QUOTE(liutkate @ 2008 04 08, 12:39)
Balandelis atrodo ir siaip visokiu skanumynu prigaminot,mergaites siandien pietum pas mus zemaitiski blynai berods taip vadinasi
Kaip skaniai atrodo Man neišeina taip gražiai apskrudinti.. O ir mesyte viduj, matau, niam niam...
QUOTE(Srove @ 2008 04 08, 12:43)
Tesiam balandadienius Tik mano paprasti, nes pabijojau toki grazuoli kepti, nes farsas buvo su sirdelemis, plauciukais ir kiauliena.Dejau i skarda, iki puses sultinio, gale grietineles ir pom. padazo.
Iš balandėliu valgau tik kopustus, bet vaizdas gražumo....
QUOTE(aguonele @ 2008 04 08, 12:46)
gal gali parasyti receptuka. As viena karta juos gaminau, tai bulves valgem o mesa uzsikandom niekas visikai nesigavo , o pas tave taip skaniai atrodo
Man irgi istizdavo, todel dabar verdu bulves su lupena-praranda maziau krakmolo ir blynai netyzta.
O čia mano šiandieninis ale "Aldutės kepsnys":
Išmušiau vištienos file, ant jo uždėjau "šeimininkės" sviesto, suvyniojau. Apvoliojau džiūvesėliuose ir kiaušinyje. Pakepiau keptuvėje, kol "maloniai" apskrudo. Liko dar kiausinio plakinio, todėl į jį pritarkavau sūrio, apvoliojau iškeptus suktinukus, tada į skardą ir į orkaitę.
Valgiau su orkaitėm keptom bulvėm (jas kepiau iš anksto, vyrui kepdama kulšelę). Ant iškeptų bulvių tepiau laaaabai skanų padažiuką-česnakas+grietinė+majonezas. Vaizdas gal ne toks gražus, bet skonis dariau pirmą kartą ir, kaip nekeista, pavyko...