QUOTE(Mille @ 2008 03 25, 16:17)
Šiandienos pietūs:
Liežuvis grietinėlės padaže
Skanestas!
Mes valgeme sampinjonus su versiena.Virta versiena pakepta, svogunai, porai, po to virti sampinjonai ir saldi grietinele.Viskas kepta keptuveje.
Kazkuri klause, kokiu vasku dazau kiausinius.Gal pries tris metus pirkau turguje tokia kaladuke vasko(bent jau sake kad vaskas), bet itariu, kad jis nelabai kokybiskas.Ji pasildau ant elektrines plyteles, kol istirpsta, paskui, ant zemiausios padalos ijungiu kaitruma ir su pagaliuku vaskuoju.O del tu melynu kiausiniu
tai juokingai gavos, kai nudaziau visus kiausinius dazus visu rusiu pyliau i viena inda.Gavosi tokia spalva, po to nakciai sumeciau tuos likusius kiausinius ir palikau.Kai istraukiau gavosi toks rezultatas, kai nuploviau ir viskas.
Kriro zuikis, Aguoneles pusryciai,