Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(aguonele @ 2008 03 28, 08:08)
Daividija, o  tu jas kaip kepi? Idedi idara ir pasauni  g.gif Taip skaniai atrodo  thumbup.gif

Darau tokias nedidukes,idedu idara,ir dar pakildinu koki pusvalandi ar 20min.Isijungiu orkaite 50 laipsniu ir ten kildinu.kai jos padideja beveik dvigubai,aptepu kiausiniu ir kepu.Iskepa greit!!
Atsakyti
kiek jus cia visokiu skanumynu prifotografave ir prigamine, as kai pagaminu tai net nebuna laiko kada ir nufotografuot.....o gamint jau maista tai jau megstu ziauriai biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 03 27, 16:59)
biggrin.gif  man tai visda gaunasi viskas ok. Kadangi i frsa dedu kiausini, tai jis suklijuoja ir nelieka jokiu tarpeliu, o del susitraukimo, jau minejau, kad reikia gerai prikimsti: tiesa, as dar idedu ir 2-3 riekeles ismirkyto batono. buna minksciau,o kad reikia tiek ilgai minkyti, tai pirma kart girdziu. pabandyk, tikrai verta, ypac jeigu kokia nors ypatinga proga yra. Visai nesunku, o stala labai papuosia, tik kai pirma kart padariua, tai visi galvojo kad jis nevalgomass lotuliukas.gif reikejo gabaleli atpjauti, kad valgyt pradetu biggrin.gif

Labai aciu 4u.gif butinai isbandysiu dukrytes gimtadieniui.
Atsakyti
QUOTE(grranata @ 2008 03 28, 08:27)
abiu mamkai uz gera minti, reik bandyti skystesne tesla daryt blynams biggrin.gif
gal as praziopsojau, bet to kelmo nuotrauku nemaciau, butu idomu kaip jis ten atrodo ax.gif

Jei idomu,tai prasom mirksiukas.gif
Manasis kelmas,gan nemazas gavosi,kepiau 2,5 val.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2008 03 28, 17:16)
Jei  idomu,tai prasom mirksiukas.gif

atrodo super
Atsakyti
Labai grazus kelmas 4u.gif thumbup.gif bet man neaisku, kaip ji suristi, su kuo? kaip padaryti tokia apvalia forma, ir kad laikytu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2008 03 28, 17:51)
Labai grazus kelmas 4u.gif  thumbup.gif  bet man neaisku, kaip ji suristi, su kuo? kaip padaryti tokia apvalia forma, ir kad laikytu? g.gif

surisk su siulu ar sniuru...o forma apvalia nesunku padaryti, juk prikimsi farso ir dar gali pakoreguoti forma
Atsakyti
Aciu liutkatei uz recepteli 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tik as dariau su farsu, paprikom, svogunais ir keciupu, aisku daug iv. prieskoniu, prikimsau kriaukles (vyras nupirko kazkokias kitokias, bet suejo) smile.gif, uzbarsciau suriu (rukytu, labai skaniai kvepejo) ir dar uzdejau likusi saldytuve pamidora ax.gif
user posted image
o cia leksteje
user posted image

kita kart dar daugiau surio desiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2008 03 28, 15:16)
Jei  idomu,tai prasom mirksiukas.gif

Labai grazus kelmas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz kelmo foto, tikrai toki receptuka pirma karta girdziu - ir turiu pastebeti, kad tai labai isradinga thumbup.gif kriauklytes labai skaniai atrodo - reiks artimiausiu metu isbandyti, tik va vyras makaronu nemegsta... kazkaip taip iseina, kad moteris prisitaiko prie vyro valgiarascio... ax.gif gal todel kad jie daugiau valgo nei mes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 03 27, 09:42)
Labai paprasta.Reikia šonkauliukų  kokį metrą  lotuliukas.gif Na tokios juostos...Užmarinuojam su prieskoniais, česnakais, lauro lapais.Tada darom įdarą iš faršo.Faršą galima pasirinkti pagal skonį; jautienos, vištienos, kalakutienos....Aš maišiau
jautieną su kiaulieną.Faršui reikia prieskonių, pakepintų morkų su svogūnais, apkepintų grybų, kiaušinio, aš dar pyliau grietinėlės...Padarom tokį kaip šulinį iš šonkauliukų, į vidų dedame faršą.Surišam kad neišbyrėtų su siūlų.Kepam orkaitėje įsuktą į folgą.Kepiau kažkur 1 val 30 min, po to nuėmiau folgą kad apskrustu  4u.gif Papuošiam.

drinks_cheers.gif super, jaučiu skonis nerealus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2008 03 28, 18:51)
Labai grazus kelmas 4u.gif  thumbup.gif  bet man neaisku, kaip ji suristi, su kuo? kaip padaryti tokia apvalia forma, ir kad laikytu? g.gif

Pries kemsant farsa ,kauliuku juosta pastatyti i blekute,kurioje keps taip ,kad kaulai ziuretu i isore,man taip graziau.Tada suristi su siulu storu ,reikia kad kauliuku juostos krastai vienas ant kito truputi uzeitu, na ,kad farsas neislystu lauk ir prikisti standziai idaro thumbup.gif
Atsakyti