Įkraunama...
Įkraunama...

Stumdukai

mes ir turim stumduką,bet kol kas dukrytei aktualūs tik mygtukai ir muzikytės smile.gif labiau mėgsta vaikštynę,nors jau pamažu pradedam mokytis vaikščiot smile.gif
Atsakyti
Mazoji neturejo jokiu stumduku ytruputi pradzioj vaikstukuose o paskui pakeite i baldus lotuliukas.gif . Isikibusi vaiksciodavo, man atrodo be tu stumduku greiciau vaikscioti pradeda.
Atsakyti
Su stumduku neismoks vaikscioti, jis ciuozia, pradzioj domino tik spaudyti, sukti, o kai ismoko gerai vaikscioti tai dar ir stumduka vezdavosi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi turim stumduka,tai dukrytei dar kol kas kaip zaislas tarnauja,spaudineja viska,su mano pagalba formeles i vidu meta.Gal kai paaugs tarnaus pagal paskirti smile.gif
Atsakyti
O mes turim toki stumduka. Kol nevaiksciuojo, tai su juo visur vaiksciuojo, o dabar naudoja kaip zaisla. Nu bet jau reikia atiduoti kitam kokiam maziukui, nes jau didele mano pupa biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mamyte1+2 @ 2009 04 28, 09:24)
O mes turim toki stumduka. Kol nevaiksciuojo, tai su juo visur vaiksciuojo, o dabar naudoja kaip zaisla. Nu bet jau reikia atiduoti kitam kokiam maziukui, nes jau didele mano pupa biggrin.gif
user posted image

Mes irgi tokį turim, visai nieko daiktas. Ir pastumdyti, ir pažaisti.
Atsakyti
mes taip pat turim stumduka, bet pirkom kai jau gerai vaiksciojo tiesiog kaip zaisla, nes stumdyt ka nors jos mylimiausias uzsiemimas, nesvarbu kas tai butu vezimelis, dvyratukas stumdukas, ar tiesio kede. biggrin.gif
Atsakyti
Isigijome si stumduka

user posted image

Kol dukryte dar maza, tai jai idomu tik visi svieciantys mygtukai, grojancios muzikeles ir pan. Veliau tikiuosi pasitarnaus ir besimokant vaikscioti. rolleyes.gif
Atsakyti
Mamytes, pasakykit, o neslysta tie plastikiniai ratukai ant parketo ar plyteliu? g.gif
Atsakyti
Mes naudojome Chicco firmos stumduka, pirktas ne Lietuvoje, bet puikiai atitarnavo iki 24 menesiu, buvo vienas megiamiausiu zaislu. Buvo sekmingai parduotas Supermamose vaikuciui is Pilaites ax.gif
Patiko,kad siame modelyje galiniai ratukai uzsifiksuodavo, jei pvz vaikutis tiesiog stovi ir zaidzia. Beto, muzikeles garsumas reguliuojamas - bent jau man tai buvo labai aktualu blush2.gif

O ratukai tai slysta siek tiek ant parketo ar mediniu grindu, todel ir sakau, kad aktualu buvo uzsifiksuojantys ratukai.
Atsakyti
QUOTE(hexa @ 2009 12 01, 10:57)
Mamytes, pasakykit, o neslysta tie plastikiniai ratukai ant parketo ar plyteliu?  g.gif

Mes turime stumduką FP , bet mergytė iš pradžių tik griūdavo su juo, labai greit rieda, nesulaikomas... doh.gif ...dabar jai 10 mėn. jau pradeda kaip ir vaikščiot pati, tai jau ir stumdukas sudomina...bet vistiek mašinėlė CHICCO 4in1 labiau tinka...tai kartais reikia kitame kambaryje slėpti, prašo ir prašo važiuoti, ją ir stumti galima ir pan. thumbup.gif dalykėlis..bent jau mums.
Papildyta:
QUOTE(neringa.r. @ 2009 12 05, 14:08)
Mes turime stumduką FP , bet mergytė iš pradžių tik griūdavo su juo, labai greit rieda, nesulaikomas... doh.gif ...dabar jai 10 mėn. jau pradeda kaip ir vaikščiot pati, tai jau ir stumdukas sudomina...bet vistiek mašinėlė CHICCO 4in1 labiau tinka...tai kartais reikia kitame kambaryje slėpti, prašo ir prašo važiuoti, ją ir stumti galima ir pan.  thumbup.gif  dalykėlis..bent jau mums.

Gal netiksliai atsakiau, bet bent jau mūsų tai slydo ir per pliteles ir per parketą..
Atsakyti
parduodu naują supakuotą štai tokį stumduką

user posted image

Kaina 75 lt.

Kaunas, galiu siųsti, kreiptis per AŽ
Atsakyti