jau kaip cepelinu uzsimaniau vietoj gildijos kepsniu,kepiau didkepsni vyrui maniau neiveiks,bet sukapojo visa
dariau paprastai,izmusiau dideli kumpio gabala, padruskinau papipirinau,apvoliau kiausinyje ir dziuvesiuose,iskepiau, ant virsaus dejau pamidoru padazo ir surio,tas mazasis tai kepsnys man
Aš tai dariau tokį troškinį, ar kaip pavadint. bet greitai ir skanu.
pakepinau faršą keptuvėje su prieskoniais, ir sudėjau į puodą. tada nulupau bulves, supjausčiau gabaliukais mažais ir viriau kol jau minkštos, tada į tą patį puodą sudėjau maišelį šaldytų daržovių, dar man patinka šparaginės pupelės marinuotos, tai dar ir jų pridėjau papildomai, krapų šaldytų ir dar patroškinau, kol daržovės atšilo ir suminkštėjo. ir tada viską į tą kitą puodą, kur faršas. išmaišiau, gavos su tokiu skysčiu nuo daržovių,bet taip joi ne per daug. skaniai visai ir labai greitai.
QUOTE(mamkaa @ 2008 04 03, 12:35)
Gerai butu kad prisiziurejus tokiu skaniu foto soti buciau, bet ne...... reikia kaip besotrei prisisveisti. Siandien gaminau cepelinus, tai sedziu prie kompo ir jau trecia kapoju, neturiu saiko
Na manau receptas cepelinu visiems zinomas, tik as mesyte kai pasiruosiu padarau tokius kiausinio dydzio kukuliu ir juo truputi apkepinu ir tada jau dedu i cepelina, kazkada viena moteris pasake kad taip skanu tai pabandziua ir tikrai skanu.
Na manau receptas cepelinu visiems zinomas, tik as mesyte kai pasiruosiu padarau tokius kiausinio dydzio kukuliu ir juo truputi apkepinu ir tada jau dedu i cepelina, kazkada viena moteris pasake kad taip skanu tai pabandziua ir tikrai skanu.
QUOTE(mamkaa @ 2008 04 03, 13:35)
Gerai butu kad prisiziurejus tokiu skaniu foto soti buciau, bet ne...... reikia kaip besotrei prisisveisti. Siandien gaminau cepelinus, tai sedziu prie kompo ir jau trecia kapoju, neturiu saiko
cepelinukai. Aš tai noriu pasakyti apie mėsą, man skaniausia, kai faršą pasiruošiu atskirai. Į puodą įpilu vandens, galima sultinio ir į jį sudedu faršą, pipirą, druską ir svogūną ir taip truputį paverdu. Nėsa pasidaro biri ir minkštutė, o tokią paruoštą ir dedu į cepelinus. Man taip labai skanu, o be to, greitai išverda
QUOTE(kriro @ 2008 04 03, 13:12)
cepelinukai. Aš tai noriu pasakyti apie mėsą, man skaniausia, kai faršą pasiruošiu atskirai. Į puodą įpilu vandens, galima sultinio ir į jį sudedu faršą, pipirą, druską ir svogūną ir taip truputį paverdu. Nėsa pasidaro biri ir minkštutė, o tokią paruoštą ir dedu į cepelinus. Man taip labai skanu, o be to, greitai išverda
o kiek ilgai ta mesyte reikia virti?
ir gal kas turite kokiu receptuku kaip ir su kuo kuskusa skaniai pasigaminti? ACIU!
na, vis pamaisai ir matysi, ji buna apvirus, bet as tai puse to farso sukapoju dar nesudejus i cepelinus, jis man toks skanus skanus buna:)))
As jau vakar sumasciau, kad siandien virsiu dickukuliu, katik is parduotuves, nusipirkau varskytes. Mano pilvukas jau dziaugiasi, kai isivaizduoju, kaip valgysiu Tik vat prasau mamyciu kulinariu pagalbos!!!!! Kas gaminate dickukulius, koki santyki krakmolo reikia deti i virtas maltas bulves. Nenoriu, kad labai kieti gautusi, bet ir bijau, kad gali istizti Mano anyta super isverda, bijau neprilygti, vyrui neitiksiu Gal kas daznai gaminate, mamytes?
Cepelinukai tai atrodo
O tas didkepsnis, tai jau tikrai vertas sito pavadinimo
Cepelinukai tai atrodo
O tas didkepsnis, tai jau tikrai vertas sito pavadinimo
as cioa gal ne i tema, bet gal kas nors darot tokius ryzius su darzovem, kaip Delano buna, nu aš taip jų noriu, bet recepto tai neturiu....
O mes megstam cepelinus be virtu bulviu,tik su sveziom. Su mesyte niam Mociute mane moke kaip virt cepelinus,perdave man savo kulinarinius paslapcius, tai jokio krakmolo,jokiu virtu bulviu ir super skanu
QUOTE(kriro @ 2008 04 03, 13:30)
as cioa gal ne i tema, bet gal kas nors darot tokius ryzius su darzovem, kaip Delano buna, nu aš taip jų noriu, bet recepto tai neturiu....
jo tie ryziai nedrealus, bet gaila receptuko neturiu. smagu butu jei kas parasytu kaip pasigaminti ju
QUOTE(mamkaa @ 2008 04 03, 09:35)
Sazines reikia turet tokius vaizdus rodyt,neatsimenu kada cepelinus valgiau,dabar seiles istiso iki zemes
mano mama taip darydavo
QUOTE(londonas @ 2008 04 03, 10:22)
o kiek ilgai ta mesyte reikia virti?
ir gal kas turite kokiu receptuku kaip ir su kuo kuskusa skaniai pasigaminti? ACIU!
man skanu su riesutais,niekaip nepamenu pavadinimo (cashew),juos pakepinu,tada ideti paprikos,raudono svoguno pakepinto,ir razinu.
riesutai bet kokie skanu su tom kruopom,dar dedu visokiu smulkiai pjaustytu darzoviu:pomidoru,agurku,papriku,svogunu.
QUOTE(daividija @ 2008 04 03, 13:49)
Sazines reikia turet tokius vaizdus rodyt,neatsimenu kada cepelinus valgiau,dabar seiles istiso iki zemes
mano mama taip darydavo
man skanu su riesutais,niekaip nepamenu pavadinimo (cashew),juos pakepinu,tada ideti paprikos,raudono svoguno pakepinto,ir razinu.
riesutai bet kokie skanu su tom kruopom,dar dedu visokiu smulkiai pjaustytu darzoviu:pomidoru,agurku,papriku,svogunu.
mano mama taip darydavo
aga turetu buti labai skanu,aciu
o kazi koki plova galima su tuom kruopom t.y. kuskusu pasidaryti,ar jos tam nelabai tinkamos?