Labai paprastuciai mesytes suktinukai: i ishmushta mesyte idejau apkeptu grybuku su trintu cesnaku, susmeigiau dantu krapshtukais ir - i orkaite pusvalandziui.
kaip skanu!!!ir liezuvio noriu!!!!!bet niekur nerandu pirkt Nevalgiau nezinau kiek metu jau
Patiekalas vadinasi BALANDĖLIS
Apverdam kopūstą kaip balandėliams.Paruošiam faršą.Į faršą dėjau daug apkeptų morkų su svogūnais, prieskonių, žalumynų.Kopūstas buvo toks nelabai didelis.Nuimam lapus, paliekam tokią mažutę galvutę Ją gražiai aplink sutepame su faršu, ir apklojam kopūsto lapais.Toliau kitas sluoksnis -faršas-lapai....Formuojame tokią kaip kopūsto galvą...Kepame įvyniotą į folgą orkaitėje.Valgome su grietinė Galima su bulvėm.Kepiau kažkur 1,5 val.Skanaus
oj cia labai paprasta pagaminti, bet skanu supjuastau mesyte dedu i keptuve o cia vakar kepem pica su farsu, marinuotais svogunais ir agurkeliais. farsa prie dedant ant pado pakepinu su padazu ir prieskoniais. niekaip negaliu atsidziaugti sioj temoj rastu picos pado receptuku
Patiekalas vadinasi BALANDĖLIS
Apverdam kopūstą kaip balandėliams.Paruošiam faršą.Į faršą dėjau daug apkeptų morkų su svogūnais, prieskonių, žalumynų.Kopūstas buvo toks nelabai didelis.Nuimam lapus, paliekam tokią mažutę galvutę Ją gražiai aplink sutepame su faršu, ir apklojam kopūsto lapais.Toliau kitas sluoksnis -faršas-lapai....Formuojame tokią kaip kopūsto galvą...Kepame įvyniotą į folgą orkaitėje.Valgome su grietinė Galima su bulvėm.Kepiau kažkur 1,5 val.Skanaus
Kepiau vakar Elenos Sraiges, vidų patepiau majonezu ir įdėjau tarkuotų žalių pievagrybių. Kepiau ant grotelių orkaitėje įjungus vintiliatoriaus sistemą, tai nebuvo kietos ir sausos. Labai skanios gavosi, net ir mažoji pasičepsėdama valgė. Ačiū Elenai. O greitu metu bandysiu Balandį kept, labai jau jis mane sužavėjo tik iškilo klausimas, kaip laikosi tas faršas ant vienos pusės, kol asptepi likusią dalį kopūsto? Nenubyra
Kepiau vakar Elenos Sraiges, vidų patepiau majonezu ir įdėjau tarkuotų žalių pievagrybių. Kepiau ant grotelių orkaitėje įjungus vintiliatoriaus sistemą, tai nebuvo kietos ir sausos. Labai skanios gavosi, net ir mažoji pasičepsėdama valgė. Ačiū Elenai.
O greitu metu bandysiu Balandį kept, labai jau jis mane sužavėjo tik iškilo klausimas, kaip laikosi tas faršas ant vienos pusės, kol asptepi likusią dalį kopūsto? Nenubyra
Ot tai smagu kad patiko
Faršas laikosi gana gerai.Tiesiog gražiai aptepu prispausdama ir dedu lapą
Kopūstas ...net nežinau kaip paaiškint Yra tokie visai švieži, minkštai lapais..čia ne toks Jis toks panašus į pernykštį, bet rašo kad šviežias Manau supratot...tokį pirkau Maximoje, tik nereikia labai didelio..nes gausis daug lapų...ir kept tada reiks ilgiau..
Gerumo neįmanoma atiduoti, nes jis visada sugrįžta...
Tesiam balandadienius Tik mano paprasti, nes pabijojau toki grazuoli kepti, nes farsas buvo su sirdelemis, plauciukais ir kiauliena.Dejau i skarda, iki puses sultinio, gale grietineles ir pom. padazo. Siaip skaniai isejo, dar agurkiuku sv. pamerktu