O ar yra stumduku, kurie vaziuoja sunkiai? nes dauguma labai lengvai vaziuoja ir maziukas nespeja eit paskui ji ir krenta....
As tai nupirkau ne plastmasini stumduka su visokiais ten navarotais, o medini, a lia karutis su kaladelemis. Tai puikus daiktas!
Is pradziu bijojo, nes per greitai vaziavo, o pamazu isidrasino ir dabar pats tas, kai mokosi vaikscioti. Ir stumia pati, ir lipa i ji, ir kaladeles delioja. Pirkau vilniuje "mothercare" parduotuveje.
Man tie plastmasiniai tai nelabai
tiesa, dar tas karutis su guminiais ratais, tai negadina parketo, kaip cia kazkas skundesi

QUOTE(georgiana @ 2010 06 02, 04:09)
Prasom placiau

QUOTE(Tamuke* @ 2010 03 15, 12:35)
O aš nesuprantu tų stumdukų paskirties
konkreti nesąmonė, jei tai skirta mokytis vaikščioti. Mes jį gavom dovanų, tai teko išbandyti.. Visų pirmą jis gerai atitarnavo (dar ir dabar kartais paspaudinėja) kaip muzikinis centras
Be to, tos muzikytės pas stumdukus būna priekiuose, tad kai pastatai vaiką jį stumti, jis sveriasi į priekį, kad paliesti mygtukus, tas galas visiškai neįdomus.. Antra, jis nepatogiai stumdosi, tik į vieną pusę, o jį apsukti vaikui sunkoka.. Tad su jo pagalba tikrai neišmokom vaikščioti, tik su vaikštynės, o paskui su mamos pagalba
stumduką išmoko stumdyti, kai išmoko vaikščioti 

pritariu jusu nuomonei

! | Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
Man atrodo didelis ir nepatogus daiktas vaikui. Nebet koki medinuka ir tai nezinau
. Siaip vaikas pats isikibdamas gali uzeit i maziausius kampelius, apsisukti ir pan, o su stumduku tik pirmyn pavaryt
. Mano mazajai dukrytei geriausiai sekasi vaikscioti aplink seses virtuvele isikimbant
.

na tikrai, dauguma studuku tikras s...! mes irgi nusipirkom plastmasini ir kur ratukai priekyje prie pat centriuko. tai kai mazoji isikibusi atsistoja, tai tas stumdukas krenta i prieki. Jei jau kas pirksit, tai pirkit, kad ir priekyje ratukai butu kaip ir galineje dalyje, issiskete! na o muzikeles, tai patinka maniskei, mielai jas spaudo!
mamos patarkit koki stumduka geriau pirkti. ar ta kur i masinyte persidaro ar kai v -tech kazko panasaus? i ka reiktu atkreipti demesi perkant? mano pupai 9 men. ar ne perankst jai bus? pati stojasi, eina palei baldus, sienas, ar uz rankyciu laikant. taigi lauksiu jusu patarimu

QUOTE(dresin @ 2010 08 08, 08:21)
O ar yra stumduku, kurie vaziuoja sunkiai? nes dauguma labai lengvai vaziuoja ir maziukas nespeja eit paskui ji ir krenta....
man atrodo visi stumdukai neturi greit vaziuoti nes isteis vaikas nespes

su pirmu vaiku turejom pasiteisino bet su dviem kitais apsejom be jo ir super

jau turim stumduka chicco
dukrytei labai patiko, iskart suprato ka su jo daryti, ratukai sukasi letai
o galinius isvis uzblokavom su stabziais, tai super

QUOTE(Slonik @ 2011 02 13, 17:18)
jau turim stumduka chicco
dukrytei labai patiko, iskart suprato ka su jo daryti, ratukai sukasi letai
o galinius isvis uzblokavom su stabziais, tai super 

As kiek domejausi kai savajai ieskojau, tai irgi supratau kad Chicco vienintelis stabdosi, bet cia gal patars kas juos naudoja

Mes turrejom FP masinyte-stumduka ir Bruin lektuveli-masinyte. Tai abu liuks, bet veliau jau kaip zaislai, o ne mokinimuisi vaikscioti