QUOTE(Owly @ 2008 04 10, 21:39)
Ikeliu receptuka:

AROMATINGIEJI IR SULTINGIEJI KALAKUTO KRŪTINĖLĖS VĖRINUKAI
Reikės:
500 g. kalakuto krūtinėlės
50 g. plonai juostelėmis ( per visą ilgį, na, tokiomis "plokštelėmis" ) pjaustytos karštai rūkytos kiaulienos šoninės
1 arb. š. garstyčių
2 arb. š. aliejaus
Bambukinių iešmelių
Kalakuto krūtinėlę supjaustome maždaug 3X2 cm. stačiakampiais ir įtriname garstyčiomis sumaišytomis su aliejumi (nei druskos, nei jokių prieskonių nereikia). Palaikome apie pusvalandį, galima ir ilgiau. Po to kiekvieną gabalėlį apsukame šoninės juostele ir perveriame iešmeliu, taip suverdame "šašlykėlį". Šašlykėlius dedame į kepimo popieriumi iškotą skardelę ir kepam įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
Labai skanu su bulvių koše.
P.S. Manu geriau butu dadeti paukstienos prieskoniu, bet as ju nedejau, nes valgem su astriu padazu