Klausiau kineziterapeutes del stumduko naudojimo, tai ji pasake, kad toks daiktas vieta namuose uzima, o vaikas turetu mokintis vaikscioti pasiremes i siena, taip jam paciam geriau... Mane itikino ir stumduko nebeieskau, nors pradzioje ketinau isigyti
Mano nuomone stumdukas tikrai reikalingas dalykas-tik nebutinai reikalingas mokymuisi vaikscioti
- mano pirmajai dukrytei stumduko prireike kai ji jau puikiai vaiksciojo: pastebejau kad patiko jai stumdyti viska - stumde zaisline masina, ypatingai kedes ir savo vezima
tai isigyjom stumduka, kai jai buvo jau virs metu

aš pirkau vaikui kaip žaislą stumduką,o ne kaip kineziterapijai skirtą priemonę
Ir labai patiko ir vaikšto užsikabinęs ir žaidžia su centriuku(mes apie vtech stumd..)Kineziterapeutai daug išvardins nereikalingų,nepageidajamų daikčiukų,kad ir tokią vaikštynę,aišku čia jau kita tema,bet daugelis turi,naudoja ir sveikus vaikučius augina

o as buciau pirkusi stumduka kaip vaiksciojimo mokymosi priemone ir kaip zaisla. Vertinant tik kaip zaisla jis iseina ganetinai per brangus. (mano nuomone). Be to nesakiau, kad jo nepirkit, tik pasidalinau tuo ka isgirdau is profesionalo
Nepergyvenkit, viskas bus gerai

Nepergyvenkit, viskas bus gerai

vtech stumduka ir mes turim, bet ji mazoji stumdyti pradejo kai jau vaikscioti ismoko, o su juo mokintis vaikscioti buvo labai nepatogu, nes ji paskui ji nespedavo eiti, tai is pradziu nuimdavau tik ta virsu (kur visi zaidimukai ir muzikeles)

Mergaitės, o gal kas turit Imagination ergoterapinį medinį stumduką - kubą? Įdomu, ar jis naudingas/veiksmingas? Ar mažyliui įdomu, domisi juo, žaidžia, ar ne per "gremėzdiškas" ir pan.? Planuojam pirkti savo metukų ziopliukui, bet baisu, kad jis stovės nenaudojamas, o investicija ne tokia ir pigi
Labai lauksiu nuomonių

mes naudojom stumduką, nežinau ar su jo pagalba ar be jo, vaikas 10 mėn jau vaikščiojo pats be niekieno pagalbos
mano vaikas nuo 8 men jau savarankiskai vaiksto, ir be jokio stumduko, taip kad manau stumdukai cia dideles itakos neturi.
Mes turėjome FP begemotą stumduką, tai vaikas stūmė jį dar nemokėdamas vaikščioti, mums jis patiko

labas vakaras, turejome mes stumduka FICHER PRICE firs step berods vadinosi, ten dar tpoks telefoniuko ragelis buvo, grojantys mygtukai. abai fainas. abiem musu vaikuciams jis labai paatiko. net ismokusios vaikscioti ji stumdydavo.
kai kur keliaudavome, tai nusiiimdavo stumduko ,,dekliuka" su grojanciais mygtukais. tai budavo gana gera ir patogi priemone vaikuciams masinoje uzsiimti:)
kai kur keliaudavome, tai nusiiimdavo stumduko ,,dekliuka" su grojanciais mygtukais. tai budavo gana gera ir patogi priemone vaikuciams masinoje uzsiimti:)