Įkraunama...
Įkraunama...

Studentų praktika

QUOTE(draugiukaz @ 2010 08 03, 14:06)
Norėčiau, kad tie, kurie praktiką atliko užsienyje, paidalintų savo patrtimi.
Įdomiausia būtų tų komentarai, kurie patys susirado vietą. Kaip ieškojot? Kur? Kaip sekasi? Ar gailitės? Kada laikas pradėti ieškotis?
Ačiū!  cool.gif

Pati nesipraktikavau, bet kiek pažįstamų išvažiavo, tai daugiausiai patys siuntinėjo cv į dominančias firmas arba per aiesec organizaciją.
Atsakyti
Sveiki,
Ieškau kur galėčiau atlikti praktiką, mokaus finansus klaipėdoje jai kas galite padėti prašau rašykite man ginta666666@gmail.com
Pagarbiai Gintarė
Atsakyti
Sveiki, ieskau kur atlikti teises praktikos klaipedoje, jei kas padetu, didelis dekui rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas atlikinejot praktika viesbuciuose? siuo metu dirbu ir niekaip praktikos nepavyksta suderint su darbu sad.gif gal zinote koki viesbuti Vilniuje kurie pasirasytu ir nereiktu tos praktikos atlikt?
Atsakyti
Asmenybes samoningumo ugdymo centrui Vilniuje reikalingi praktikantai ivairiose srityse: socialinis darbas, rinkodara, vadyba ir t.t.
Israso rekomendacijas.
www.luxvita.visiems.lt

Atsakyti
Turiu klausima, ar krizes metu isaugo ieskomu praktikantu skaicius jusu manimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ananasas: 29 rugsėjo 2010 - 17:22
Sveiki. Esu lietuvių filologijos II kurso studentė ir noriu pasidomėti, kur atlikinėjote praktiką studijų laikotarpiu? Esmė tame, kad mums laisvai galima pasirinkti įstaigą, kurioje norime atlikti praktiką, tik sunkiai man sekasi kažką rasti, o norisi visgi kažko įdomaus, praversiančio ateityje. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ksiusikas: 13 spalio 2010 - 15:52
Sveikos 4u.gif
Ieskau turizmo praktikos ataskaitos pvz. smile.gif
Gal kas turite ir galite man atsiusti? ax.gif
Esu 3 kurse VTVK dabar jau TTVAM studente.
Is anksto dekoju. Rasykite i a.z. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Gal kuri galite padet su praktikos uzduotimis? studijuoju KU pedegoginiam fakultete, buciau laaabai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki mirksiukas.gif
Dabar atlieku praktika, bet nezinau, kaip reikia pildyti praktikos dienorasti verysad.gif
Gal kartais turite pavyzdi arba zinote kaip jis uzpildomas?
Atsakyti
Laba diena,
Klaipėdoje studijuoju ekonomiką, esu 3 kurso studentė. Ieškau vietos kur galėčiau atlikti praktiką. Gal kas žinote vietą kur galėčiau atlikti praktiką? Dirbčiau nemokamai!!! Mokausi gerai.
Prašau atrašyti kuo greičiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosalija: 16 lapkričio 2010 - 20:13
Nejaugi niekas negali pasiūlyti praktikos vietos Klaipėdoje arba Klaipėdos rajone. verysad.gif
Atsakyti