QUOTE(Mille @ 2008 03 25, 15:17)
Liežuvis grietinėlės padaže[/b]
Liežuvį išvirti sūriame vandenyje su lauro lapeliais, pipirais, mėgiamais prieskoniais. Aš dar pridėjau česnako skiltelių. Naudojau veršienos liežuvį, tai jį viriau 2 val.
Padažui gabalėlį sviesto ištirpinti keptuvėje ir jame pakepinti arbatinį šaukštelį miltų. Supilti grietinėlės indelį (200g) ir šlakelį pieno (nebūtinai). Padruskinti, papipirinti ir sudėti smulkintus krapus.
Į padaža sudėti nuluptą ir riekelėmis supjaustytą liežuvį ir pakaitinti, kol jis sušils.
Valgėme su bulvių koše ir žaliomis salotomis (salotų lapai, agurkai, svogūnų laiškai, krapai, aliejus, actas, druska, pipirai).
Liežuvį išvirti sūriame vandenyje su lauro lapeliais, pipirais, mėgiamais prieskoniais. Aš dar pridėjau česnako skiltelių. Naudojau veršienos liežuvį, tai jį viriau 2 val.
Padažui gabalėlį sviesto ištirpinti keptuvėje ir jame pakepinti arbatinį šaukštelį miltų. Supilti grietinėlės indelį (200g) ir šlakelį pieno (nebūtinai). Padruskinti, papipirinti ir sudėti smulkintus krapus.
Į padaža sudėti nuluptą ir riekelėmis supjaustytą liežuvį ir pakaitinti, kol jis sušils.
Valgėme su bulvių koše ir žaliomis salotomis (salotų lapai, agurkai, svogūnų laiškai, krapai, aliejus, actas, druska, pipirai).
Noriuuuu
QUOTE(Lalaa @ 2008 03 25, 20:42)
vistienos saslykas
vistienos krutinele, marinuota majoneze ir prieskoniose, paskui uzmaunam ant iesmu ir i orkaite 30 min
suktinukai
kiaulienos sprandine atmusam kaip karbonadui i vidu dedam gryba, tada i orkaite beveik valandai, garnyrui bulves su morkom ir padazas is grybu, svoguno, miltu, pieno + zaluminai
niam,niam
O ir marguciu grazumas
Srove,o nuo tavo vaizdu,papuosimu,tai iskart valgyti norisi