QUOTE(Elena @ 2008 04 07, 08:44)
Patiekalas vadinasi BALANDĖLIS
Apverdam kopūstą kaip balandėliams.Paruošiam faršą.Į faršą dėjau daug apkeptų morkų su svogūnais, prieskonių, žalumynų.Kopūstas buvo toks nelabai didelis.Nuimam lapus, paliekam tokią mažutę galvutę Ją gražiai aplink sutepame su faršu, ir apklojam kopūsto lapais.Toliau kitas sluoksnis -faršas-lapai....Formuojame tokią kaip kopūsto galvą...Kepame įvyniotą į folgą orkaitėje.Valgome su grietinė Galima su bulvėm.Kepiau kažkur 1,5 val.Skanaus
Apverdam kopūstą kaip balandėliams.Paruošiam faršą.Į faršą dėjau daug apkeptų morkų su svogūnais, prieskonių, žalumynų.Kopūstas buvo toks nelabai didelis.Nuimam lapus, paliekam tokią mažutę galvutę Ją gražiai aplink sutepame su faršu, ir apklojam kopūsto lapais.Toliau kitas sluoksnis -faršas-lapai....Formuojame tokią kaip kopūsto galvą...Kepame įvyniotą į folgą orkaitėje.Valgome su grietinė Galima su bulvėm.Kepiau kažkur 1,5 val.Skanaus
VAJE KAIP SKANIAI ATRODO