Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(6663 @ 2008 04 08, 01:06)
Labai paprastuciai mesytes suktinukai: i ishmushta mesyte idejau apkeptu grybuku su trintu cesnaku, susmeigiau dantu krapshtukais ir - i orkaite pusvalandziui.


wub.gif kaip skanu!!!ir liezuvio noriu!!!!!bet niekur nerandu pirkt verysad.gif verysad.gif Nevalgiau nezinau kiek metu jau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 04 08, 09:53)
wub.gif kaip skanu!!!ir liezuvio noriu!!!!!bet niekur nerandu pirkt verysad.gif  verysad.gif Nevalgiau nezinau kiek metu jau verysad.gif

jieškok nedideliose mėsos parduotuvelėse, turgaus parduotuvese ir pan, nes priekybos centruse retai būna arba visai nebuna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 04 07, 08:44)
Patiekalas vadinasi BALANDĖLIS  lotuliukas.gif
Apverdam kopūstą kaip balandėliams.Paruošiam faršą.Į faršą dėjau daug apkeptų morkų su svogūnais, prieskonių, žalumynų.Kopūstas buvo toks nelabai didelis.Nuimam lapus, paliekam tokią mažutę galvutę  lotuliukas.gif Ją gražiai aplink sutepame su faršu, ir apklojam kopūsto lapais.Toliau kitas sluoksnis -faršas-lapai....Formuojame tokią kaip kopūsto galvą...Kepame įvyniotą į folgą orkaitėje.Valgome su grietinė  4u.gif Galima su bulvėm.Kepiau kažkur 1,5 val.Skanaus  mirksiukas.gif

user posted image

user posted image


O cia is sviezio siuometinio kopusto ar pernykscio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 04 08, 10:10)
O cia is sviezio siuometinio kopusto ar pernykscio  g.gif

kiek matosi tai pernykscio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 04 08, 10:01)
oj cia labai paprasta pagaminti, bet skanu  biggrin.gif  supjuastau mesyte dedu i keptuve o cia vakar kepem pica su farsu, marinuotais svogunais ir agurkeliais. farsa prie dedant ant pado pakepinu su padazu ir prieskoniais. niekaip negaliu atsidziaugti sioj temoj rastu picos pado receptuku  bigsmile.gif


kaip niam niam tongue.gif gal turi tą receptuką po ranka? blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyčiukas: 08 balandžio 2008 - 11:06
QUOTE(Elena @ 2008 04 07, 07:44)
Patiekalas vadinasi BALANDĖLIS  lotuliukas.gif
Apverdam kopūstą kaip balandėliams.Paruošiam faršą.Į faršą dėjau daug apkeptų morkų su svogūnais, prieskonių, žalumynų.Kopūstas buvo toks nelabai didelis.Nuimam lapus, paliekam tokią mažutę galvutę  lotuliukas.gif Ją gražiai aplink sutepame su faršu, ir apklojam kopūsto lapais.Toliau kitas sluoksnis -faršas-lapai....Formuojame tokią kaip kopūsto galvą...Kepame įvyniotą į folgą orkaitėje.Valgome su grietinė  4u.gif Galima su bulvėm.Kepiau kažkur 1,5 val.Skanaus  mirksiukas.gif

user posted image

user posted image


na koks grožis , kad reiks išsikept thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2008 04 08, 12:06)
kaip niam niam tongue.gif gal turi tą receptuką po ranka? blush2.gif
4u.gif

sitos temos 4 psl. yra receptukas picos pado cia Owly receptas thumbup.gif http://www.supermama...;#entry15891800
idejau dar nuoroda kad butu greiciau biggrin.gif
Atsakyti
Kepiau vakar Elenos Sraiges, vidų patepiau majonezu ir įdėjau tarkuotų žalių pievagrybių. Kepiau ant grotelių orkaitėje įjungus vintiliatoriaus sistemą, tai nebuvo kietos ir sausos. Labai skanios gavosi, net ir mažoji pasičepsėdama valgė. Ačiū Elenai. 4u.gif
O greitu metu bandysiu Balandį kept, labai jau jis mane sužavėjo tik iškilo klausimas, kaip laikosi tas faršas ant vienos pusės, kol asptepi likusią dalį kopūsto? Nenubyra g.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2008 04 08, 12:38)
Kepiau vakar Elenos Sraiges, vidų patepiau majonezu ir įdėjau tarkuotų žalių pievagrybių. Kepiau ant grotelių orkaitėje įjungus vintiliatoriaus sistemą, tai nebuvo kietos ir sausos. Labai skanios gavosi, net ir mažoji pasičepsėdama valgė. Ačiū Elenai.  4u.gif
O greitu metu bandysiu Balandį kept, labai jau jis mane sužavėjo tik iškilo klausimas, kaip laikosi tas faršas ant vienos pusės, kol asptepi likusią dalį kopūsto? Nenubyra g.gif  essen.gif


Ot tai smagu kad patiko mirksiukas.gif
Faršas laikosi gana gerai.Tiesiog gražiai aptepu prispausdama ir dedu lapą 4u.gif
Kopūstas ...net nežinau kaip paaiškint lotuliukas.gif Yra tokie visai švieži, minkštai lapais..čia ne toks schmoll.gif Jis toks panašus į pernykštį, bet rašo kad šviežias lotuliukas.gif Manau supratot...tokį pirkau Maximoje, tik nereikia labai didelio..nes gausis daug lapų...ir kept tada reiks ilgiau..
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 04 08, 09:30)
Pavartyk *Spygle* cia   mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
Balandelis atrodo thumbup.gif ir siaip visokiu skanumynu prigaminot,mergaites 4u.gif siandien pietum pas mus zemaitiski blynai tongue.gif berods taip vadinasi ax.gif user posted image
Atsakyti
Tesiam balandadienius biggrin.gif Tik mano paprasti, nes pabijojau toki grazuoli kepti, nes farsas buvo su sirdelemis, plauciukais ir kiauliena.Dejau i skarda, iki puses sultinio, gale grietineles ir pom. padazo.
user posted image
user posted image
Siaip skaniai isejo, dar agurkiuku sv. pamerktu mirksiukas.gif
Atsakyti