labaaaaai skaniai atrodo Daividija tavo makaronai .Bet ne per riebu su mascarpone? as ja megstu, bet jei daznai jai megaútis tai sakau gali pasijausti ant svarstykliu
QUOTE(aushrele @ 2008 03 31, 19:19)
gražu, bet kur receptai??
oi
makaronai:
1 šaukštas sviesto ištirpinti keptuvėje, sudėti faršą ir susmulkinti su šakute, pakepinus įdėti grietinės ir prieskoniu, viska išmaišyti ir truputi patroškinti.
stous makaronus išvirti pasudytame vandenyje, su šaukštu aliejaus virti trumpai. tada skarda ištepti aliejumi ar sviestu, prikimšti makaronus faršo, sudėti į skarda. ant viršaus užbarstiti sūrio ir pakepti orkaitėje kol ištirpsa sūris apie 5-10 min.
o triušiukas:
triušiuka, bulves, svoguna supjausčius plunksnelėmis, sumaišyti su prieskoniais, majonezu, sudėti į troškintuva ir kepti orkaitėje, (pas mane sugedo orakitėtai tai viriau ant ugnies)
QUOTE(aguonele @ 2008 03 31, 19:16)
labaaaaai skaniai atrodo Daividija tavo makaronai .Bet ne per riebu su mascarpone? as ja megstu, bet jei daznai jai megaútis tai sakau gali pasijausti ant svarstykliu
KAZKAIP TO RIEBUMO NESIJAUCIA,TIE MAKARONAI NEPLAUKIOJA,O GRAZIAI APSIVOLIOJE TUO PADAZU.BET KAI NEDAZNAI TAI GALIMA SAU LEISTI
QUOTE(aguonele @ 2008 03 31, 22:16)
Bet ne per riebu su mascarpone? as ja megstu, bet jei daznai jai megaútis tai sakau gali pasijausti ant svarstykliu
Jei nori skania pavalgyti ,i svarstylkes geriau ir neziurek.O jei ziuret nori ..valgyk neskaniai
1) Pica su farsu : "picos" specialus miltai pagrindui. Pagrinda tepiau su majonezu ir kecupu, pabadziau sakute, dejau farsa jau pakepinta siek tiek, daug picu prieskoniu, surio, svogunu ir pipiriuku. Poto jau darzoviu svieziu dejom. Kepiau ant popieriaus kepimo. tik nuo farso per daug riebalu buvo :
2) Pica su saliamiu - pradzia ta pati, tik dar uzdejau pomidoru . sita buvo man laaabai skani, nes neriebi, labai skani
2) Pica su saliamiu - pradzia ta pati, tik dar uzdejau pomidoru . sita buvo man laaabai skani, nes neriebi, labai skani
QUOTE(SANTA @ 2008 03 31, 22:23)
Jei nori skania pavalgyti ,i svarstylkes geriau ir neziurek.O jei ziuret nori ..valgyk neskaniai
čia tai teisybė, kaip viena pažystama pasakė aš daru specialiai neskaniai valgyti, kad mažiau suvalgytu
QUOTE(**violeta** @ 2008 03 31, 23:23)
čia tai teisybė, kaip viena pažystama pasakė aš daru specialiai neskaniai valgyti, kad mažiau suvalgytu
Aš tai sakyčiau, kad svarbiausia yra saikingai valgyti
QUOTE(Mille @ 2008 03 25, 15:17)
Šiandienos pietūs:
Liežuvis grietinėlės padaže
Liežuvis grietinėlės padaže
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 28, 19:13)
tik as dariau su farsu, paprikom, svogunais ir keciupu, aisku daug iv. prieskoniu, prikimsau kriaukles (vyras nupirko kazkokias kitokias, bet suejo) ,
QUOTE(daividija @ 2008 03 31, 20:45)
As siandien irgi gaminau makaronus
Tokius dalykus diena nakti valgyciau ir neatsibostu :
Skrandis, prikistas dietiniu pietu (lasisa ir darzoves, viskas troskinta garuose) urzgia matydamas tiek skanumynu
Makaronai man vis labiau patinka - taip paprasta, o tiek skaniu dalyku galima prigaminti! Svarbiausia, kad nieko sudetingo...
sutinku, nes as irgi kemsu dietinius patiekalus... bet, nusprendziau vakar vakare, kad reikia valgyt viska ko nori, tik po maziau ir karts nuo karto "paderinti maistuka" sitokie gardumynai, skanumynai, neimanoma jokiu dietu laikytis, o be to, siais metais madingos apvaliu formu moterys
QUOTE(daividija @ 2008 03 31, 20:45)
As siandien irgi gaminau makaronus
Spageti su mascarpones-grybu padazu.
Pakepinau gabaleli sonines su svoguniukais,atskirai apkepiau grybu,i grybus supyliau 250g indeli mascarpones surio ir apie200g grietineles,viska pakaitinau,idejau dziovinto baziliko,druskos,pipiru. Virtus makaronus sumaisiau su spirguciais ir grybu padazu.Man labai skanu,toks svelnus skonis.
Spageti su mascarpones-grybu padazu.
Pakepinau gabaleli sonines su svoguniukais,atskirai apkepiau grybu,i grybus supyliau 250g indeli mascarpones surio ir apie200g grietineles,viska pakaitinau,idejau dziovinto baziliko,druskos,pipiru. Virtus makaronus sumaisiau su spirguciais ir grybu padazu.Man labai skanu,toks svelnus skonis.
Skanu, labai skanu Panašų padažiuką ir aš darau, tik sūrio nededu, o išdėjus į lėkštę tiesiog šiek tiek patarkuoju ant viršaus.
QUOTE(aushrele @ 2008 04 01, 00:28)
Aš tai sakyčiau, kad svarbiausia yra saikingai valgyti
taip as ir vadovaujuos, nes negaliu atsisakyti skanaus maisto, o ypac pyragu