QUOTE(braskel @ 2008 04 11, 09:35)
Gal kuri parasytu, kokio karstumo orkaitej kepti ir kiek apytiksliai laiko?
Siandien darysiu
, nes atrodo pasakiskai skaniai
As kepu taip.I stipriai ikaitinta orkaite kisu, po to 180 laipsniu nustatau ir pusvalandi kepu, paskui dar 20 min. 170 ijungiu.Bet kitoj orkaitej man iskepa greiciau.Manau nuo orkaites priklauso
Mano vakaryksciai suktinukai:Plonai ismusu sprandine mesyte, pjaunu labai plonus 2 gabaliukus salto rukymo sonines, ja taip pat pamusu, paskui kloju ant sprandines, kad ja visa padengtu ir dar primusu prie jos ta sonine.Toliau dedu jautienos farsa (majonezas, krakmolo, prieskoniai, kiausinis) ir susuku i suktinukus, patepusi krastus kiausinio plakiniu.Po to dar aprisu siulu.Pilu i kept. aliejaus ir stiprokai apkepu, dedu i verdanti sultini, kad vos apsemtu ir troskinu apie 30 min.Tuo tarpu keptuveje pasidarau padaziuka, kur kepe suktinukai, miltai, pienas, soja, grietinele, pom. padazas.Mum labai patinka, bet kas nemegsta virtos rukytos mesos kvapo, siulau neeksperimentuoti
, nes suktinukai igauna toki skoni, bet labai sultingi.
6663 ideja noriu ir as pasinaudoti