Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(JoanaS @ 2008 04 11, 21:24)
user posted image

QUOTE(Srove @ 2008 04 11, 22:13)
user posted image

Merginos, prašok man pasakyti savo fotoaparatų markes ir kaip taip nufotografuojat. O tai aš skaitau, seiles valgau, o pati nieko neįdedu, nes nuotraukos maisto nesigauna. Noriu vaizdo, kad kaip ir pas jus, maistas pats į burną prašosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2008 04 11, 23:47)
sukuriau 4u.gif
norincios rasykit Az

aš norėčiau 4u.gif

QUOTE(RamuneM @ 2008 04 12, 02:54)
Merginos, prašok man pasakyti savo fotoaparatų markes ir kaip taip nufotografuojat. O tai aš skaitau, seiles valgau, o pati nieko neįdedu, nes nuotraukos maisto nesigauna. Noriu vaizdo, kad kaip ir pas jus, maistas pats į burną prašosi  ax.gif

fotografuoju su Canon digital ixus 860, dažnai naudoju makro režimą, o kartais tik nustatymuose prasisuku, padarau daugiau kadrų, paskui išrenku vieną geriausią ir tiek smile.gif
Atsakyti
Na, dar vienas komentaras ne į temą. Mano fotoaparatas be makro funkcijos, tai iš arti nelabai gerai fotografuojasi. Jei daiktelis nedidukas ir norisi visgi jį nufotografuoti iš arti, tai galima panaudoti lupą (padid. stiklą). Jį pridėti prie objektyvo ir žiūrėti iš kokio atstumo geriausiai matosi. Tolokai nuo objektyvo pridėjus gali blykstė atsispindėti, tad reik arčiau. Šiaip, pačiai kilo tokia mintis, o nuotraukos taip tikrai neblogos išeina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 12 balandžio 2008 - 09:30
QUOTE(RamuneM @ 2008 04 12, 02:54)
Merginos, prašok man pasakyti savo fotoaparatų markes

sony.(HDR-HC3 HDV 1080i/miniDV) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 04 11, 15:02)
ne ilgiau,negu kol iškepė mirksiukas.gif

wub.gif O gal yra koks aparaciukas kuris padeda tokius papuosimus padaryti? Labai smagu papuosti tokiais savo vaises butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 04 12, 13:23)
wub.gif O gal yra koks aparaciukas kuris padeda tokius papuosimus padaryti? Labai smagu papuosti tokiais savo vaises butu ax.gif

aparačiuko nėra.Yra peiliai tokie.Aš jų negaunu.Tai kolkas viską darau savo rankom ir peiliuku blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 04 11, 18:47)
šiandien valgėm stintas  smile.gif išdorotas žuvytes pamirkiau kiaušinio ir miltų plakinyje kelias minutes ir iškepiau  4u.gif

Noooriu thumbup.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 11, 19:41)
foto nelabai kokybiška, bet ...  blush2.gif

greita vakarienė  4u.gif

vištienos file kepsnys su pievagrybių padažu  ir salotom ax.gif
kpesnį pamarinavau kokį pusvalandį , per tą laiką supjausčiau pievagrybius , svogūnus ir kepinau su aliejum, kol jie kepė supjausčiau salotas ,  4u.gif
kai pievagrybiai pakepė dėjau miltų šiek tiek, grietinės ir pabaigoje sutarkuotą sūrį  thumbup.gif , MB labai patiko, labai greitai ir skanu , tik gal ne taip gražu kaip srove ar kitų mergyčių  ax.gif

skanu,man patinka vistiena thumbup.gif
QUOTE(Srove @ 2008 04 11, 22:13)
Jau parejau biggrin.gif Ir jums atnesiau deserto is po tokiu sociu valgiu 4u.gif Nu sedziu ir slemsciu biggrin.gif
Gal niekas nesupyks, kad jus pavaisinsiu ne i tema lotuliukas.gif

o cia tikrai pasivaisinsiu thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
aš šiandien pabandžiau padaryti barankas įdarytas faršu,nu tai thumbup.gif ,užsidėjom raugintą agurkiuką, essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zidinga: 12 balandžio 2008 - 13:52
QUOTE(Jūja @ 2008 04 12, 00:07)
ui kaip skaniai atrodo. Gal gali aprašyti, kaip taip gražiai ryžius pavyksta pateikti. žinau, kad reikia prigrūsti į puoduką, bet kuom jį patepti ir kaip po to juos iš ten gražiai išversti g.gif

tai negi niekas nepapasakos, kaip patiekti taip ryžius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 04 11, 21:24)

Jetau, kaip skaniai atrodo thumbup.gif , o aš dar be pietų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 04 12, 13:23)

Yra va aparaciukas lotuliukas.gif

Arevitos iranga.

MTDeco22
Rinkinys vaisiams ir daržovėms išpjaustyti ir dekoruoti, 22 vnt. KAINA: 345,00 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 12 balandžio 2008 - 15:36
QUOTE(Jūja @ 2008 04 12, 15:54)
tai negi niekas nepapasakos, kaip patiekti taip ryžius verysad.gif

Bent jau as niekuo netepu. Pridedu i indeli ryziu, prispaudziu gerai, o po to apverciu i lekste. Niekas nesusigadina. 4u.gif
Atsakyti