Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Srove @ 2008 04 03, 15:52)
Sviezios desreles su padazu ir salotomis cool.gif

na bet kokie papuosimai bigsmile.gif atrodo super
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2008 04 04, 06:53)
reikes pabandyti  thumbup.gif
Papildyta:
siaip sako,kad uk dar dar raudonosios bulves turi daug krakmolo  rolleyes.gif

o man lidlines bulves nepatinka,nors sakot cepelinam jos gerai g.gif reiks gal pabandyti g.gif nes as is lidles bulves,kai perku,tai jos iskarto susileidzia,nebaigus virti verysad.gif visad cepelinams pirkdavau raudonas,tai jos man thumbup.gif
Atsakyti
o aš vakar kepiau kugelį (nufotkinti nespėjau), idėjusi į tarkį tik grietinės, tai gavosi toks pakankamai tąsus, bet vyras suvalgęs sakė, kad galėjau dvigubai tiek iškepti-būtų viską suvalgęs, nes nerealiai skanu biggrin.gif tik kepiau stiklinėj formoj-jis man apskrudo tik is virsaus.. Šiaip laaabai skanu...
O kad cepelinai būtų minkšti vien iš tarkuotų bulvių... tai gal neragavusi tu vien iš virtų? Mano mama verda vien tarkuotų, tai man schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
o aš šiandien barankų užkepėlę dariau tikrai skanu, thumbup.gif mano nevalgiukas gal 10 barankų suvalgė, o vat ieškau receptuko kur ydaryti makaronai kriauklės, gal kas parodys kur galėčiau rast g.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 04 04, 11:24)
mamkaa labai noriu tao cepelinu recepto  blush2.gif  ziurinejau tema nu bet lyg ir neradau  blush2.gif
aciu

Ir as prisijungiu,prasom receptuko,nors ir zinoma,bet visgi kiekviena seimininke daro vis kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 04 04, 13:52)
Ir as prisijungiu,prasom receptuko,nors ir zinoma,bet visgi kiekviena seimininke daro vis kitaip  smile.gif

Tai labai gerai kad skirtingai...galima daug būdu išbandyt mirksiukas.gif Aš pvz jokiu vitamino c nededu schmoll.gif ir virtų bulvių nededu schmoll.gif Į išspaustus tarkius dedu varškės blush2.gif Na dar krakmolo kur lieka...Ir visada gaunasi minkšti, balti ir skanus thumbup.gif O mėsą įdarui kapoju smulkiai smulkiai..ir daug svogūno dedu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 04 04, 12:57)
Tai labai gerai kad skirtingai...galima daug būdu išbandyt  mirksiukas.gif Aš pvz jokiu vitamino c nededu  schmoll.gif ir virtų bulvių nededu  schmoll.gif Į išspaustus tarkius dedu    varškės  blush2.gif Na dar krakmolo kur lieka...Ir visada gaunasi minkšti, balti ir skanus  thumbup.gif O mėsą įdarui kapoju smulkiai smulkiai..ir daug svogūno dedu 4u.gif

ir nepasileidžia? nes aš jei neįdedu paprasto krakmolo daug tai man jie velniūkščiai pasileid-žia gaunasi bulvės atskirai mesa ir atskirai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2008 04 04, 14:34)
o aš šiandien barankų užkepėlę dariau tikrai skanu,  thumbup.gif mano nevalgiukas gal 10 barankų suvalgė, o vat ieškau receptuko kur ydaryti makaronai kriauklės, gal kas parodys kur galėčiau rast  g.gif

Receptas yra 12 psl. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2008 04 04, 14:01)
ir nepasileidžia? nes aš jei neįdedu paprasto krakmolo daug tai man jie velniūkščiai pasileid-žia gaunasi bulvės atskirai mesa ir atskirai  smile.gif

Nea.Kai vanduo užverda, į vandenį irgi įdedu krakmolo, kur lieka kai išspaudi bulvės.Ir tada verdu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2008 04 04, 00:07)
cepus verdu is Lidl pirktu bulviu.. papildomai krakmolo nededu.. issunkus labai daug jo buna.. tai papildomai ir nebededu.. Pabandykit "uzsienietes"  4u.gif

Reiks pabandyti, kazkaip is Lidl niekada bulviu nesam pirke rolleyes.gif

QUOTE(justina_r @ 2008 04 04, 08:56)

aa... mes tai kazkaip net nesam lidl buve  blush2.gif  vis i rema1000 ar  coop uzsukam bes musu miesteli tik sios parduotuves yra  biggrin.gif  tai reiks gal savaitgali i Asane's lidl nuvaziuot ten lyg ir kazkas is pazistamu minejo ir kopustu raugintu buna  g.gif  gal bandei?

Raugintu kopstu yra didelese Tesco, pas mus visose yra lenkisku produktu skyrelis, tai ten yra raugintu kopustu, labai neblogi tiesa pasakius, tokiuose idomios formos stiklainiuose, dazniausiai apatineje lentynoje. Gaila neturiu nei vieno uzsilikusio, parasyciau,kaip vadinasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laural @ 2008 04 04, 13:03)
Receptas yra 12 psl.  bigsmile.gif

ačiū einu ieškot, ryt galvoju padaryt tuos makaronus, nustebinsiu vyrą savo sugebėjimais, o tai visą savaię normalaus maisto nematė blush2.gif mes su vaikais skanėstais mėgaujamės namuose sėdėdami blush2.gif
Atsakyti
gal zinote kaip galima butu pasidaryti naminiu desreliu?
Atsakyti