Vakar dariau kepsniukus. Gerai nepamenu, gal jau šitoj temoj jie jau ir buvo, jei pasikartosiu, tai labai nepykit Bet tikrai labai labai skanu
Reikės:
Kiaulienos 500 gr
Konservuotų ananasų ( žiedais) 1 skardinės
Pomidorų 2 vnt.
Svogūnų 2 vt.
Sūrio 80-100 gr
Majonezo 200 gr.
Druskytės, pipiriukų
Juodųjų alyvuogių arba dž. slyvų
Kiaulieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome porcijomis. Mėsytę pamušame. Atmuštą mėsytę pasūdome, paprieskoninam ir sudedame ant aliejumi pateptos skardos. Svogūnus ir pomidorus supjaustome žiedais. Ant mėsytės dedame svogūnų žiedus
Tada pomidorus
Apliejame majonezu
Ant viršaus dedame ananaso žiedus
Ir užbarstome tarkuotu sūriu. Į ananaso žiedo vidurį dedame džiovintą slyvą arba juodąją alyvuogę.
Kepame 180 karštumo orkaitėje 30-40 minučių.
P.S. Aš tikrąjį receptą truputį pakoregavau, nes man pasirodė per daug majonezo ( ten ant svogūno majonezas, ant pomidoro majonezas, ant ananso vėl majonezas). Man pilnai užteko vieno jo sluoksnio, kepsniai gavosi labai sultingi ir labai gražiai apkepė, tik nebespšjau nufotkint jau iškepusių Originaliame recepte tik juododios alyvuogės, bet kadangi mano meilė jų nevalgo, tai jas pakeičiau džiovintomis slyvomis, kurios skonio tikrai nepagadino. Ir dar...nežinau kodėl, bet man susišvietė kepsnius dėt ant kepimo popieriaus. Kitą kartą dėsiu paprasčiausiai ant skardos, nes popierius savo funkcijos neatliko.
Tai tiek komentarų. Tikrai labai skanu
QUOTE(Owly @ 2008 04 08, 18:34)
Džiugu, kad patiko
norejau paklausti keli picu padai iseina is tiek produktu?
QUOTE(mamkaa @ 2008 04 09, 12:09)
norejau paklausti keli picu padai iseina is tiek produktu?
as tai dvi nemazas picas iskepu is tiek, jei norit mazesniu tai keturios turetu iseiti
QUOTE(blondynka @ 2008 04 08, 19:43)
mmm kaip gamii? nt
gretinelėje troškinta vištieną su pievagribiais : laaabai skanu
QUOTE(KVN @ 2008 04 09, 11:23)
Kiaulienos 500 gr
Konservuotų ananasų ( žiedais) 1 skardinės
Pomidorų 2 vnt.
Svogūnų 2 vt.
Sūrio 80-100 gr
Majonezo 200 gr.
Druskytės, pipiriukų
Juodųjų alyvuogių arba dž. slyvų
niam niam kaip skanu,būtinai reikės pabandyt
QUOTE(Lera @ 2008 04 09, 15:06)
čia man kinietiškai atrodo,skanu
marinuoti vyne kauliukai
o cia kopustas
o cia kopustas
QUOTE(Mintibutė @ 2008 04 09, 15:42)
kaip pasigaminti tuos kauliukus? ACIU
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 04 09, 15:06)
as tokia vistyte ir daznai pasigaminu,seimynai laaabai patinka
QUOTE(KVN @ 2008 04 09, 11:23)
Vakar dariau kepsniukus.
panasu,kad paprastai ir greitai pagaminama, ir graziai atrodo itariu labai skaniai gaunasi butinai isbandysiu si recepta
QUOTE(Mintibutė @ 2008 04 09, 15:42)
marinuoti vyne kauliukai
labai labai laukiu receptuko sio skanesto vyras megsta sonkauliukus,bet jam turi but nebelekaip paruosta,todel noreciau pabandyti irgi pamarinuot
LERA laukiu vistienos troskintos grietinelej recepto
atrodo super
atrodo super
QUOTE(etynsur @ 2008 04 09, 15:04)
mmm kaip gamii? nt
Imeciau nuoroda auksciau, is kur paemiau receptuka
Nu merginos, kas apkepo? Mano receptas:puse kg varskes rupios, 5 kiaus.,1 valg saukstas miltu,2 saukstai grietines,puse stikl.manu,pamerktu piene,puse stikl.cukraus,ziupsn druskos, razinos obuolys.Viska ismaisau, isskyrus baltymus, kuriuos isplaku iki standumo, gale imaisau i mase.Atrodo viskas.Prasom vaisintis
Mintibute kodel kopustas neprapjautas?Nesimato viso grozio
Mintibute kodel kopustas neprapjautas?Nesimato viso grozio