Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(tasha @ 2008 04 05, 14:41)
Pas mus yra tik viena lietuviu parduotuve ir tikrai nera zarnu, kelis kartu klausiau.

O cia mano vakar virtas liezuvis su zirneliais ir majonezu

user posted image

Skanu essen.gif
Atsakyti
Mergytes nesupykit, bet gal apie uzsienio maisto pardes ir patirti bei radybas uzveskit temute atskira 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2008 04 05, 18:53)
Mergytes nesupykit, bet gal apie uzsienio  maisto pardes ir patirti bei radybas uzveskit temute atskira  4u.gif

pritariu ir as, nes mane maisto parduotuves UK visiskai nedomina schmoll.gif . Tema ir yra receptai su nuotraukomis mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal man neduosit į galvą dėl užduoto klausimo lotuliukas.gif įkelsiu foto, kad taip nepyktumėt lotuliukas.gif
ką daryyyyt, kad mano varškės apkepas ištrauktas nesukristų? nes jis buvo dvigubai labiau išsipūtęs-matosi ant indo sienelių, iki kiek... Atsiprašau už tokį apipjaustytą egzempliorių-čia likutis vyrui, paliktas šiltai lotuliukas.gif

user posted image
kepimo miltelių dėjau...
Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 04 05, 18:54)
Gal man neduosit į galvą dėl užduoto klausimo  lotuliukas.gif  įkelsiu foto, kad taip nepyktumėt  lotuliukas.gif
ką daryyyyt, kad mano varškės apkepas ištrauktas nesukristų? nes jis buvo dvigubai labiau išsipūtęs-matosi ant indo sienelių, iki kiek... Atsiprašau už tokį apipjaustytą egzempliorių-čia likutis vyrui, paliktas šiltai  lotuliukas.gif
kepimo miltelių dėjau...

geras, šiandien kaip tik kepiau apkepą, bet jau toookio skanumo ir purumo, kad dar niekada taip nebuvo jaučiu. tik foto neturiu.

o tu gal labai greit ištrauki iš orkaitės kai iškepa ? aš bent 15 min palieku šiltai dar. nors ir mano sukrenta, bet ne tiek g.gif
Atsakyti
O cia musu vakariene
user posted image
paprikos idarytos ryziais ir vistiena tailandietiskai thumbup.gif
paprikas perpjoviau,aptepiau aliejumi ir dejau i ikaitinta orkaite 15min.TUo metu issiviriau ryzius.Puode ant trupucio aliejaus pakepinau maza svoguna,idejau kokia 50g kedro riesutu,pakepinau,sudejau 120g ryziu,viska gerai ismaisiau ir uzpyliau 240ml vandens,idejau kelis sauleje dziovintus pomidorus ir ant letos ugnies viriau apie10min,pabaigoj idejau druskos,razinu ir moliugo seklu.Paprikas prikimsau ryziu ir uzdengus folija kepiau 10min.
Vistiena:vistos kumpelius supjausciau juostelemis ir apkepiau,idejau viena raudona svoguna ir 3 paprikas supjaustytas juostelemis ir viska pakepinau,po to uzpyliau tokiu misiniu:2 v.s.sojos padazo.2v.s.medaus,1 citrinos sultys,druska ir cili pipirais.Viska uzpyliau ir dar uzdengus patroskinau.
Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 04 05, 17:54)
Gal man neduosit į galvą dėl užduoto klausimo  lotuliukas.gif  įkelsiu foto, kad taip nepyktumėt  lotuliukas.gif
ką daryyyyt, kad mano varškės apkepas ištrauktas nesukristų? nes jis buvo dvigubai labiau išsipūtęs-matosi ant indo sienelių, iki kiek... Atsiprašau už tokį apipjaustytą egzempliorių-čia likutis vyrui, paliktas šiltai  lotuliukas.gif

kepimo miltelių dėjau...

O as vakar kepiau varskes apkepa bigsmile.gif kepimo milteliu nededu blush2.gif bet kiausinio baltymus atskirai isplaku iki standziu putu, tai vos vos tik sukrenta.Ai tiesa as darau is grudetos varskes, nes pas mus kitokios nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 04 05, 21:38)
Vistiena:vistos kumpelius supjausciau juostelemis ir apkepiau

Ar jie buvo prieš tai palaikyti su priekoniais, ar kepei vien "gryną" mėsą?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 04 05, 19:15)
geras, šiandien kaip tik kepiau apkepą, bet jau toookio skanumo ir purumo, kad dar niekada taip nebuvo jaučiu. tik foto neturiu.

o tu gal labai greit ištrauki iš orkaitės kai iškepa ? aš bent 15 min palieku šiltai dar. nors ir mano sukrenta, bet ne tiek  g.gif

Turbut taip ir bus.. Nors istraukusir paragavus iskart uzklojau inda ranskluosciais, bet to turbut nepakako ax.gif

QUOTE(daividija @ 2008 04 05, 20:38)
O cia musu vakariene
user posted image

Atrodo fantastiskai bigsmile.gif

QUOTE(linikep @ 2008 04 05, 20:44)
O as vakar kepiau varskes apkepa bigsmile.gif  kepimo milteliu nededu blush2.gif bet kiausinio baltymus atskirai isplaku iki standziu putu, tai vos vos tik sukrenta.Ai tiesa as darau is grudetos varskes, nes pas mus kitokios nera doh.gif

reiks ir situo patarimu pasinaudoti mirksiukas.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2008 04 04, 02:07)
cepus verdu is Lidl pirktu bulviu.. papildomai krakmolo nededu.. issunkus labai daug jo buna.. tai papildomai ir nebededu.. Pabandykit "uzsienietes"  4u.gif

ir dar i cepelinu tarke idekit varskes pokeli ir sauja gera manu kruopu .paragausit kokie skanus gaunasi
Atsakyti

o tu gal labai greit ištrauki iš orkaitės kai iškepa ? aš bent 15 min palieku šiltai dar. nors ir mano sukrenta, bet ne tiek  g.gif

kai as darau man nesukrenta, bet as jokiu kepimo milteliu nededu schmoll.gif

QUOTE(linikep @ 2008 04 05, 20:44)
O as vakar kepiau varskes apkepa bigsmile.gif  kepimo milteliu nededu blush2.gif bet kiausinio baltymus atskirai isplaku iki standziu putu, tai vos vos tik sukrenta.Ai tiesa as darau is grudetos varskes, nes pas mus kitokios nera doh.gif

baltymus visada atskiriu nuo trynio ir baltymus isplaku iki standziu putu, varske dedu paprasta ir pertrimu per durslioka
Kiek kepiau pagal si receptuka, niekada nera sukrite schmoll.gif
Atsakyti

Grange,tu regis buvai kazkada foto idejus.. gal gali pakartoti ir recepta parasyti 4u.gif

QUOTE(lotute @ 2008 04 05, 21:24)
kai as darau man nesukrenta, bet as jokiu kepimo milteliu nededu  schmoll.gif
baltymus visada atskiriu nuo trynio ir baltymus isplaku iki standziu putu, varske dedu paprasta ir pertrimu per durslioka
Kiek kepiau pagal si receptuka, niekada nera sukrite  schmoll.gif

idek receptuka,nes labai noriu varskes apkepo su kisielium rolleyes.gif
Atsakyti