.gif
Atsakyti