
mamkaa nesimato nuotraukų 

QUOTE(Lera @ 2008 03 20, 10:15)
ar ir kitoms nesimato? man tai rodo




QUOTE(Ingule20 @ 2008 03 20, 11:41)
Cia ta bemiele sluoksniuota? Siaip vaizdas super
gaila, kad as vistienos persivalgius ir siaip mesos nelabai, bet toki obuo9liu pyraga issikepciau 


Taip cia bemiele,sluoksniuota tesla

Papildyta:
QUOTE(mamkaa @ 2008 03 20, 12:17)
Man rodo,labai apetitnai vedarai atrodo

QUOTE(organizatore @ 2008 03 19, 21:34)
jau ko ko, bet troskintu kopustu megeja esu didziule, o dar su bulbom ir kokia deshryte
pries miega atejau cia seile pavarvint, tai jau tapo kas vakariniu ritualu 


is kur stiprybes pries miega i maista ziureti?


vakar kepiau vistos gabaliukus idarytus suriu,kazkuri kulinare receptuka idejusi buvo.Tai MB akis isputes ziurejo kaip cia sugalvojau

QUOTE(Ingule20 @ 2008 03 19, 21:18)
Aš šiandien vyra maitinau troškintais kopūstais su bulvių koše ir medžiotojų dešrelėm.. Kopūstai tamsūs, nes troškindama visada pilu kečiupo

Lalaa, kaip skanu
jau žinau, ką rytoj darysiu 


Lalaa, kaip skanu



QUOTE(mamkaa @ 2008 03 20, 11:10)
pasiilgau lietiniu su varske

Papasakokite kaip skaniai istroskinti kopustus

Įdėsiu ir aš savo receptuką
Jums reikės:
vištienos file;
vištienos prieskonių;
2 valg. šaukštai miltų;
2 valg. šaukštai krakmolo;
Padažui:
3 šaukštai išspaustų citrinų sulčių ;
2 šaukštai medaus;
2 šaukštai sojos padažo;
2 šaukštai aliejaus;
8 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako.
Vištiena supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais.Į maišelį suberti miltus ir krakmolą, sumaišyti.Tada į miltus ir krakmolą sudėti vištieną ir gerai supurtyti, kad mėsa tolygiai apsivoliotų.Keptuvėje įkaitinti nedidelį kiekį aliejaus,sudėti mėsą ir kepti.
Padažo ingridientus gerai sumaišyti(medų truputį pakaitinu,kad lengviau maišytųsi),supilti ant iškeptos vištienos ir dar kelias minutes pakaitinti.
Galima tiekti su ryžiais,salotomis.
Pirštus apsilaižysit,skanaus
Neturėjau tik papuošimui jokių "žolyčių"

Jums reikės:
vištienos file;
vištienos prieskonių;
2 valg. šaukštai miltų;
2 valg. šaukštai krakmolo;
Padažui:
3 šaukštai išspaustų citrinų sulčių ;
2 šaukštai medaus;
2 šaukštai sojos padažo;
2 šaukštai aliejaus;
8 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako.
Vištiena supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais.Į maišelį suberti miltus ir krakmolą, sumaišyti.Tada į miltus ir krakmolą sudėti vištieną ir gerai supurtyti, kad mėsa tolygiai apsivoliotų.Keptuvėje įkaitinti nedidelį kiekį aliejaus,sudėti mėsą ir kepti.
Padažo ingridientus gerai sumaišyti(medų truputį pakaitinu,kad lengviau maišytųsi),supilti ant iškeptos vištienos ir dar kelias minutes pakaitinti.
Galima tiekti su ryžiais,salotomis.
Pirštus apsilaižysit,skanaus
Neturėjau tik papuošimui jokių "žolyčių"


QUOTE(Sparkling @ 2008 03 20, 13:25)
cia jau visai vistiena kinietiskai


darau copy paste



QUOTE(laukine @ 2008 03 20, 14:33)
Kazkas panasaus

