renateliaaa ir pandora2006 kaip skaniai atrodo jūsų patiekaliukai
QUOTE(mikaela @ 2008 03 29, 20:24)
Ikeliu ir savo barankas su farsu
tas baronkytes daro ir su varske, sako irgi skanu, o siaip i tas barankas visoki idara galima prikisti
nu Jus ir kulinares man dar toli iki jusu
QUOTE(rena @ 2008 03 30, 01:56)
tas baronkytes daro ir su varske, sako irgi skanu, o siaip i tas barankas visoki idara galima prikisti
Jo , bet man su farsu skaniausios
QUOTE(rena @ 2008 03 29, 23:56)
tas baronkytes daro ir su varske, sako irgi skanu, o siaip i tas barankas visoki idara galima prikisti
Aha,as i varske pridedu cesnaku,prieskoniu,kokios desros ir apkepu,irgi labai skanu!!!
Siandienos musu pietus:ant lauzo keptos vistu kulseles,ryziai su "turmeric" prieskoniais ir pomidoru salsa.
Kulseles marinavau su garstyciomis,medumi,cesnakais,citrinos sultimis,druska ir pipirais.
Ryzius verdu taip:Ant trupucio aliejaus pakepinu indisku kmynu(kumin),ir garstyciu grudeliu,kol pradeda sproginet,tada sudedu ryzius,pakepinu ir uzpilu dvigubai vandens,uzvirinu ir sandariai uzdengus verdu 7min,pabaigoj idejau turmeric(geltonos spalvos prieskoniai),druskos ir uzdengus dar palaikiau keleta min.
Kulseles marinavau su garstyciomis,medumi,cesnakais,citrinos sultimis,druska ir pipirais.
Ryzius verdu taip:Ant trupucio aliejaus pakepinu indisku kmynu(kumin),ir garstyciu grudeliu,kol pradeda sproginet,tada sudedu ryzius,pakepinu ir uzpilu dvigubai vandens,uzvirinu ir sandariai uzdengus verdu 7min,pabaigoj idejau turmeric(geltonos spalvos prieskoniai),druskos ir uzdengus dar palaikiau keleta min.
Pas mane šiandien bulviniai blynai su lašiša
nu, as cia gal ne i tema, bet pvz, kokia lasisa naudojai blynams? rukyta ar sudyta?man sitas puslapis tai tikras saves isbandymas... buvau numetus svori, o kai jusu skanestus gamint pradejau tai ka gi, nuo ryt vel is naujo dieta... bet jau taip cia viskas skanu pas jus
QUOTE(Elena @ 2008 03 30, 19:49)
Labai skanus patiekalas.As dar ant bulvinio blyno dedu issukta varske su grietine ir trup.raug agurkiuko ipjaustau ir cesnakiuko ir krapu ir tada ant jos lasisa dedu .Apsivalgymas
Isbandziau justinos r lasisa grietineles padaze.Aciu uz skanu patiekala
mano rezultatas:
mano rezultatas:
QUOTE(kriro @ 2008 03 30, 20:30)
nu, as cia gal ne i tema, bet pvz, kokia lasisa naudojai blynams? rukyta ar sudyta?
Sūdyta Savo gamybos
QUOTE(daividija @ 2008 03 30, 18:58)
Siandienos musu pietus:ant lauzo keptos vistu kulseles,ryziai su "turmeric" prieskoniais ir pomidoru salsa.
Kulseles marinavau su garstyciomis,medumi,cesnakais,citrinos sultimis,druska ir pipirais.
Ryzius verdu taip:Ant trupucio aliejaus pakepinu indisku kmynu(kumin),ir garstyciu grudeliu,kol pradeda sproginet,tada sudedu ryzius,pakepinu ir uzpilu dvigubai vandens,uzvirinu ir sandariai uzdengus verdu 7min,pabaigoj idejau turmeric(geltonos spalvos prieskoniai),druskos ir uzdengus dar palaikiau keleta min.
Kulseles marinavau su garstyciomis,medumi,cesnakais,citrinos sultimis,druska ir pipirais.
Ryzius verdu taip:Ant trupucio aliejaus pakepinu indisku kmynu(kumin),ir garstyciu grudeliu,kol pradeda sproginet,tada sudedu ryzius,pakepinu ir uzpilu dvigubai vandens,uzvirinu ir sandariai uzdengus verdu 7min,pabaigoj idejau turmeric(geltonos spalvos prieskoniai),druskos ir uzdengus dar palaikiau keleta min.
Pasakiskai skaniai atrodo Tik ryziu darymo budas sudetingai atrodo