QUOTE(mamkaa @ 2008 04 03, 11:35)
Gerai butu kad prisiziurejus tokiu skaniu foto soti buciau, bet ne...... reikia kaip besotrei prisisveisti. Siandien gaminau cepelinus, tai sedziu prie kompo ir jau trecia kapoju, neturiu saiko
Na manau receptas cepelinu visiems zinomas, tik as mesyte kai pasiruosiu padarau tokius kiausinio dydzio kukuliu ir juo truputi apkepinu ir tada jau dedu i cepelina, kazkada viena moteris pasake kad taip skanu tai pabandziua ir tikrai skanu.
Na manau receptas cepelinu visiems zinomas, tik as mesyte kai pasiruosiu padarau tokius kiausinio dydzio kukuliu ir juo truputi apkepinu ir tada jau dedu i cepelina, kazkada viena moteris pasake kad taip skanu tai pabandziua ir tikrai skanu.
Nu nerealu iš spalvos sprendžiu, kad čia tik iš virtų bulvių? Man skaniausi cepelinai vien virtų bulvių, be tarkuotų...
QUOTE(fainamama @ 2008 04 03, 12:30)
As jau vakar sumasciau, kad siandien virsiu dickukuliu, katik is parduotuves, nusipirkau varskytes. Mano pilvukas jau dziaugiasi, kai isivaizduoju, kaip valgysiu Tik vat prasau mamyciu kulinariu pagalbos!!!!! Kas gaminate dickukulius, koki santyki krakmolo reikia deti i virtas maltas bulves. Nenoriu, kad labai kieti gautusi, bet ir bijau, kad gali istizti Mano anyta super isverda, bijau neprilygti, vyrui neitiksiu Gal kas daznai gaminate, mamytes?
Na, žiūrint kiek bulvių... Norvegijoje jos turbūt ne tokios krakmolingos kaip čia...